CEM

Activitats

El Consell Municipal d'Educació gestiona directament un petit programa d’activitats. Activitats on s’intenta implicar totes les parts que constitueixen el teixit educatiu de la ciutat i els propis ciutadans en un projecte comú de ciutat.

 

VIII Cicle Cine Fòrum d'Educació

El VIII Cicle de Cinefòrum d’Educació posarà aquest curs sobre la taula els temes del totalitarisme i autoritarisme (27 de novembre del 2018), les xarxes socials i les conductes de risc entorn d’aquestes (12 de febrer del 2019) i l’educació formal i família (9 d’abril del 2019). Persones expertes en els temes tractats conduiran el debat posterior a la projecció de les pel·lícules.

És una activitat pensada per a famílies, docents, joves, estudiants, professionals i ciutadania interessada en l’educació. Les sessions són gratuïtes i les pel·lícules es projectaran al Museu del Cinema a les 18.00 h.

Organitza: Consell Municipal d’Educació, amb la col·laboració del Museu del Cinema


DIMARTS 27 de NOVEMBRE 2018 – 18.00 H – MUSEU DEL CINEMA

La primera sessió, en el marc de la tercera setmana de la Ciutat Educadora, serà dedicada al totalitarisme autoritarisme i tindrà lloc el dimarts 27 de novembre de 2018 a les 18.00 h, amb la projecció de "L’onada" (Alemanya, 2008) 101 minuts. Dirigida per Dennis Gansel. Es passarà en versió original subtitulada.

El debat anirà a càrrec del Sr. Rabai Faress, president de l’associació SIRAJ per la Cultura i la Creativitat-Girona i vicepresident de l’associació Escudella Solidària-Girona i Joaquim Rodríguez, professor de Socials i regidor de l’Ajuntament de Girona.
 


 

Entrevistes a fons

En aquest aquest apartat s'hi aniran publicant les diferents entrevistes que realitzi el CEM als ponents dels Cicles del Cinefòrum.