Beques i subvencions

3a Beca dels Premis Carles Rahola

Termini de presentació: 10 de gener del 2018

L’Ajuntament de Girona, amb la col·laboració de la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, convoca la segona edició de la Beca dels Premis Carles Rahola. Aquesta beca, que tindrà caràcter anual, té com a objectiu fomentar la recerca sobre la història del periodisme a les comarques gironines, d’acord amb les següents bases.

Característiques de les beques

La beca s’atorgarà al millor projecte inèdit de recerca en l’àmbit de la història del periodisme a les comarques gironines i tindrà dues modalitats: professional i universitària. En la modalitat professional, s’atorgarà la beca a un projecte elaborat per un/a professional del camp del periodisme. En la modalitat universitària, la beca s’atorgarà a un/a estudiant universitari/ària en el marc del projecte final del grau o màster que estigui cursant.

La recerca haurà de basar-se de manera principal en els recursos i els fons documentals que conté l’Arxiu Municipal de Girona. L’abast de la recerca podrà superar els límits estrictes de les comarques gironines quan el projecte ho requereixi i es justifiqui convenientment.

Els treballs s’han de presentar en llengua catalana.
 

Dotació de les beques

La dotació total de la beca serà de 3.000 euros. La beca destinada a la modalitat professional estarà dotada amb 1.800 euros, mentre que la beca de la modalitat universitària estarà dotada amb 1.200 euros. L’import de la beca es farà efectiu, en cadascun dels dos casos, en dos terminis: un primer, del 40% del total, en el moment de concessió de la beca, i un segon, del 60%, una vegada s’hagi finalitzat el projecte i el jurat l’hagi validat.

Termini de presentació de projectes

El termini de presentació dels projectes serà el 15 de gener del 2017, dins l’horari d’atenció al públic de les oficines per fer el registre presencial o fins a les 23.59 h a través de la sol·licitud mitjançant la seu electrònica.

Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting
Veure en el plànol: