Girona

PRESENTACIÓ

Girona Ciutat Educadora

Girona va signar la Carta de Ciutats Educadores el 1990, amb els vots unànimes del Ple de l’Ajuntament. Ja des del minut zero, la nostra ciutat va tenir molt clar que aquest era el model que volíem per construir una Girona on les persones i la ciutat avancessin de la mà.

Logo de Girona, Ciutat Educadora

Tots aquests anys hem treballat amb la consideració de l’educació com un procés que afecta a tots els ciutadans i ciutadanes en qualsevol moment de la seva vida i en qualsevol lloc i circumstància.

Tenim clar que el govern local és el més proper a la ciutadania, i que a través de les nostres polítiques, podem treballar més activament pels objectius de la Carta i en la tasca de construir una ciutat millor a través de l’educació.

Volem donar un nou impuls a la Girona Educadora i enguany organitzem la Primera Setmana de la Ciutat Educadora, del 28 de novembre al 2 de desembre, reforçant l’acord de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores que ha acordat celebrar el Dia de la Ciutat Educadora el 30 de novembre. 

Dia Internacional de la Ciutat Educadora

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, presenta la primera Setmana de la Ciutat Educadora, que té lloc del 28 de novembre al 4 de desembre de 2016 a Girona. La iniciativa forma part del projecte de Girona, Ciutat Educadora.

Dia Internacional de la Ciutat Educadora