Esports

Esports

Promoure i facilitar la pràctica de l'activitat física i l'esport entre els ciutadans i ciutadanes de Girona amb l'objectiu de millorar la salut, la qualitat de vida i el benestar de la població i que, alhora, sigui un element d'integració i cohesió social, és una de les principals missions en matèria esportiva de l'Ajuntament de Girona. En aquest apartat trobareu tots els equipaments esportius de la ciutat.

esports

Notícies

L'Ajuntament de Girona obre un canal de comunicació amb veïns i aficionats en relació amb la mobilitat i la seguretat en els partits del Girona FC
16/08/2017  |  S'ha creat una adreça de correu específica i un telèfon directe per rebre i gestionar les incidències.
L'Ajuntament de Girona ofereix trenta activitats fisicoesportives i aquàtiques diferents per al curs 2017-2018
09/08/2017  |  Les preinscripcions als 155 cursos disponibles s'obriran el 21 d'agost i es tancaran el 5 de setembre. Una de les principals novetats d'enguany és la incorporació del gimnàs de l'Escola Marta Mata com a espai d'algunes de les activitats.
El Servei Municipal d'Esports oferirà activitats fisicoesportives al gimnàs de l'Escola Marta Mata com a novetat dins l'oferta d'activitats d'aquest hivern
09/08/2017  |  Ioga, manteniment i aerotò per a adults són les activitats que s'hi podran fer. Les inscripcions seran del 21 d'agost al 5 de setembre.
Sol·licitud de participació al programa de natació escolar. Curs 2017-2018
03/08/2017  |  El termini de presentació de les sol·licituds serà de l'1 al 9 de setembre de 2017.

Destaquem

Destinació de Turisme Esportiu (DTE)