Comerç i consum

Fires i mercats al carrer

Imatge de les fires i mercats al carrer

Girona acull al llarg de l'any una gran varietat de fires i mercats al carrer, activitats que esdevenen un atractiu més per a molts dels seus visitants, i que la converteixen en una ciutat activa i plena de vida.

Mercat de La Volta Art Km 0

Lloc: Plaça Assumpció
Dates: Segon dissabte de cada mes. 
Hora: De 10 a 14 h.

La Volta està formada per quatre establiments que acullen diverses propostes vinculades a la creació artística i artesanal amb format de galeria, botiga i tallers, oberts al públic. Una de les botigues és l'antiga fleca Les Voltes, un mot que també ens remet a l'estructura porxada de la plaça i que, al mateix temps, resumeix l'esperit de la proposta de "donar-li la volta al barri".

És un projecte del Bòlit, Centre d'Art Contemporani de l'Ajuntament de Girona, coordinat per l'Associació Cultural Fang. La iniciativa es va posar en marxa el desembre de 2014 amb l'obertura de dos locals que van ser ocupats per set projectes creatius triats en convocatòria pública als quals es sumen ara dos espais més.

La segona fase del projecte inclou l'obertura de dos nous locals i la creació d'aquest mercat de productes artístics del territori que s'ha batejat amb el nom de mercat d'Art KM0. La selecció dels participants en totes dues modalitats s'ha fet, novament, per convocatòria pública.

Organitza: Bòlit, Centre d'Art Contemporani de l'Ajuntament de Girona
Coordina: Associació Cultural Fang
Web: www.femlavolta.cat
Telèfon de contacte: 972 427 627