Dades del municipi

Festes i tradicions » NADAL

Cavalcada de Reis

Nadal

Els Manaies de Girona organitzen, en col·laboració amb l'Ajuntament, la Cavalcada de Reis. Abans de la cavalcada pròpiament dita s'instal·la als jardins de la Muralla el Campament Reial, des d'on surt la Cavalcada que, després de recórrer les principals artèries de la ciutat, acaba a la plaça del Vi.


Lleuresport

Lleuresport

L'Ajuntament de Girona coorganitza amb el GEiEG el Lleuresport - Parc Infantil de Nadal al pavelló Lluís Bachs de Sant Narcís. Entre les activitats s'inclouen cercaviles,esports d'aventura (tirolines, tir amb arc, escalada...), tallers (fang, maquillatge...), una zona lúdica amb inflables, espais on els pares poden compartir jocs amb els fills, exhibicions d'agility, circuits d'educació viària i exhibicions dels Bombers. Un espai ideal perquè la canalla s'ho passi d'allò més bé durant les festes nadalenques.


Fires al carrer

Fires de Nadal

En motiu de les festes nadalenques els carrers de la ciutat acullen algunes de fires que es poden visitar al llarg de l'any i aquelles que són específiques de l'època com és la fira de productes de Nadal de la Plaça Independència i el Mercat d'arbres i productes de Nadal de la Rambla de la Lliberta.
 

Dinamització del territori
 • Àrea de què depèn:

  Alcaldia

 • Adreça:

  Pl. del Vi, 1, 1a planta
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 419 000 - centraleta
  Extensió: 3651 / 1427

 • Web:
 • Horari:

  De dilluns a divendres de 8 a 15 h

Veure en el plànol: