Girona

Presentació

Girona, Ciutat de Festivals

Logotip de Girona ciutat de festivalsLa ciutat de Girona és un referent nacional de qualitat i de diversitat cultural. Hem apostat molt fort perquè la cultura sigui un veritable motor de riquesa econòmica, de transformació social i de creixement intel·lectual.

Al llarg de l'any, la ciutat promou i acull manifestacions culturals de tot tipus, pensades per a públics cada vegada més exigents i també més amplis, de totes les edats, i amb totes les exigències i demandes per atendre.

En el marc d'aquesta intensa oferta cultural, "Girona, Ciutat de Festivals" esdevé una potent marca de qualitat d'aquesta aposta cultural transversal i interdisciplinar, centrada en les expressions musicals, teatrals, audiovisuals, visuals i literàries que tenen com a llenguatge principal el format de festival.

Amb la denominació de "Girona, Ciutat de Festivals", l'Ajuntament de Girona edita per segon any consecutiu una completa guia-proposta dels festivals que tenen lloc a la ciutat durant l'any. Si en la primera edició, la guia se centrava en els festivals musicals, enguany s'amplia fins a un total de 16 festivals de tots els àmbits artístics i culturals i amb models de gestió que s'articulen a través de lla col·laboració entre el sector públic i privat, amb l'objectiu de millorar en l'eficiència de gestió i arribar a tots els públics.

"Girona, Ciutat de Festivals" és una marca cultural de ciutat que, amb la col·laboració i la participació de molta gent, amb estils i maneres de fer diverses, amb coordinació i posada en comú d'estratègies i d'actuacions, contribueix a situar la ciutat com a referent cultural de primera categoria: 16 festivals ho acrediten i estem segurs que us satisfaran plenament.

És per aquest motiu que us convido a gaudir i sentir-vos partícips de "Girona, Ciutat de Festivals" aquest 2014.
 

Carles Puigdemont i Casamajó
Alcalde de Girona

Àrea de Cultura
 • Àrea de què depèn:

  Àrea de Cultura

 • Adreça:

  Plaça del Vi, 1, 2a planta (altell) 
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

   972 419 009

 • A/e:
 • Web:
 • Horari:

  De dilluns a divendres de 8.30 a 15 h

Veure en el plànol: