Beques i subvencions

Beques Joves10

Les Beques Joves10 és un projecte impulsat per la Fundació Jaume Casademont (Girona), l’Ajuntament de Girona, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i el centre comercial Espai Gironès. L’objectiu és crear una nova beca destinada a joves que presentin projectes que aportin valor a la societat basats en la cultura de l’esforç. El destinataris són els alumnes de 2on de Batxillerat o de Segon Grau de Formació Professional.

Objectius:

Els objectius són: fomentar en els joves els valors de la cultura de l’esforç, motivar a aquest grup d’edat a presentar idees i implicar-se davant els reptes de la societat actual i becar els millors projectes que aportin valor a la societat

Dotació econòmica:

Té una dotació econòmica de 1.500 euros per beca.  i n'hi haurà un màxim de 6.

Calendari:

La convocatòria de l'any 2012 ha estat oberta des del 31 de gener fins al 14 d’abril de 2012

Requisits: 

Les propostes de candidats/es hauran de ser presentades per les direccions dels centres educatius i els candidats/es hauran de ser persones físiques que durant el curs 2011-2012 cursen el 2n de Batxillerat, o un grau superior de Formació Professional, en el centre que els proposa. Les beques s'atorgaran als millors projectes basats en la cultura de l’esforç i que aportin un valor a la societat. El projecte presentat s’ha de realitzar al llarg del curs següent i s’haurà de demostrar mitjançant una memòria.

Servei d'Educació
 • Àrea de què depèn:

  Àrea de Ciutadania
  Regidoria d'Educació i Esports

 • Adreça:

  Plaça del Vi, 1, 4a planta 
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 419 403

 • A/e:
 • Web:
 • Horari:

  De dilluns a divendres de 8.30 a 15 h

Veure en el plànol: