Girona

PRESENTACIÓ

Girona, Ciutat Educadora

Girona va signar la Carta de Ciutats Educadores el 1990, amb els vots unànimes del Ple de l’Ajuntament. Ja des del minut zero, la nostra ciutat va tenir molt clar que aquest era el model que volíem per construir una Girona on les persones i la ciutat avancessin de la mà.

Logo de Girona, Ciutat Educadora

Tots aquests anys hem treballat amb la consideració de l’educació com un procés que afecta a tots els ciutadans i ciutadanes en qualsevol moment de la seva vida i en qualsevol lloc i circumstància.

Tenim clar que el govern local és el més proper a la ciutadania, i que a través de les nostres polítiques, podem treballar més activament pels objectius de la Carta i en la tasca de construir una ciutat millor a través de l’educació.

Notícies

Girona disposarà d'una guia turística en xinès elaborada per alumnes de l'Escola La Salle
04/12/2017  |  La publicació es pot consultar al web de Turisme de l'Ajuntament de forma gratuïta.
El Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona, aprova el pla de treball i presenta la web en la celebració de la II Setmana Ciutat Educadora
29/11/2017  |  La sessió plenària va tenir lloc el dilluns 27 de novembre al Centre d'Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) de Salt.
Girona acull diverses activitats amb motiu del Dia Mundial de la Lluita contra la Sida
30/11/2017  |  L'acte central de la commemoració es farà demà a les 12 h al pont de Pedra.
La Xarxa de Ciutats Educadores de les Comarques Gironines vol formar part de l'Associació Internacional de Ciutats Educadores
29/11/2017  |  Aquest matí s'ha fet la primera jornada de la Xarxa a la Biblioteca Carles Rahola.
Girona celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora
29/11/2017  |  L'acte commemoratiu tindrà lloc demà a la tarda a la plaça del Vi i tindrà com a eix central els valors de l'educació.
L'Ajuntament de Girona lliura la primera Beca Premi d'Europa a l'Institut Santiago Sobrequés
28/11/2017  |  L'acte ha donat el tret de sortida a la segona edició de la Setmana de la Ciutat Educadora. La beca, que està dotada amb 10.000 euros, tindrà continuïtat els propers anys.
Es constitueix el Consell d'Adolescents de Girona
28/11/2017  |  Un total de 25 joves de la ciutat prendran possessió del càrrec de consellers i conselleres aquesta tarda (18.30 h) en un acte a l'Auditori de la Mercè. Avui també es renovaran els membres del Consell d'Infants de Girona.
Girona celebra la segona edició de la Setmana de la Ciutat Educadora
24/11/2017  |  Del 27 de novembre al 3 de desembre s'han programat diverses activitats, entre les quals cal destacar el lliurament de la Beca Premi d'Europa, la Constitució del Consell d'Adolescents i la commemoració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora.
Girona organitza la primera Setmana de la Ciutat Educadora
22/11/2016  |  L'esdeveniment tindrà lloc del 28 de novembre al 2 de desembre en diferents indrets de la ciutat. L'acte central serà la commemoració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, que se celebrarà el proper 30 de novembre, per primera vegada.
La ciutat educadora i la democràcia local centren la 4a Jornada Lluís M. de Puig
01/12/2016  |  L'acte es portarà a terme avui a partir de les 18 h al Centre Cívic Barri Vell - Mercadal.
Acte de cloenda del Consell d'Infants de Girona. Curs 2016-2017
07/06/2017  |  Els consellers i conselleres presenten el resultat del seu treball durant aquest curs escolar a l'alcaldessa, regidors i regidores, centres educatius de primària i famílies.
Girona celebra el primer Dia Internacional de la Ciutat Educadora
30/11/2016  |  L'acte començarà a les 18.30 h amb la renovació del Consell d'Infants de Girona al Saló de Plens de l'Ajuntament i després es traslladarà al Teatre Municipal.
Girona participa en el XIV Congrés Internacional de Ciutats Educadores
01/06/2016  |  Girona presentarà també la seva candidatura per formar part del Comitè Executiu de l'Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE).
L'Ajuntament de Girona serà present a la Fira de Mostres amb el projecte "Girona Ciutat Educadora"
27/10/2016  |  Els reconeixements del Premi d'Europa i del segell de Ciutat Amiga de la Infància de la UNICEF reforcen l'aposta del consistori per la Girona educadora.

  

Dia Internacional de la Ciutat Educadora

  

Vídeo de la taula rodona de la 1a Jornada de la Xarxa de Ciutats Educadores de les Comerques Gironines