Premis i concursos

Concurs de fotografia solidària

Termini de presentació de fotografies: 31 de març de 2017.

La fotografia guanyadora serà utilitzada per fer la difusió de la Convocatòria de Subvencions a projectes de cooperació al desenvolupament en l’àmbit internacional i projectes d’educació per al desenvolupament i sensibilització de l’any 2017. No obstant, amb aquest concurs es pretén alhora promoure la sensibilització entorn de la problemàtica de la pobresa i de les desigualtats entre la ciutadania de Girona.

Més informació

Concurs del cartell anunciador de les activitats del programa municipal de casals d'estiu per a 2017

Presentació de propostes fins al 31 de març de 2017, a les 20h

L’Ajuntament de Girona convoca un concurs del cartell per anunciar les activitats incloses al programa municipal de casals d’estiu de 2017.

Més informació

V Concurs SmartFilms Girona

Concurs de curtmetratges amb dispositius mòbils o tauleta.

Termini de presentació tancat.

Més informació

Concurs d'Instagram #cursacarnestoltesgi

L’Ajuntament de Girona, des de la regidoria de Turisme (@turisme_gi), convoca el Concurs d’Instagram de la Cursa Popular de Carnestoltes de Girona 2017 “#CursaCarnestoltesGi2017” amb motiu de la celebració de la “Matinal Girona 10: Gaudeix l’Esport” que organitza el servei d’Esports i el de Turisme de l’Ajuntament de Girona.  

Més informació

Concurs d'Instagram LLeuresport 2016 - Fes-te un selfie!

L’Ajuntament de Girona (@girona_cat i @esports_gi) convoca el Concurs d’Instagram de Lleuresport 2016 “Fes-te un selfie!” amb motiu de la celebració del parc infantil i juvenil de Nadal de Girona, un espai que des de fa 32 anys organitzen conjuntament el GEiEG i l’Ajuntament de Girona.

Hi podrà participar tothom qui vulgui a través de la plataforma Instagram amb les etiquetes #lleuresportgeieg i/o #lleuresportTEEN.

La finalitat del concurs és seleccionar les millors fotografies “selfie” que reflecteixin la participació de l’usuari concursant en alguna de les activitats del Lleuresport o del LleuresportTEEN.

Més informació