Dades del municipi

Festes i tradicions » GIRONA, TEMPS DE FLORS

De l'11 al 19 de maig de 2019.
64è Festival "Girona, Temps de Flors"

Girona, Temps de Flors

És plena primavera i, com cada any per aquestes dates, la ciutat, i especialment el seu Barri Vell, multiplica la seva bellesa i capacitat de seducció amb motiu de la mostra "Girona, Temps de Flors".

El llenguatge amable de les flors i les imaginatives instal·lacions florals que porten a terme centenars de participants, professionals i aficionats sense distinció, transformen la ciutat en un subtil espectacle d'aromes, textures i colors. Els monuments, les cases i els seus patis interiors, els carrers, els jardins i els paratges naturals emergeixen revestits amb l'elegància de sorprenents elements vegetals, i tot aquest riquíssim conjunt patrimonial apareix com una inoblidable recreació artística. És alhora la ciutat sencera que s'obre al visitant per oferir-li els poderosos atractius de què disposa. Així, al costat de les flors i el patrimoni, també hi ha una interessant oferta cultural, turística, gastronòmica i social que converteixen Girona en un reclam internacional.

Notícies

L'Ajuntament de Girona obre la convocatòria per seleccionar els projectes de la 65a edició de Girona, Temps de Flors
26/09/2019  |  Les inscripcions per presentar les propostes i seleccionar espais finalitzaran el 30 de novembre.
Girona, Temps de Flors obre la 64a edició amb nou dies per descobrir 171 projectes i 137 espais
11/05/2019  |  Les pregoneres d'honor han estat les components del grup de xou gran del Club Patinatge Artístic Girona, que van guanyar el campionat d'Europa dissabte passat.
Un total de 20 establiments participaran en la setena edició de "Flors de nit"
10/05/2019  |  La iniciativa gastronòmica i d'oci nocturn començarà demà i s'allargarà fins al 19 de maig, coincidint amb Girona, Temps de Flors.
El Girona A Cappella Festival portarà onze formacions vocals d'arreu del món a la ciutat durant Temps de Flors
02/04/2019  |  La vuitena edició de l'esdeveniment tindrà lloc de l'11 al 19 de maig en espais com la plaça de la Independència, l'Auditori , la Casa de Cultura i l'Espai Marfà.
El volum de visitants de la 63a edició de Girona, Temps de Flors es concentra en el segon cap de setmana a causa de les condicions meteorològiques
21/05/2018  |  A l'espera de les dades definitives, la xifra global de persones que han fet consultes a les oficines de turisme de la ciutat es manté respecte l'any passat.
L'Ajuntament de Girona edita el llibre fotogràfic de la 63a edició de Girona, Temps de Flors
21/05/2018  |  La publicació es podrà comprar a partir d'avui a l'Oficina de Turisme de la Rambla.
El bàsquet present a Girona, Temps de Flors 2018
15/05/2018  |  La 63a edició de 'Girona, Temps de Flors' comptarà amb una exposició floral amb el bàsquet com a protagonista amb motiu de Girona, Capitalitat del Bàsquet Femení 2018.
Girona, Temps de Flors inaugura la 63a edició ampliant l'aposta pels entorns naturals
14/05/2018  |  Projectes com el muntatge dels jardins de la Devesa o el Pla V pretenen potenciar la zona verda i els parcs urbans de la ciutat.
El pregoner de la 63a edició de Girona, Temps de Flors va ser el rector de la Universitat de Girona, Joaquim Salvi
14/05/2018  |  L'acte inaugural de l'esdeveniment es va fer el dissabte, a les 11 h, a les escales de la Catedral.
La Casa Pastors mostra "L'oblit de la forma" del pintor saltenc Joan Mateu
10/05/2018  |  L'exposició està coproduïda per l'Ajuntament de Girona i la Càtedra de Ciències i Humanitats Dr. Bofill de la Universitat de Girona.
Girona, Temps de Flors s'obre a la natura
27/04/2018  |  Un itinerari artístic per l'espai natural entre el passeig Arqueològic i el riu Galligants sota el nom de Pla V i la incorporació dels jardins de la Devesa al recorregut de l'exposició floral són dues de les principals novetats de l'edició d'enguany de l'esdeveniment.
The Real Group encapçala el cartell de la setena edició del Girona A Cappella Festival
24/04/2018  |  Coincidint amb Temps de Flors, del 12 al 20 de maig onze grups de quatre països actuaran a diferents espais de la ciutat.
Arriba la 14a edició del Concurs d'Aparadorisme i Decoració Interior de Girona, Temps de Flors
28/02/2018  |  Els establiments que ho desitgin es podran inscriure a l'activitat fins al 12 d'abril.
La Mercè convida als seus usuaris a participar en al projecte de Temps de Flors d'aquest any 2018
25/01/2018  |  "Bons auguris" és el projecte de l'Escola Muncipal d'Art per Temps de Flors 2018 al centre cultural La Mercè; una proposta participativa, on tots els alumnes de l'EMA i l'Escola d'escriptura de l'EMHU hi són convidats.
Girona, Temps de Flors consolida l'èxit de públic i augmenta el nombre pernoctacions a la ciutat
24/05/2017  |  L'església de Sant Lluc, el claustre i els soterranis de la Catedral i el Museu d'Història de Girona són els espais més visitats de la 62a edició de l'esdeveniment.
S'edita el llibre fotogràfic de la 62a edició de Girona, Temps de Flors
19/05/2017  |  El vicealcalde de l'Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, participarà a la presentació oficial de la publicació avui a les 19.30 h a la plaça del Pallol.
Dissabte passat va començar la 62a edició de ‘Girona, Temps de Flors' amb la ciutat plena de visitants des de primera hora del matí
17/05/2017  |  La mostra es va inaugurar a les escales de la Catedral davant un muntatge que permet als visitants pujar i baixar l'escalinata per primera vegada durant el Temps de Flors.
El festival de curtmetratges exprés Just for Flowers torna aquest cap de setmana
16/05/2017  |  Els participants han d'idear, gravar i editar un vídeo de tres minuts de durada en 36 hores i amb els espais de Girona, Temps de Flors com a protagonistes.
Igniagreen patrocina per primer cop Girona, Temps de Flors
15/05/2017  |  La marca de disseny d'espais verds amb seu a la Garrotxa ha col·laborat en el muntatge floral del pont de Pedra.
L'Associació de Voluntariat de Protecció Civil de Girona oferirà uns servei d'atenció especial als veïns del Barri Vell per Girona, Temps de Flors
12/05/2017  |  Diversos voluntaris de l'entitat estaran a la placeta del Correu Vell i a la zona inicial de la pujada de Sant Feliu per facilitar el pas i acompanyar les persones que ho requereixin fins als seus domicilis.
Àrea de Promoció Econòmica
Veure en el plànol: