Tecnologia
i telecomunicacions

Girona, capital del Social Media

Girona, capital del Social Media
 

Girona Instagram Seminar

Dijous 22 de maig, de 9 a 14 h, al Palau de Congressos de Girona
Inscripcions: Del 12 de febrer al 20 de maig de 2014
Preu: 20 €
Abonaments: 10 € de descompte per la compra dels 3 seminaris.

 

El segon seminari estarà dedicat a la plataforma que ha patit un major augment en els darrers temps: Instagram. Serà el dijous 22 de maig, entre les 9 i les 14 hores al Palau de Congressos de Girona. L’objectiu d’aquest seminari és aprofundir en aquesta xarxa social que s’ha convertit en tot un revulsiu econòmic.

La jornada es presenta en dues parts: una enfocada directament ales empreses, i l’altra, des de la vessant més de gestió i dinamització de continguts a través de l’experiència d’una persona de referència en aquesta xarxa. L’objectiu final és ensenyar com treure’n el màxim rendiment en un format pràctic i dinàmic per dotar de les claus i eines avançades per fer-se un nom en aquest espai social.

Imatge il·lustrativa

Instagram Your City: redescobreix Girona!

Instagram Your City és una trobada d’instagramers, organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, que es celebra a diferents municipis del territori coincidint amb algun esdeveniment rellevant de la població. Aprofitant el seminari i el fet que farà tan sols 4 dies que haurà acabat la 59a edició de Girona, Temps de Flors,el Patronat i l'Ajuntament de Girona han organitzat pel mateix dia, de 17 a 20 hores, un Instagram Your City especial on es podran posar en pràctica els coneixements adquirits al seminari. L'esdeveniment és gratuït i ja es poden fer les inscripcions en aquest enllaç.

#MeetGironaEmociona: per acabar una jornada memorable

Per acabar la jornada, Igers Girona organitza, amb l'estreta col·labroació de l'Ajuntament de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, la segona edició del #MeetGironaEmociona, un esdeveniment que l'any passat va aplegar a més de 200 persones al Teatre Municipal de Girona [mira el vídeo]. Enguany repetim escenari a partir de les 20 hores per compartir experiències i alhora donar els premis als guanyadors del V Concurs d'Instagram Ciutat de Girona que s'haurà fet en el marc de Girona Temps de Flors! L'esdeveniment és gratuït i ja es poden fer les inscripcions en aquest enllaç.

Phil González i Pilar Junyent: Els conductors del "Girona Instagram Seminar"

Imatge de Phil GonzálezEl "Girona Instagram Seminar" anirà a càrrec de Philippe González García (1968, La petit Espagne de Saint Denis, París), director de New Media de Chello Multicanal i director del departament digital d'aquesta productora. Són uns 21 canals de televisió de pagament, entre ells els famosos canals Odissea, Hollywood, Història o Canal Cuina... Porta 15 anys treballant a Internet i ha dedicat els últims 5 anys especialitzant-se en el desenvolupament de Apps mòbils (en porta unes 17 llançades). Fa tres anys crea Instagramers.com que, amb més de 350 grups arreu del món (@igersbcn en va ser la primera), i una mitja de 50 meets o trobades, el Phil ha creat una comunitat d'usuaris que és referència al món.

Imatge de Pilar JunyetAl Phil González l'acompanyarà una persona referent a dins i fora de casa nostra: Pilar Junyent (1967, Blanes) Instagramer fundadora i Local Manager de la comunitat Instagramers Girona, de la que gestiona personalment les xarxes pròpies a Instagram, Twitter i Facebook, així com de l' organització de concursos, activitats i els Meets de la comunitat gironina, amb una mitja de 200 participants per trobada. Ens els darrers dos anys ha participat activament a Instagram, essent Instagramer convidada a accions tan diverses com el Kuga Week End Ford Espanya a Baqueira Beret, la Final Copa del Rei 2012 de Estrella Damm a Madrid , el Blog Trip TBEX del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, la Rua de Campions de Lliga 2013 del Futbol Club Barcelona o Un Dia Al Celler de Can Roca. Col·labora amb diverses marques i com a instagramer oficial ha gestionat i fotografiat per perfils com, per exemple, el del MH President de la Generalitat de Catalunya (Campanya electoral 2012).

Girona, capital del Social Media