Premis literaris i artístics

Imatge il·lustrativa dels Premis literaris i artístics

Concurs literari Penya Immortal Girona

Els participants podran fer arribar els seus textos originals d'un màxim de 200 paraules (no s'acceptaran obres d'altres autors o extretes d'internet) al correu immortalgirona@gmail.com fins el dia 30 d'octubre.

Les obres podran redactar-se en català o castellà. La temàtica de les mateixes haurà de ser el Girona Futbol Club: jugadors, afició, sentiments i tot alló que aquestes tres paraules unides despertin en l'autor.

La participació estarà limitada a una obra per persona i se li haurà de posar un títol. A mesura que les obres sigun rebudes, aniran essent exposades a les xarxes socials de la penya (Facebook, Twitter...).

El dia 1 al vespre tindrà lloc l'entrega de premis, fent-se la lectura de les dues millors obres en cada idioma segons el criteri d'un jurat format per personalitats de la literatura, del Girona FC i la Penya Immortal, que no coneixeran la identitat dels autors abans de l'elecció.

Premis: El 1r classificat de cada idioma rebrà una samarreta signada per la primera plantilla del Girona FC i una bufanda de la Penya Immortal.

El 2n classificat rebrà una pilota signad pels jugadors i una altra bufanda de la Penya Immortal.

Organitza: Penya Immortal Girona