Centre

L'Escola Municipal d'Art

L’Escola Municipal d’Art, que pertany a l’Ajuntament de Girona, està situada dins l’equipament municipal de La Mercè Girona, un centre polivalent i pluridisciplinar que gestiona una amplia programació d'activitats culturals relacionades amb l'art i les humanitats.

L'objectiu de l’escola és dotar la ciutat d'un espai obert a l'activitat cultural en el qual es faciliti l’aprenentatge de l’art i, alhora, un punt de trobada per a totes les persones interessades en l'art.

Notícies

S'obre el període d' inscripcions a l'Escola Municipal d'Art i a l'Aula d'escriptura per al curs 2019-20
03/07/2019  |  Les sol·licituds es poden fer electrònicament a partir de l'1 de juliol.
Curset de d'estiu d'Art Contemporani per a nens de 8 a 12 anys
07/06/2019  |  Al Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona
L'Escola Municipal d'Art inaugura l'exposició "Lluites limítrofes" de l'artista garrotxí Adrià Gamero
05/06/2019  |  La mostra es podrà visitar fins al 31 de maig a la sala d'exposicions de La Mercè. "Lluites limítrofes" neix amb la voluntat de donar visibilitat al paisatge urbà que queda al marge de la ciutat.
Una quarantena de propostes d'art contemporani ompliran Girona durant l'Inund'Art 2019
21/05/2019  |  El festival de les arts visuals, que arriba a la 14 edició, tindrà lloc del 31 de maig al 2 de juny a diversos punts de la ciutat.
L'artista brasilera Vera Chaves Barcellos oferireix una conferència al Centre Cultural La Mercè
15/05/2019  |  Dimecres 15 de maig, a les 19h. "La Imagen Transformada" proposa un recorregut per la trajectòria de l'artista centrada en l'ús múltiple de la fotografia des dels anys 70 fins a l'actualitat.

  

Agenda