Comerç i consum

Fires i mercats

Imatge de les fires i mercats al carrer

Girona acull al llarg de l'any una gran varietat de fires i mercats al carrer, activitats que esdevenen un atractiu més per a molts dels seus visitants, i que la converteixen en una ciutat activa i plena de vida.

Hi ha moltes fires i mercats durant l'any. Consulteu les dates i hores d'activitat i reserveu un espai de la vostra estada per gaudir de les compres més romàntiques de la ciutat.

Mercat Ecològic de Girona

Al Mercat Ecològic de Girona hi trobaràs de tot en alimentació. Això sí, tot provinent d'agricultors ecològics de les comarques gironines.

Cada dijous al matí, a la plaça Salvador Espriu, al costat del Mercat del Lleó.

Descobreix una nova manera de tenir cura de la teva alimentació i del medi ambient. Al nou Mercat Ecològic de Girona trobaràs tot tipus de productes agraris naturals, certificats pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), l'únic organisme públic de control dels productes agraris i alimentaris ecològics de Catalunya. 

Aquest segell no només garanteix uns productes de primera qualitat. També ens assegura que les tècniques utilitzades en la seva producció són respectuoses amb el medi ambient i les persones, ja que les substàncies químiques de síntesi estan restringides.

Imatge de les parades del mercat ecològic

Productes vegetals ecològics: estan conreats només amb adobs orgànics i minerals naturals i es prohibeix l'ús d'adobs i pesticides de síntesi química.

Productes animals ecològics: el bestiar s'alimenta amb productes ecològics. Els animals herbívors tenen accés a les pastures, i les aus i els porcs, als corrals o patis. A més, l'allotjament dels animals té una superfície mínima, està ben ventilat i té llum de dia.

Productes transformats ecològics: són productes transformats, que vetllen per la qualitat i el medi ambient, i que tenen una restricció d'ús d'additius i d'auxiliars tecnològics.

Mercat Ecològic de Girona
 • Adreça:

  Pl. Salvador Espriu
  17002 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 419 008

 • Horari:

  Dijous de 8.30 a 14 h

 • Línies de bus:

  L1, L6 i L11 (L2, L5 i L7 a 5 minuts)
  Aparcaments propers al mercat

Veure en el plànol: