Esports

Esports

Promoure i facilitar la pràctica de l'activitat física i l'esport entre els ciutadans i ciutadanes de Girona amb l'objectiu de millorar la salut, la qualitat de vida i el benestar de la població i que, alhora, sigui un element d'integració i cohesió social, és una de les principals missions en matèria esportiva de l'Ajuntament de Girona. En aquest apartat trobareu tots els equipaments esportius de la ciutat.

esports

Notícies

Places lliures a les activitats esportives d'hivern del curs 2015-2016
17/11/2015  |  Encara sou a temps d'inscriure-us a les activitats amb places lliures. Aquafitness, aquatabata, activitat aquàtica per a nadons i prepart, aerotó, escola de tennis, manteniment, ioga, entre d'altres.
S'obren les inscripcions de la 11a edició de la cursa de Sant Silvestre i la 6a Mini Sant Silvestre
13/11/2015  |  Enguany la cursa destinarà 1€ de cada inscripció a la campanya "Nassos contra el càncer" impulsada per la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC).
Descompte especial al Gran Circ de Nadal de Girona per als abonats/ades a les piscines municipals
11/11/2015  |  El Gran Circ de Nadal tindrà lloc del 25 al 28 de desembre, al Pavellló Municipal Girona-Fontajau
Toni Bou guanya per setena vegada consecutiva el trial indoor "Ciutat de Girona
02/11/2015  |  El varen acompanyar en el podi els pilots Adam Raga (TRS), segon classificat i Pol Tarrés (Sherco) tercer classificat.
El Pavelló Municipal Girona – Fontajau ha acollit la presentació del Circuit Gironí de Cros, 25è Gran Premi Consell Comarcal de la Selva i 12è Trofeu Diputació de Girona
28/10/205  |  El circuit consta de 11 proves i s'iniciarà el proper 1 de novembre amb el cros de Santa Coloma de Farners i s'acabarà amb el cros "Ciutat de Girona" el 14 de febrer de 2016.

Destinació de Turisme Esportiu (DTE)