Servei al comerç

La ciutat de Girona, com a capital comarcal i de província, ha tingut des de sempre un paper clau d'atracció comercial, paper que ha perdurat i que ha anat evolucionant amb el pas del temps a través de les diferents activitats i estructures comercials que s'han anat implantant de forma progressiva a la nostra ciutat. El comerç és un dels principals sectors de l'economia del municipi. 

Notícies

Exposició pública de les bases de la subvenció per finançar activitats realitzades per les associacions de comerciants de Girona
19/10/2016  |  Es poden presentar al·legacions per registre d'entrada fins al 2 de novembre.
El Gremi de Flequers Artesans de les Comarques Gironines presenta És Farina de Girona 2016
18/10/2016  |  L'acte s'ha celebrat en commemoració del Dia Mundial del Pa, que va tenir lloc el passat diumenge 16 d'octubre.
Responsabilitat social i moda s'uneixen en la 8a edició del Shopp Out
06/10/2016  |  Gran afluència de visitants el primer matí de celebració d'aquest esdeveniment que compta amb prop de 40 grans marques i descomptes de fins al 70%
L'Ajuntament de Girona aposta per la digitalització del comerç a través del programa Comerçlocal.cat
04/10/2016  |  La iniciativa, promoguda per la Fundació.CAT, en col·laboració amb la Generalitat, tindrà la seva primera actuació a la ciutat, on s'implementarà des d'avui i fins al 18 d'octubre.
El Shopp Out, la més gran iniciativa de shopping social de l'estat, arriba a la vuitena edició
29/09/2016  |  Obrirà les seves portes del 5 al 9 d'octubre amb pop-up stores i un programa d'activitats lúdiques per a tota la família.
Girona comerç
Veure en el plànol:
www.gironain.cat