Centre

L'Escola Municipal d'Art

L’Escola Municipal d’Art, que pertany a l’Ajuntament de Girona, està situada dins l’equipament municipal de La Mercè Girona, un centre polivalent i pluridisciplinar que gestiona una amplia programació d'activitats culturals relacionades amb l'art i les humanitats.

L'objectiu de l’escola és dotar la ciutat d'un espai obert a l'activitat cultural en el qual es faciliti l’aprenentatge de l’art i, alhora, un punt de trobada per a totes les persones interessades en l'art.

Notícies

Temps d'Art encara la recta final de la primera edició amb una reflexió sobre art i espai públic
21/06/2018  |  L'arquitecta Beth Capdeferro, l'antropòleg Manel Delgado i l'artista Núria Güell participaran avui en una jornada que tindrà lloc al Bòlit_Pou Rodó.
La primera retrospectiva de l'artista internacional Denys Blacker es podrà veure a partir de demà al Bòlit_PouRodó i al Bòlit_StNicolau
14/06/2018  |  La inauguració de l'exposició anirà acompanyada d'una "performance" del col•lectiu Corpologia i l'acte de clausura es durà a terme amb una performance oberta al públic del grup Ocells al cap.
L'Escola Municipal d'Art de Girona protagonitza el Temps d'Art aquesta setmana amb dues classes magistrals de professorat del centre
14/06/2018  |  Vicenç Huedo farà una sessió de dibuix a la Devesa aquesta tarda i Jordi Armengol i Manel Bayo sortiran a pintar "au plein air" a Sant Martí d'Empúries demà.
El recorregut d' "1,36 km" de Manel Bayo obre les activitats d'aquesta setmana de Temps d'Art
06/06/2018  |  Avui,a les 19.30 h, el Centre Cultural La Mercè acull la presentació del fotollibre de l'artista saltenc.

  

Agenda