Servei al comerç

La ciutat de Girona, com a capital comarcal i de província, ha tingut des de sempre un paper clau d'atracció comercial, paper que ha perdurat i que ha anat evolucionant amb el pas del temps a través de les diferents activitats i estructures comercials que s'han anat implantant de forma progressiva a la nostra ciutat. El comerç és un dels principals sectors de l'economia del municipi. 

Notícies

La Rosaleda tornarà a funcionar com a restaurant a partir de l'octubre
09/09/2016  |  L'Ajuntament de Girona ha aprovat la concessió administrativa perquè la Rosaleda recuperi l'espai de restauració. Hi haurà un projecte formatiu per lluitar contra la marginació social i l'atur en col·lectius de vulnerabilitat, gestionat per entitats del tercer sector.
Festes laborals a Catalunya durant l'any 2017
13/06/2016  |  Aquests dies es consideren inhàbils a efectes de còmput de terminis.
Tocs de Vi de l'Empordà a Girona es consolida com un dels grans esdeveniments gastronòmics de les comarques gironines
07/06/2016  |  Malgrat el mal temps durant part del cap de setmana, la fira ha superat els 10.000 visitants i les 50.000 degustacions de vins i tapes.
El Patronat de Fira de Girona aprova crear un codi ètic per fomentar el respecte dels valors de la pau i els drets humans
31/05/2016  |  L'objectiu és tenir el text redactat aquest any perquè la Fira de Girona ja l'incorpori com a requisit en tots els actes i mostres del 2017.
Teixim l'empresa del futur, jornada del sector tèxtil i de la moda dins la II Setmana de la moda de Girona
26/05/2016  |  El dijous, 9 de juny a les 9, la plaça del Pallol acollirà xerrades al voltant de la innovació, la producció, disseny i producció tèxtil.
Girona comerç
Veure en el plànol:
www.gironain.cat