Xarxa

 

  

Agenda
 

Notícies

Els barris de Girona celebren l'arribada del Carnestoltes
22/02/2019  |  A partir de demà, i durant tres caps de setmana, els carrers de la ciutat s'ompliran de festes i rues amb motiu del Carnaval.
L'Ajuntament de Girona, la Fundació Marlex i el Girona FC impulsen el naixement de l'Escola Esportiva Girona Est
12/02/2019  |  Aquesta tarda s'ha fet la presentació oficial de l'entitat, que compta actualment amb una setantena de jugadors d'entre 4 i 12 anys.
L'alcaldessa de Girona entrega el decret per modificar els límits dels barris entre Domeny i Germans Sàbat
31/01/2019  |  El decret preveu que els carrers de la Coma, dels Cavallers, de Joan Salvat i Papasseit i de Joan Oliver i Sallarés passin a formar part del barri.
L'Ajuntament de Girona assessora un total de 23 veïnes i veïnes de Font de la Pólvora sobre la situació elèctrica en què es troben
25/01/2019  |  Aquesta setmana s'ha reforçat el servei d'atenció i informació al Centre Cívic Onyar per orientar la ciutadania sobre els tràmits i els passos que han de fer a partir d'ara.
L'Ajuntament de Girona amplia fins la setmana que ve el termini per regularitzar la situació elèctrica de les persones econòmicament vulnerables de la ciutat
18/01/2019  |  El consistori i els veïns i veïnes de Font de la Pólvora han acordat ajornar uns dies els talls de llum previstos en els casos de frau a l'espera de resoldre primer les peticions socials.
Subscripció als Butlletins electrònics de l'Ajuntament de Girona