Premis i concursos

Concurs de fotografia solidària

El termini per a la presentació de les fotografies serà de vint dies a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria del concurs de Fotografia Solidària en el Butlletí Oficial de la Província de Girona.

La fotografia guanyadora serà utilitzada per fer la difusió de la Convocatòria de Subvencions a projectes de cooperació al desenvolupament en l’àmbit internacional i projectes d’educació per al desenvolupament i sensibilització de l’any 2017. No obstant, amb aquest concurs es pretén alhora promoure la sensibilització entorn de la problemàtica de la pobresa i de les desigualtats entre la ciutadania de Girona.

Més informació

V Concurs SmartFilms Girona

Concurs de curtmetratges amb dispositius mòbils o tauleta.

Termini de presentació tancat.

Més informació

Concurs d'Instagram #cursacarnestoltesgi

L’Ajuntament de Girona, des de la regidoria de Turisme (@turisme_gi), convoca el Concurs d’Instagram de la Cursa Popular de Carnestoltes de Girona 2017 “#CursaCarnestoltesGi2017” amb motiu de la celebració de la “Matinal Girona 10: Gaudeix l’Esport” que organitza el servei d’Esports i el de Turisme de l’Ajuntament de Girona.  

Més informació

Concurs d'Instagram LLeuresport 2016 - Fes-te un selfie!

L’Ajuntament de Girona (@girona_cat i @esports_gi) convoca el Concurs d’Instagram de Lleuresport 2016 “Fes-te un selfie!” amb motiu de la celebració del parc infantil i juvenil de Nadal de Girona, un espai que des de fa 32 anys organitzen conjuntament el GEiEG i l’Ajuntament de Girona.

Hi podrà participar tothom qui vulgui a través de la plataforma Instagram amb les etiquetes #lleuresportgeieg i/o #lleuresportTEEN.

La finalitat del concurs és seleccionar les millors fotografies “selfie” que reflecteixin la participació de l’usuari concursant en alguna de les activitats del Lleuresport o del LleuresportTEEN.

Més informació

11è Concurs d'Instagram Ciutat de Girona #ViuLallum

De l'1 de desembre de 2016 al 8 de gener de 2017

Participa amb l’etiqueta #ViuLallum

L’Ajuntament de Girona (@girona_cat i @turisme_gi) convoca la 5a edició del Concurs d’Instagram de Nadal, que coincideix amb l’11a edició del Concurs d’Instagram Ciutat de Girona amb motiu de les festes nadalenques.

Més informació