Cultura

Festivals

A la guia de festivals que edita l'Ajuntament "Girona, Ciutat de Festivals" hi trobareu els festivals que tenen lloc a la ciutat de Girona al llarg de l'any. S'organitzen festivals de música, teatre, cinema... que us permeten gaudir de Girona durant les quatre estacions de l'any. Feu clic a sobre la imatge per accedir a la guia de festivals. 

Girona, Ciutat de Festivals

7è Festival d'Art Independent Pepe Sales

Del 23 de gener al 4 de febrer del 2014

El Festival d'Art Independent Pepe Sales activa i dóna a conèixer fets culturals lliures dels condicionaments estipulats per la indústria i els mercats majoritaris.

És un festival urbà de participació ciutadana, que fomenta i difon la creació independent en tots els seus àmbits: exposicions, cinema, pensament, instal·lacions, grafits, música, dansa, teatre, poesia...

Imatge de Pepe Sales. Foto de: Català RocaDedicat cada any a un creador independent, el festival proposa un exercici de reconeixement i de recerca tot recuperant i divulgant la figura i el llegat d'aquests autors.

La setena edició del Festival estarà dedicada a Juan Eduardo Cirlot (Barcelona 1916-1973). Poeta surrealista, músic dodecafònic, crític d'art, teòric i estudiós dels símbols. Va formar part d'un corrent minoritari i extravagant de les nostres lletres.

 

Àmbit artístic: música, dansa, teatre, performance, pintura, cinema, poesia
Estil: interdisciplinari
Dates: del 23 de gener al 4 de febrer de 2014
Espais: Cinema Truffaut i Centre Cultural La Mercè
Contacte: festivalartpepesales@gmail.com
Preu entrada: entrada lliure
Promotor: Associació la Penyora Cultura
Web: www.festivalpepesales.org
Facebook: facebook.com/pepesales.festivaldartindependent
Twitter: @PepeSalesFesti