Beques i subvencions

Beca Premi d'Europa

El termini per a la presentació de la sol·licitud i documentació serà el dia 30 de juny de 2017.

Objecte

L’objecte d’aquestes bases és regular el procediment per a la concessió de la Beca Premi d’Europa. L’objectiu d’aquesta beca és promoure i incentivar el desenvolupament de projectes i iniciatives d’interès social, educatiu i solidari que reforcin els lligams i el sentiment de pertinença europea amb la voluntat de:

a) Fomentar el coneixement de la realitat europea entre la joventut gironina

b) Promoure el compromís dels joves gironins amb Europa

c) Incentivar la producció de materials educatius orientats al coneixement d’Europa

d) Treballar els valors de les llibertats democràtiques, defensa dels drets humans i cultura de la pau

e) Motivar el treball en equip

La convocatòria és totalment oberta a totes les temàtiques que tinguin aquests objectius.

Destinataris

Els destinataris d’aquesta beca són els centres educatius de la ciutat de Girona que imparteixen l’educació secundària obligatòria (ESO). La presentació de la proposta l'efectuarà el consell escolar del centre.

Sol·licituds i terminis de presentació

El termini per a la presentació de la sol·licitud i documentació serà el dia 30 de juny de 2017.

La presentació de sol·licituds i la documentació indicada a la convocatòria s’efectuarà a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Girona a tràvés del tràmit específic del registre electrònic.

L’entrada en vigor de la nova Llei 39/2015 d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, obliga a totes les persones jurídiques, entitats sense personalitat jurídica i òrgans col·legiats a relacionar-se amb les administracions públiques per mitjans electrònics i, per tant, els obliga a disposar necessàriament d’un certificat electrònic que representi l’organització (instruccions per a la petició d'un certificat electrònic d'entitats).

Si la sol·licitud no reuneix els requisits establerts en aquestes bases i a la convocatòria, es requerirà l’esmena de defectes que s’haurà de fer en el termini màxim i improrrogable de deu dies hàbils, indicant que no fer-ho suposarà el tancament de l’expedient per desistiment, prèvia resolució que es dictarà en els termes previstos a l’article 68 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Notícies

Convocatòria de subvencions per a esportistes d'esports individuals, no professionals, menors de 25 anys
31/07/2017  |  Cal que presenteu les vostres peticions abans del 16 d'agost.
S'obre la convocatòria de subvencions per a biblioteques escolars per al curs 2017-2018
11/07/2017  |  Els centres interessats tenen temps fins al 7 de setembre per presentar la seva sol·licitud. L'objectiu és finançar projectes o activitats que pretenen potenciar les biblioteques escolars dels centres educatius de la ciutat.
Clara Codony, Sílvia Virolés i Paula Fluvià reben les beques Joan Bruguera d'aquest any
19/05/2017  |  Per primer cop els ajuts es donaran a conèixer en el marc del lliurament dels Premis Bonastruc ça Porta del Col·legi Oficial de Metges de Girona, que tindran lloc aquesta tarda.
L'Espai Marfà obre convocatòria per formar part d'un Programa d'acompanyament artístic
16/05/2017  |  El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins el 16 de juny de 2017.
Nou sistema de valoració dels projectes a subvencionar per afavorir la implicació de les persones joves en la vida ciutadana
12/05/2017  |  L'Ajuntament de Girona obre el termini per presentar sol·licituds a la convocatòria anual de subvencions per a entitats juvenils de la ciutat.
L'Ajuntament de Girona destina 100.000 euros a la convocatòria dels Ajuts Kreas 2017
28/02/2017  |  La principal novetat d'enguany és que els imports de les beques seran tancats: cada beca de formació serà de 1.000 euros i cada beca de creació serà de 3.000 euros. El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 31 de març.
S'aproven les noves bases del programa Aixequem Persianes
28/02/2017  |  L'objectiu de la iniciativa és fomentar l'obertura de locals comercials als barris de Sant Narcís, Santa Eugènia i Can Gibert del Pla.
L'Ajuntament de Girona obre una nova convocatòria de beques d'allotjament en residències universitàries
23/02/2017  |  El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 de març i es pot optar a tenir ajudes per a les residències d'estudiants del grup SIRESA de Girona i de la plaça de Lesseps de Barcelona.
L'Ajuntament de Girona atorga una subvenció de 3.000 euros a la Fundació Privada Banc dels Aliments de les Comarques Gironines
25/01/2017  |  La quantitat serà destinada a l'adequació d'un nou magatzem per donar resposta a l'augment de productes gestionats per l'entitat.
Instruccions per a la petició d'un certificat electrònic per a entitats
29/12/2016  |  Amb l'entrada en vigor de la nova Llei 39/2015 d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, les persones jurídiques (entitats, associacions...) estan obligades a relacionar-se electrònicament amb les administracions públiques.