Dades del municipi

Festes i tradicions » GIRONA, TEMPS DE FLORS

Del 13 al 21 de maig de 2017
62è Festival "Girona, Temps de Flors"

Inauguració oficial, dissabte 13 de maig a les 11.30 h, a les Escales de la Catedral

Girona, Temps de Flors

És plena primavera i, com cada any per aquestes dates, la ciutat, i especialment el seu Barri Vell, multiplica la seva bellesa i capacitat de seducció amb motiu de la mostra "Girona, Temps de Flors".

El llenguatge amable de les flors i les imaginatives instal·lacions florals que porten a terme centenars de participants, professionals i aficionats sense distinció, transformen la ciutat en un subtil espectacle d'aromes, textures i colors. Els monuments, les cases i els seus patis interiors, els carrers, els jardins i els paratges naturals emergeixen revestits amb l'elegància de sorprenents elements vegetals, i tot aquest riquíssim conjunt patrimonial apareix com una inoblidable recreació artística. És alhora la ciutat sencera que s'obre al visitant per oferir-li els poderosos atractius de què disposa. Així, al costat de les flors i el patrimoni, també hi ha una interessant oferta cultural, turística, gastronòmica i social que converteixen Girona en un reclam internacional.

Notícies

Arriba la 14a edició del Concurs d'Aparadorisme i Decoració Interior de Girona, Temps de Flors
28/02/2018  |  Els establiments que ho desitgin es podran inscriure a l'activitat fins al 12 d'abril.
La Mercè convida als seus usuaris a participar en al projecte de Temps de Flors d'aquest any 2018
25/01/2018  |  "Bons auguris" és el projecte de l'Escola Muncipal d'Art per Temps de Flors 2018 al centre cultural La Mercè; una proposta participativa, on tots els alumnes de l'EMA i l'Escola d'escriptura de l'EMHU hi són convidats.
Girona, Temps de Flors consolida l'èxit de públic i augmenta el nombre pernoctacions a la ciutat
24/05/2017  |  L'església de Sant Lluc, el claustre i els soterranis de la Catedral i el Museu d'Història de Girona són els espais més visitats de la 62a edició de l'esdeveniment.
S'edita el llibre fotogràfic de la 62a edició de Girona, Temps de Flors
19/05/2017  |  El vicealcalde de l'Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, participarà a la presentació oficial de la publicació avui a les 19.30 h a la plaça del Pallol.
Dissabte passat va començar la 62a edició de ‘Girona, Temps de Flors' amb la ciutat plena de visitants des de primera hora del matí
17/05/2017  |  La mostra es va inaugurar a les escales de la Catedral davant un muntatge que permet als visitants pujar i baixar l'escalinata per primera vegada durant el Temps de Flors.
El festival de curtmetratges exprés Just for Flowers torna aquest cap de setmana
16/05/2017  |  Els participants han d'idear, gravar i editar un vídeo de tres minuts de durada en 36 hores i amb els espais de Girona, Temps de Flors com a protagonistes.
Igniagreen patrocina per primer cop Girona, Temps de Flors
15/05/2017  |  La marca de disseny d'espais verds amb seu a la Garrotxa ha col·laborat en el muntatge floral del pont de Pedra.
L'Associació de Voluntariat de Protecció Civil de Girona oferirà uns servei d'atenció especial als veïns del Barri Vell per Girona, Temps de Flors
12/05/2017  |  Diversos voluntaris de l'entitat estaran a la placeta del Correu Vell i a la zona inicial de la pujada de Sant Feliu per facilitar el pas i acompanyar les persones que ho requereixin fins als seus domicilis.
El pont de Sant Agustí vibrarà amb el Girona Futbol Club per Girona, Temps de Flors
12/05/2017  |  L'artista Marc Grañén ha creat un muntatge floral que omple l'espai amb imatges dels jugadors i de l'afició i amb banderes blanc-i-vermelles.
El piano de cua del Concurs Internacional de Música Maria Canals visitarà Girona de nou per Temps de Flors
12/05/2017  |  L'instrument estarà disponible per a tothom qui vulgui tocar-lo del 13 al 21 de maig al claustre del Centre Cultural La Mercè. L'acció està impulsada per la Confraria de Sant Jordi, amb seu a l'església dels Dolors de Girona.
El claustre de Sant Pere de Galligants evocarà l'escenari d'una celebració a l'estil versallès per Girona, Temps de Flors
11/05/2017  |  L'entitat financera BBVA CX participa en el festival decorant aquest espai i esdevé el principal patrocinador de la mostra.
Arriba la 5a edició de "Flors de Nit", la iniciativa gastronòmica i d'oci nocturn de Girona, Temps de Flors
11/05/2017  |  La proposta comptarà amb la participació de 26 establiments que oferiran durant els vespres tapes, dolços, menús i combinats amb l'ingredient de les flors com a denominador comú.
La jugadora de bàsquet Noemí Jordana serà la convidada de la 62a edició de Girona, Temps de Flors
10/05/2017  |  L'esportista de Torelló participarà dissabte a la inauguració de l'exposició floral a les escales de la Catedral.
L'Obra Social "la Caixa" col·labora amb l'Ajuntament de Girona per donar suport a Girona, Temps de Flors
09/05/2017  |  El decorat floral de les quatre oficines de CaixaBank al Barri Vell i del CaixaForum serà elaborat per persones usuàries de les fundacions Ramon Noguera, Els Joncs i Astrid 21.
XVII Cicle Escoles de Música - Girona, Temps de Flors
08/05/2017  |  El cicle, que s'emmarca en el "Girona Temps de Flors", es durà a terme el 20 i 21 de maig de 2017.
Friselva i Sanitas aposten per col·laborar amb Girona, Temps de Flors
08/05/2017  |  El Patronat de Turisme Costa Brava Girona donarà suport també un any més a l'esdeveniment.
La 62a edició de Girona, Temps de Flors arriba amb més projectes i més espais per visitar
02/05/2017  |  El camí del Calvari i la muntanya de la O, el refugi antiaeri del jardí de la Infància o el pont de Sant Agustí són alguns dels punts nous destacats del recorregut.
Una paleta de colors amb motius florals, imatge de la 62a edició de Girona, Temps de Flors
28/04/2017  |  L'autor del cartell és l'estudiant de l'Institut Santiago Sobrequés Pep Gelis i Blanco.
Girona acull la 6a edició del Girona A Cappella Festival
27/04/2017  |  Del 13 al 21 de maig, la plaça de la Independència, l'Espai Marfà, l'Auditori i la Casa de Cultura seran les seus del festival, l'únic d'aquest gènere a l'Estat espanyol.
L'EMA participa a l'exposició Fidel Aguilar que es realitzarà a la Casa Pastors amb dues activitats
21/04/2017  |  Les tècniques escultòriques de Fidel Aguilar i l'escultura de Fidel Aguilar, tècnica i història
Àrea de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme
Veure en el plànol: