Dades del municipi

Festes i tradicions » GIRONA, TEMPS DE FLORS

Del 13 al 21 de maig de 2017
62è Festival "Girona, Temps de Flors"

Les propostes de projectes florals per a l'edició 2017 es poden presentar del 21 de novembre al 16 de desembre de 2016.

Girona, Temps de Flors

És plena primavera i, com cada any per aquestes dates, la ciutat, i especialment el seu Barri Vell, multiplica la seva bellesa i capacitat de seducció amb motiu de la mostra "Girona, Temps de Flors".

El llenguatge amable de les flors i les imaginatives instal·lacions florals que porten a terme centenars de participants, professionals i aficionats sense distinció, transformen la ciutat en un subtil espectacle d'aromes, textures i colors. Els monuments, les cases i els seus patis interiors, els carrers, els jardins i els paratges naturals emergeixen revestits amb l'elegància de sorprenents elements vegetals, i tot aquest riquíssim conjunt patrimonial apareix com una inoblidable recreació artística. És alhora la ciutat sencera que s'obre al visitant per oferir-li els poderosos atractius de què disposa. Així, al costat de les flors i el patrimoni, també hi ha una interessant oferta cultural, turística, gastronòmica i social que converteixen Girona en un reclam internacional.

Notícies

"Girona, Temps de Flors" manté l'afluència de públic tot i el mal temps
19/05/2016  |  El diumenge 8 i el dilluns 9 de maig es va registrar un descens de consultes als punts d'informació turística de la ciutat a causa de la pluja.
Perfums del Pati de Can Ninetes
12/05/2016  |  Santa Eugènia, un punt més en el recorregut floral.
Els joves dels programes juvenils del Servei Municipal d'Ocupació participen al Girona, Temps de Flors
10/05/2016  |  Els espais decorats pels participants als projectes de Garantia Juvenil, Projectes Singulars i Treball als Barris es podran veure a la plaça del Pallol, a la rotonda dels Països Catalans i a l'Oficina de Turisme de la Rambla.
Engega el primer festival de curtmetratges exprés en el marc de ‘Girona, Temps de Flors'
09/05/2016  |  Els participants al ‘Just for Flowers' hauran de presentar projectes de 3 minuts creats en 36 hores i amb espais florals com a protagonistes
Renfe reforça els seus serveis AVE amb més de 2.300 places addicionals per la celebració Temps de Flors a Girona
05/05/2016  |  Els dies 7, 8 i 14 de maig, Renfe ha programat la circulació de sis trens especials Avant entre Barcelona i Girona.
Àrea de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme
Veure en el plànol: