Centre

Exposicions

 

 

Sala d'exposicions

Univers Fluctuant
DEL 24 DE GENER AL 2 DE MARÇ DE 2018
Inauguració: Dimecres 24 de gener a les 19.30 h

Artista: Montserrat Costa
Ho coordina: Lluïsa Faxedas (UdG) i Jordi Armengol (EMA)

En el marc de l'assignatura darreres tendències de l’art contemporani, impartida per la Dra. Lluïsa Faxedas, un grup d’alumnes d'Història de l'art que estudien a la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona ha comissariat una exposició sobre l’artista gironina Montserrat Costa –antiga professora de pintura de l’Escola Municipal d’Art–. 

L'exposició, que porta per títol "Univers fluctuant", és una mirada no cronològica de l’obra de l’artista que pretén mostrar el procés creatiu que ha desenvolupat al llarg de la seva trajectòria, així com també la seva visió del món. Us convidem a descobrir objectes, dibuixos i pintures de diferents èpoques, que ens endinsen en el més profund d’ella mateixa. 

Es tracta d'un projecte realitzat amb molta il·lusió, ja que compta amb les ganes d'aprendre i posar en pràctica els coneixements adquirits per l'alumnat durant la carrera universitària. 

Las Horas
DEL 9 DE MARÇ AL 4 DE MAIG DE 2018
Inauguració: Dijous 14 de setembre. 19.30 h

Artista: Maria Carmen Díaz Muñoz
Coordinació: Jordi Armengol

L’exposició Las Horas és el resultat del Projecte de Creació Artística vinculat a la tècnica del gravat que va ser seleccionat en la convocatòria que varen realitzar conjuntament el Bòlit. Centre d’Art Contemporani de Girona i l’Escola Municipal d’Art.

A partir del llibre d’artista Estaciones on la creadora recreava l’al·legoria de la dona com a representació sexualitzada de les quatre estacions de l’any. El projecte Las Horas pretén recuperar aquestes divinitats mitològiques que fomentaven la fertilitat i simbolitzaven el pas del temps per l’home. Cada gravat d’aquesta sèrie formaria part d’una hora concreta que simbolitzaria el pas del temps d’aquests estereotips nocius que han estat llegats tant pel mitjà visual com per les seves continues referències i al·legories de la dona com a ens natural.

S/T
DEL 10 DE MAIG AL 31 DE JULIOL DE 2018

Artista: Professors Escola Municipal d’Art de Girona
Coordinació: Jordi Armengol

Exposició col·lectiva de professors de l’Escola Municipal d’Art de Girona.

Es podran veure els treballs artístics de Vicenç Huedo, Clara Gassiot, Manel Bayo, Pep Camps, Tomàs Pons, Providència Casals, Evdokim Perevalsky, Mercè Ibarz, Sebi Subirós, Imma Vinyals, Ivet Bazaco, etc.