Servei al comerç

La ciutat de Girona, com a capital comarcal i de província, ha tingut des de sempre un paper clau d'atracció comercial, paper que ha perdurat i que ha anat evolucionant amb el pas del temps a través de les diferents activitats i estructures comercials que s'han anat implantant de forma progressiva a la nostra ciutat. El comerç és un dels principals sectors de l'economia del municipi. 

Notícies

Girona, Temps de Flors rep més visitants internacionals
04/07/2016  |  Els turistes provinents de fora de Catalunya han augmentat un 3'6% respecte de l'any anterior i ja representen prop del 14% del total. Enguany s'estima que han passat per l'esdeveniment 254.455 persones,un 4% més que el 2015.
Girona se suma al projecte ecoturístic "From Bark To Bottle", destinat a donar a conèixer els valors del suro al públic internacional
29/06/2016  |  L'Ajuntament de Girona i el Consorci de les Gavarres han signat aquesta tarda un conveni de col·laboració per portar a terme aquesta iniciativa.
Festes laborals a Catalunya durant l'any 2017
13/06/2016  |  Aquests dies es consideren inhàbils a efectes de còmput de terminis.
Girona reviurà la Guerra de Successió aquest cap de setmana
10/06/2016  |  Una de les novetats principals de la tercera edició de les jornades de recreació i divulgació històrica Girona Resisteix! és que el campament militar s'ubicarà al parc de les Ribes del Ter.
Tocs de Vi de l'Empordà a Girona es consolida com un dels grans esdeveniments gastronòmics de les comarques gironines
07/06/2016  |  Malgrat el mal temps durant part del cap de setmana, la fira ha superat els 10.000 visitants i les 50.000 degustacions de vins i tapes.
Regidoria d'Ocupació, Empresa i Comerç
Veure en el plànol:
www.gironain.cat