Tecnologia
i telecomunicacions

Girona, capital del Social Media

Girona, capital del Social Media
 

Girona Facebook Seminar

Dijous 25 de setembre, de 9 a 14 h, al Palau de Congressos de Girona
Inscripcions: Del 12 de febrer al 20 de setembre de 2014
Preu: 20 €
Abonaments: 10 € de descompte per la compra dels 3 seminaris.

 

Per tancar aquests seminaris, el dijous 25 de setembre parlarem i analitzarem la major xarxa socials del món: Facebook. És la xarxa social que ha aglutinat més persones d’arreu del món, que ha patit majors canvis i que ha sabut, amb més o menys encert, introduir beneficis propis i també per a tercers a través de la publicitat. És la major plataforma per arribar a als usuaris, on empreses grans i petites han trobat una nova oportunitat de fer-se conèixer, interactuar i obtenir nous beneficis i fins i tot nous productes a mitjançant d’aquesta experiència.

El seminari, que tindrà una durada de 3-4h, està plantejat de manera molt pràctica perquè els participants coneguin amb profunditat com una empresa/marca pot aprofitar la xarxa social Facebook per atraure nous clients i usuaris a la seva pàgina. Tenir una bona pàgina on trobar-se amb els seus contactes, saber-la promocionar òptimament i interpretar les analítiques que ofereix per aconseguir els seus objectius.

Marc Elena: El conductor del “Girona Facebook Seminar”

Imatge de Marc Elena SolerEl “Girona Facebook Seminar” anirà a càrrec d’en Marc Elena i Soler (Barcelona, 1979), graduat en RRPP i Comunicació (ESRP), Llicenciat en Publicitat i RRPP (UB) i Màster en Comunicació i Màrqueting electoral (UAB).

Treballa com a consultor en comunicació d’estratègies online per a empreses, fundacions i alguna campanya electoral. És co-fundador d'Adsmurai, empresa dedicada a la gestió de publicitat social, de FanraisingApp, aplicació per crear i gestionar promocions i sorteigs a Twitter i Soci de Manifesta Comunicació Corporativa, consultora en comunicació corporativa i crisis. A estones lliures, gaudeix amb el Clubdeviatges.com. És professor de les classes de Facebook al Màster Executiu en Direcció de Xarxes Socials i MK Digital (CMUA) a Barcelona i Alacant, al "Curso Superior en Marketing y Redes Sociales" de LaSalle i professor convidat a diferents universitats.

Girona, capital del Social Media