Beques i subvencions

Subvencions per als centres educatius per a l'ús subvencionat de l'Auditori de Girona

Ja podeu consultar la Resolució de la convocatòria de la subvenció per a l'ús subvencionat de l'Auditori de Girona curs 2018-2019

Molts centres educatius, amb motiu de les festes de Nadal o de la finalització del curs escolar, duen a terme activitats adreçades a la comunitat educativa i, per a la realització d’aquestes activitats, precisen d’un espai amb prou aforament per poder facilitar l’assistència, especialment, dels familiars de l’alumnat.

Molts centres disposen d’una sala d’actes o espai polivalent que adeqüen per a aquestes circumstàncies però n’hi ha que no en disposen o que, per les característiques de l’acte, no els és suficient el que tenen a l’abast.

És per aquest motiu que, des de l’Ajuntament de Girona, s’ofereix aquesta convocatòria d’ajuts per a l’ús de l’auditori.

Objectiu:

Facilitar la cessió d’ús subvencionat de l’Auditori de Girona als centres escolars de la ciutat, per a la realització de festivals de Nadal i de cloenda de curs, corresponents al curs escolar 2018-2019

Destinataris:

La subvenció s’adreça als centres públics d’educació primària, de secundària i d’educació especial de la ciutat de Girona.

Termini:

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 15 de setembre de 2018.

La presentació de sol·licituds implica la plena acceptació de les bases i dels requisits i obligacions que s’hi recullen.

Els centres educatius interessats hauran de presentar la sol·licitud, en model normalitzat, així com la documentació que estableixen les bases reguladores d’aquesta subvenció i aquesta mateixa convocatòria, a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Girona.

L’entrada en vigor de la nova Llei 39/2015 d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, obliga a totes les persones jurídiques, entitats sense personalitat jurídica i òrgans col·legiats a relacionar-se amb les administracions públiques per mitjans electrònics i, per tant, els obliga a disposar necessàriament d’un certificat electrònic que representi l’organització.

Informació i assessorament:

Us podeu adreçar al servei municipal d’Educació (pl. del Vi, 1), per correu electrònic educacio@ajgirona.cat o al telèfon 972 419 403.

Servei d'Educació
 • Àrea de què depèn:

  Àrea de Ciutadania
  Regidoria d'Educació i Esports

 • Adreça:

  Plaça del Vi, 1, 4a planta 
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 419 403

 • A/e:
 • Web:
 • Horari:

  De dilluns a divendres de 8.30 a 15 h

Veure en el plànol: