La ciutat

Notícies

Girona promociona l'Any del Xuixo en el Firatast
18/01/2019  |  Aquesta acció s'emmarca dins la programació engegada per l'Ajuntament de Girona per commemorar el centenari del dolç més típic de la ciutat.
L'Ajuntament de Girona amplia fins la setmana que ve el termini per regularitzar la situació elèctrica de les persones econòmicament vulnerables de la ciutat
18/01/2019  |  El consistori i els veïns i veïnes de Font de la Pólvora han acordat ajornar uns dies els talls de llum previstos en els casos de frau a l'espera de resoldre primer les peticions socials.
L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, visita l'Acadèmia Esportiva "Les Hortes"
17/01/2019  |  Es tracta de la residència que el Girona FC té a l'Escola Maristes per a la formació dels futurs futbolistes de la ciutat.
L'Ajuntament de Girona reforça la campanya per regularitzar la situació elèctrica de les persones econòmicament vulnerables de la ciutat
16/01/2019  |  L'objectiu és garantir el subministrament elèctric a tots els veïns i veïnes del municipi i es potenciaran els serveis socials municipal per assegurar aquest subministrament.
Més visites guiades i la incorporació del Girona FC i de La Fortalesa de Sant Julià de Ramis són les principals novetats de l'edició d'aquest any del Girona 10
14/01/2019  |  Es tracta del vuitè any que es porta a terme la iniciativa, que aquest 2019 tindrà lloc del 25 al 27 de gener. Enguany es podrà accedir a 128 places hoteleres gratuïtes i a 166 entrades per veure diferents espectacles al Teatre Municipal de franc.