Dades del municipi

Festes i tradicions » NADAL

Cavalcada de Reis

Nadal

Els Manaies de Girona organitzen, en col·laboració amb l'Ajuntament, la Cavalcada de Reis. Abans de la cavalcada pròpiament dita s'instal·la als jardins de la Muralla el Campament Reial, des d'on surt la Cavalcada que, després de recórrer les principals artèries de la ciutat, acaba a la plaça del Vi.


Lleuresport

Lleuresport

L'Ajuntament de Girona coorganitza amb el GEiEG el Lleuresport - Parc Infantil de Nadal al pavelló Lluís Bachs de Sant Narcís. Entre les activitats s'inclouen cercaviles,esports d'aventura (tirolines, tir amb arc, escalada...), tallers (fang, maquillatge...), una zona lúdica amb inflables, espais on els pares poden compartir jocs amb els fills, exhibicions d'agility, circuits d'educació viària i exhibicions dels Bombers. Un espai ideal perquè la canalla s'ho passi d'allò més bé durant les festes nadalenques.


Fires al carrer

Fires de Nadal

En motiu de les festes nadalenques els carrers de la ciutat acullen algunes de fires que es poden visitar al llarg de l'any i aquelles que són específiques de l'època com és la fira de productes de Nadal de la Plaça Independència i el Mercat d'arbres i productes de Nadal de la Rambla de la Lliberta.
 

Llicències de venda durant el Mercat de Nadal de la plaça de la Indepencència

Termini: 27 de setembre de 2019

Constitueix l'objecte de les presents bases la regulació dels aspectes organitzatius, els criteris generals de desenvolupament, el règim de funcionament de les utilitzacions autoritzades i l'atorgament de les autoritzacions temporal d’espais de domini públic en règim de concurrència competitiva per a la instal·lació d’estands de venda, no sedentària, del sector verd ornamental nadalenc, artesania i alimentació artesana durant el Mercat de Nadal a la plaça de la Independència, en el marc de la celebració de les festes de Nadal per l’any 2019.

Presentació de sol·licituds

Les persones interessades hauran de presentar les instàncies següents depenent del sector que sigui:

Venda del sector Verd ornamental nadalenc i del sector d’Artesania:
Les persones interessades hauran de presentar la següent sol·licitud d'autorització de venda d'artesania i ornaments de Nadal i adjuntar-hi com a annex la Declaració de responsable, per a cada estand de venda per a la qual se sol·liciti autorització, a través d’aquest enllaç de la Seu Electrònica.

 Venda d’Alimentació Artesana:
Les persones interessades hauran de presentar la següent instància de salut alimentaria amb la declaració de responsable per a cada estand de venda per a la qual se sol·liciti autorització, a través d’aquest enllaç de la Seu Electrònica.

Termini de presentació de sol·licituds

Les sol·licituds es podran presentar com a termini màxim fins el 27 de setembre de 2019, per qualsevol dels mitjans admesos per la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Dinamització del territori
 • Àrea de què depèn:

  Alcaldia

 • Adreça:

  Pl. del Vi, 1, 1a planta
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 419 000 - centraleta
  Extensió: 3651 / 1427

 • Web:
 • Horari:

  De dilluns a divendres de 8 a 15 h

Veure en el plànol: