Cultura

Centres Culturals

Els centres culturals són espais arquitectònics destinats a manifestacions culturals. Molts cops estan ubicats en edificis històrics i tenen per objectiu promoure la cultura i les arts entre els habitants del municipi. A continuació us mostrem els centres més destacats que hi ha a la ciutat.

CaixaForum Girona

CaixaForum Girona està ubicat en ple barri vell de la ciutat i ocupa un edifici emblemàtic d'arquitectura civil catalana d'època medieval, conegut popularment com la Fontana d'Or, i declarat monument històric nacional l'any 1921.

És el centre social i cultural de l'Obra Social "la Caixa" a la ciutat de Girona. Ofereix una àmplia oferta social, cultural i educativa. L'art, la música, el pensament, la ciència i les arts escèniques conviuen amb programes socials, educatius, familiars i de divulgació.

Visites guiades a les exposicions, cicles de conferències, festivals de música, tertúlies, espectacles de teatre i dansa i tallers educatius són algunes de les activitats que formen el gran ventall de possibilitats que ofereix el centre.

CaixaForum Girona
 • Adreça:

  C. Ciutadans 19
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 209 836

 • Web:
 • Horaris:

  HORARI D'OBERTURA DEL CENTRE
  De dilluns a dissabte de 10 a 20 h
  Diumenges i festius d'11 a 14 h

  HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
  De dilluns a divendres, de 9 a 20 h
  Dissabtes de 10 a 20 h
  Diumenges i festius d'11 a 14 h

  El centre romandrà tancat els dies 25 de desembre i 1 i 6 de gener.

Veure en el plànol: