Premis i concursos

Premis literaris i artístics

Imatge il·lustrativa dels Premis literaris i artístics

Premis literaris de Girona

Cada any la Fundació Prudenci Bertrana convoca els Premis Literaris de Girona:

- Prudenci Bertrana, de novel.la
- Miquel de Palol, de poesia
- Carles Rahola, d'assaig
- Ramon Muntaner, de literatura juvenil
- Cerverí, de lletra per a cançó

Més informació

Premi de projectes didàctics Jordi Vilamitjana

L'Institut Santa Eugènia de Girona i l'Ajuntament de Girona, amb el desig d’homenatjar el professor i periodista Jordi Vilamitjana i Pujol (Girona 1957- 2014), i també de promoure la llengua i la literatura catalana, han convocat un han més el Premi de projectes didàctics Jordi Vilamitjana.

Més informació

Premi Just M. Casero

Just Manuel Casero Madrid va ser fundador del Punt Diari de Girona (1979) i aquest mateix any fou elegit regidor del primer ajuntament democràtic de Girona pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE); va presidir el Consell Municipal de Sarrià de Ter i va ser diputat ponent de Sanitat i Serveis Socials de la Diputació Provincial de Girona. Va morir als 34 anys, un mes i mig després de descobrir-se-li un càncer de fetge, el 31 de gener de 1981.

Més informació

Concurs literari Penya Immortal Girona

Els participants podran fer arribar els seus textos originals d'un màxim de 200 paraules (no s'acceptaran obres d'altres autors o extretes d'internet) al correu immortalgirona@gmail.com fins el dia 30 d'octubre.

La temàtica de les mateixes haurà de ser el Girona Futbol Club: jugadors, afició, sentiments i tot alló que aquestes tres paraules unides despertin en l'autor.

Més informació