Esports

Esports

Promoure i facilitar la pràctica de l'activitat física i l'esport entre els ciutadans i ciutadanes de Girona amb l'objectiu de millorar la salut, la qualitat de vida i el benestar de la població i que, alhora, sigui un element d'integració i cohesió social, és una de les principals missions en matèria esportiva de l'Ajuntament de Girona. En aquest apartat trobareu tots els equipaments esportius de la ciutat.

esports

Notícies

La 3a Cursa de la Dona tanca les inscripcions més d'una setmana abans de la data límit
23/09/2016  |  L'objectiu de participació s'havia fixat a 5.000 dones però davant de l'alta demanda s'ha ampliat fins a 5.500 participants.
La tercera edició de la Cursa de la Dona arriba a les 5.000 inscrites
16/09/2016  |  El recorregut d'aquest any es canvia a causa de la gran afluència de participants i surt del passeig de la Devesa.
L'Ajuntament de Girona presenta un projecte per impulsar el sector econòmic de la bicicleta
13/09/2016  |  L'Ajuntament de Girona presenta un projecte per impulsar el sector econòmic de la bicicleta.
L'Ajuntament de Girona homenatja de nou l'atleta Jan Frodeno entregant-li el primer trofeu DTE
12/09/2016  |  Frodeno va batre el rècord mundial d'Ironman al Challenge de Roth (Alemanya) el passat 17 de juliol i aquest serà el tercer cop en un any que es fa un reconeixement a l'esportista alemany resident a Girona.
El CT Girona acull fins el proper 10 de setembre, el Campionat de Catalunya Absolut de Tennis amb la presència confirmada d'Albert Ramos
06/09/2016  |  Ahir es va presentar la competició amb presència de les màximes autoritats de la Demarcació

Destaquem

Destinació de Turisme Esportiu (DTE)