CEM

Activitats

El Consell Municipal d'Educació gestiona directament un petit programa d’activitats. Activitats on s’intenta implicar totes les parts que constitueixen el teixit educatiu de la ciutat i els propis ciutadans en un projecte comú de ciutat.

 

VII Cicle Cine Fòrum d'Educació

El VII Cicle de Cinefòrum d’Educació posarà aquest curs sobre la taula els temes del racisme (28 de novembre del 2017), la cooperació i la solidaritat (6 de febrer del 2018) i la violència de gènere (17 d’abril del 2018). Persones expertes en els temes tractats conduiran el debat posterior a la projecció de les pel·lícules.

És una activitat pensada per a famílies, docents, joves, estudiants, professionals i ciutadania interessada en l’educació. Les sessions són gratuïtes i les pel•lícules es projectaran al Museu del Cinema a les 18.00 h.

Organitza: Consell Municipal d’Educació, amb la col·laboració del Museu del Cinema


DIMARTS 28 de NOVEMBRE 2017 – 18.00 H – MUSEU DEL CINEMA

La primera sessió, en el marc de la segona setmana de la Ciutat Educadora, serà dedicada al racisme i tindrà lloc el dimarts 28 de novembre de 2017 a les 18.00 h, amb la projecció de "El Gran Torino" (EUA, 2008) 119 minuts. Dirigida per Clint Eastwood. Es passarà en versió original subtitulada.

El debat anirà a càrrec del Jesuïta Ignasi Anzizu, Mossén encarregat de la Parròquia de Palol d'Onyar-Vila.roja (Girona), i Joaquim Rodríguez, professor de Socials i regidor de l’Ajuntament de Girona.
 


DIMARTS, 6 DE FEBRER, 18 H - MUSEU DEL CINEMA

La segona sessió estarà dedicada a la Cooperació i inclourà la projecció de "Girona, ciutat solidària i cooperant" (Ajuntament de Girona, 2016).

El debat anirà a càrrec de Lluís Puigdemont, director de la Fundació SER.GI i membre del CEM de l’Ajuntament de Girona.
 

DIMARTS, 17 D'ABRIL, 18 H - MUSEU DEL CINEMA

La tercera sessió estarà dedicada a la Violència de gènere i inclourà la projecció de "Mamá, duérmete que yo vigilo" TVE, de Concha Inza Romea (Espanya, 2012) 60 minuts.

El debat anirà a càrrec de Miquel Barnera, psicòleg de l’equip d’intervenció de violència domèstica de l’Ajuntament de Girona.

Entrevistes a fons

En aquest aquest apartat s'hi aniran publicant les diferents entrevistes que realitzi el CEM als ponents dels Cicles del Cinefòrum.