Cultura

Teatres i auditoris

En aquest apartat del web trobareu els principals teatres i auditoris de la ciutat. El sistema de venda d'entrades és el mateix per al Teatre Municipal, Auditori de Girona, Centre Cultural La Mercè i la sala La Planeta.

Teatre Municipal

El Teatre Municipal de Girona fou inaugurat el 1860 i és un dels pocs teatres vuitcentistes que arribà al segle XX sense patir cap devastació. El 1986 comencen unes ambicioses obres de rehabilitació amb la finalitat de constituir el teatre com a un equipament cultural adequant-lo i modernitzant-lo a les necessitats escèniques actuals. A la tardor del 2006 el Teatre Municipal torna a obrir les seves portes al públic amb un aforament de 585 persones.

Més informació

Teatre de Salt

Teatre del municipi veí de Salt que forma part del Sistema Metropolità de Teatres i Auditoris de Girona.

Més informació

Teatre - Sala polivalent del Centre Cívic Sant Narcís

El remodelat teatre - sala polivalent del centre cívic de Sant Narcís es va inaugurar l'any 2010. Es tracta d'una sala amb l'equipament tècnic complet, amb una molt bona acústica, amb una grada retràctil per a unes 150 persones.

Més informació

Sala La Planeta

Sala independent de teatre que forma part del Sistema Metropolità de Teatres i Auditoris. La gestió d'aquest equipament cultural d'iniciativa privada ha estat, des del seu naixement, a càrrec de l'associació grup Proscenium.

Més informació

Auditori de La Mercè

L'Auditori de la Mercè es troba a església annexa a l'antic convent de la Mercè construït al segle XIV i que actualment hi ha el Centre Cultual La Mercè.

Escena Plural és el nom que rep la programació d'espectacles innovadors, contemporanis, pluridisciplinars… en l'àmbit de les arts escèniques i per a tots els públics que es porta a terme a l'Auditori de La Mercè.

Més informació

Auditori de Girona i Palau de Congressos

La Fundació Auditori Palau de Congressos gestiona l'edifici que comparteix l'Auditori de Girona i el Palau de Congressos. És un edifici de nova generació de centres de congressos del segle XXI. Dissenyat per un prestigiós equip d’arquitectes catalans, és un equipament que està pensat tant com a auditori de música i com a palau per a l'organització de congressos.

Més informació