Cultura

Festivals

A la guia de festivals que edita l'Ajuntament "Girona, Ciutat de Festivals" hi trobareu els festivals que tenen lloc a la ciutat de Girona al llarg de l'any. S'organitzen festivals de música, teatre, cinema... que us permeten gaudir de Girona durant les quatre estacions de l'any. Feu clic a sobre la imatge per accedir a la guia de festivals. 

Girona, Ciutat de Festivals

Festival In-somni

Del 30 d'abril al 4 de maig de 2014

11 anys d'IN-SOMNI i continua com a punt de referència indiscutible de la música independent a Girona i a les comarques veïnes. De Micah P. Hinson a Fanfarlo, de Two Many Djs a The Wedding Present als Amics de les Arts, o de Manel a Art Brut, tots han passat pels escenaris del festival. I encara que la forma d'entendre la música pot canviar, la idea per difondrela resta intacta al cap i al cor dels organitzadors del festival.

Imatge del festivalL'edició de 2014 és novament arriscada, eclèctica, plural, internacional. Pensada i enfocada per tal que obriu bé ulls i orelles i us obriu a nous grups i sonoritats, eix fonamental per entendre el festival i la seva filosofia.

A l'edició de 2014 podrem veure: The Fuzztones, Belako, Bremen, Josep Puntí, The Free Fall Band, Tosko y El Santo, ... i molts més!

 

Àmbit artístic: música
Estil: rock, pop, indie, electrònica, hip-hop, folk, cançó d'autor, etc.
Dates: del 30 d'abril al 4 de maig de 2014
Espais: La Copa - Passeig de la Devesa
Contacte: insomnifest.prensa@gmail.com - 972 940 940
Preu entrada: de 8 € a 22 € i altres concerts gratuïts
Promotor: Individu Ocult Associació Cultural - JMS Produccions
Web: www.in-somni.info
Facebook: www.facebook.com/pages/Festival-IN-SOMNI/251822252929
Twitter: @InSomniFestival