Xarxa

Programació de Nadal als centre cívics

  

Agenda
 

Notícies

Un total de 4.380 persones voten en la consulta dels pressupostos participats dels barris del 2019
03/12/2019  |  Els vots emesos representen un 5,25% del cens, una xifra lleugerament inferior al 6,08% que es va registrar el 2018. Es preveu que el 2020 s'aprovi el nou reglament dels pressupostos participatius de la ciutat amb l'objectiu d'augmentar la participació ciutadana.
Més de 2.600 persones ja han votat en els pressupostos participats del 2019
26/11/2019  |  La consulta per escollir els projectes de cada barri es tancarà el dilluns 2 de desembre a les dotze de la matinada.
L'Ajuntament de Girona iniciarà una prova pilot a Font de la Pólvora per intentar resoldre els talls de subministrament elèctric al barri
25/11/2019  |  La iniciativa consistirà en ampliar la sectorització i fer-la escala per escala en les vuit comunitats de propietaris del carrer de la Mimosa.
L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, fa una crida a treballar conjuntament amb els veïns i veïnes del sector i la companyia elèctrica per acabar amb els talls de llum freqüents a la zona.
Actualment, es calcula que hi ha un "consum fantasma" al sector del 40% de la potència disponible al barri, atribuïble sobretot al frau elèctric, que és el que provoca la gran majoria dels talls.
Neix FlamenGi, el primer festival de flamenc de Girona
14/11/2019  |  El Festival FlamenGi, que porta per lema "Temps de flamenc amb talent d'aquí", es podrà gaudir aquest cap de setmana a la ciutat de Girona i concentrarà la major part d'activitats el dissabte 16 de novembre, coincidint amb el Dia Internacional del Flamenc.
L'Ajuntament de Girona posarà en funcionament el Laboratori Social d'Innovació aquest mes
04/11/2019  |  El tret de sortida es farà el dimecres 20 de novembre, al Centre Cívic Sant Narcís, amb una xerrada de la doctora en Humanitats i realitzadora audiovisual gironina Íngrid Guardiola.
Subscripció als Butlletins electrònics de l'Ajuntament de Girona