CEM

Activitats

El Consell Municipal d'Educació gestiona directament un petit programa d’activitats. Activitats on s’intenta implicar totes les parts que constitueixen el teixit educatiu de la ciutat i els propis ciutadans en un projecte comú de ciutat.

 

IX Cicle Cinefòrum d'Educació

El IX Cicle de Cinefòrum d’Educació posarà aquest curs sobre la taula diferents temes d’interès general, en la primera sessió es tractaran les tribus urbanes (27 de novembre del 2019). Persones expertes en els temes tractats conduiran el debat posterior a la projecció de les pel·lícules.

És una activitat pensada per a famílies, docents, joves, estudiants, professionals i ciutadania interessada en l’educació. Les sessions són gratuïtes i les pel·lícules es projectaran al Museu del Cinema a les 18.00 h.

Organitza: Consell Municipal d’Educació, amb la col·laboració del Museu del Cinema

 

DIMECRES, 27 DE NOVEMBRE DE 2019, 18 H - MUSEU DEL CINEMA

La primera sessió, en el marc de la quarta setmana de la Ciutat Educadora, serà dedicada a les tribus urbanes i tindrà lloc el dimecres 27 de novembre de 2019, a les 18.00 h, amb la projecció de "This is England”(Regne Unit, 2007) 102 minuts.

Dirigida per Shane Meadows.
Es passarà en versió original subtitulada.

Entrevistes a fons

En aquest aquest apartat s'hi aniran publicant les diferents entrevistes que realitzi el CEM als ponents dels Cicles del Cinefòrum.