Esports

Esports

Promoure i facilitar la pràctica de l'activitat física i l'esport entre els ciutadans i ciutadanes de Girona amb l'objectiu de millorar la salut, la qualitat de vida i el benestar de la població i que, alhora, sigui un element d'integració i cohesió social, és una de les principals missions en matèria esportiva de l'Ajuntament de Girona. En aquest apartat trobareu tots els equipaments esportius de la ciutat.

esports

Notícies

Activitats esportives de juliol amb places lliures
22/06/2016  |  A les piscines de Sta. Eugènia-Can Gibert del Pla i de Palau.
Finalitzen les actuacions al vial perimetral de la Devesa incloses en el Pla de xoc del parc
13/06/2016  |  A partir d'avui la ciutadania ja pot fer ús de la plataforma de sauló destinada al passeig i a la pràctica esportiva.
La Generalitat entrega 15 noves Medalles de l'Esport en la 36a edició d'aquest guardó a Girona
13/06/2016  |  Els guardonats, provinents d'arreu de les comarques gironines, han tingut papers destacats en diverses modalitats esportives. Va presidir l'acte el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras.
Activitats especials amb motiu de l'obertura de les piscines municipals de la Devesa
13/06/2016  |  Les piscines d'estiu obriran les seves portes del 17 de juny a l'11 de setembre. El dissabte 18 de juny, de 12.30 a 13.30 h, s'ha organitzat una Masterclass d'aquagym.
L'Ajuntament de Girona rep el primer equip masculí del Girona CH
10/06/2016  |  L'alcaldessa de la ciutat presidirà aquest vespre (19.30 h) l'acte de reconeixement per l'ascens a l'OK Lliga.

Destaquem

Destinació de Turisme Esportiu (DTE)