La ciutat

Notícies

Girona dóna protagonisme al Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència
08/02/2019  |  Una jornada amb ponència i taula rodona, a més de tallers i activitats científiques i tecnològiques familiars i juvenils, donaran visibilitat a aquesta celebració.
Girona acollirà per primera vegada la Mobile Week del 21 al 23 de febrer
05/02/2019  |  El programa preveu una vintena de conferències en què es debatrà sobre l'impacte de la transformació digital en la vida quotidiana a través del turisme, la ciència o l'educació.
"Reivindicant Egmont i Carles Rahola. Per la llibertat i contra la repressió" condemnarà la tirania política a través d'una lectura dramatitzada
31/01/2019  |  L'espectacle, organitzat per la Comissió de la Dignitat amb el suport de l'Ajuntament de Girona, s'estrenarà al Teatre Municipal el dia 24 de febrer i recaptarà fons per la Caixa de Solidaritat.
L'alcaldessa de Girona entrega el decret per modificar els límits dels barris entre Domeny i Germans Sàbat
31/01/2019  |  El decret preveu que els carrers de la Coma, dels Cavallers, de Joan Salvat i Papasseit i de Joan Oliver i Sallarés passin a formar part del barri.
El festival Strenes incorporarà enguany la Pujada de Sant Domènec com un nou escenari de petit format
30/01/2019  |  Un concert sorpresa al terrat de l'Oficina de Turisme de la Rambla inaugurarà el festival el 30 de març, i un concert del gironí Miquel Abras a les escales de la Catedral, el dia 5 de maig, en serà l'actuació de cloenda.