Girona

PRESENTACIÓ

Girona Ciutat Educadora

Girona va signar la Carta de Ciutats Educadores el 1990, amb els vots unànimes del Ple de l’Ajuntament. Ja des del minut zero, la nostra ciutat va tenir molt clar que aquest era el model que volíem per construir una Girona on les persones i la ciutat avancessin de la mà.

Logo de Girona, Ciutat Educadora

 

Tots aquests anys hem treballat amb la consideració de l’educació com un procés que afecta a tots els ciutadans i ciutadanes en qualsevol moment de la seva vida i en qualsevol lloc i circumstància.

Tenim clar que el govern local és el més proper a la ciutadania, i que a través de les nostres polítiques, podem treballar més activament pels objectius de la Carta i en la tasca de construir una ciutat millor a través de l’educació.

Volem seguir impulsant la Girona Educadora i enguany organitzem la Segona Setmana de la Ciutat Educadora, del 27 de novembre al 3 de desembre de 2017, celebrant juntament amb la resta de ciutats adherides a l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE) el Dia Internacional de la Ciutat Educadora el proper 30 de novembre de 2017.

  

Dia Internacional de la Ciutat Educadora

  

Vídeo de la taula rodona de la 1a Jornada de la Xarxa de Ciutats Educadores de les Comerques Gironines