Esports

Esports

Promoure i facilitar la pràctica de l'activitat física i l'esport entre els ciutadans i ciutadanes de Girona amb l'objectiu de millorar la salut, la qualitat de vida i el benestar de la població i que, alhora, sigui un element d'integració i cohesió social, és una de les principals missions en matèria esportiva de l'Ajuntament de Girona. En aquest apartat trobareu tots els equipaments esportius de la ciutat.

esports

Notícies

L'Ajuntament de Girona proposa una concessió de 50 anys de l'estadi municipal de Montilivi al Girona Futbol Club SAD
20/06/2018  |  L'entitat esportiva haurà de pagar anualment un cànon de 197.929,65 euros que destinarà a l'execució d'obres d'inversió a l'equipament. Aquest divendres es farà un ple extraordinari per sotmetre a votació la proposta.
Sea Otter Europe abaixa el teló amb prop de 50.000 visitants, més de 5.000 ciclistes i generant una alta activitat econòmica i turística al territori
11/06/2018  |  Expositors i esportistes fan un balanç molt positiu de l'aparador mundial en què s'ha convertit Girona i la Costa Brava durant tres dies, que ha tingut de colofó una Super Cup de MTB de màxim nivell internacional.
Milers de visitants i un alt nivell competitiu protagonitzen la segona jornada de Sea Otter Europe a Girona
09/06/2018  |  L'afluència de públic supera la de l'any passat, en un festival que s'internacionalitza i porta a la ciutat ciclistes de 50 països del món.
L'Ajuntament de Girona adjudica la redacció del Pla d'acció per al desenvolupament del sector econòmic de la bicicleta
08/06/2018  |  Amb aquest document es vol definir i activar una estratègia comuna per al sector de la bicicleta per als pròxims anys a la ciutat de Girona i el seu entorn.
Places lliures a les activitats esportives d'estiu
06/06/2018  |  Inscripcions obertes.

Destinació de Turisme Esportiu (DTE)