Servei al comerç

La ciutat de Girona, com a capital comarcal i de província, ha tingut des de sempre un paper clau d'atracció comercial, paper que ha perdurat i que ha anat evolucionant amb el pas del temps a través de les diferents activitats i estructures comercials que s'han anat implantant de forma progressiva a la nostra ciutat. El comerç és un dels principals sectors de l'economia del municipi. 

Notícies

La Setmana de la Moda de Girona fa un salt endavant en la segona edició
26/05/2016  |  Les principals novetats d'enguany seran la jornada de treball "Teixim l'empresa del futur" i el GiModa Market de la plaça del Pallol.
Professionals en dermatologia i venereologia es reuneixen avui a Girona
20/05/2016  |  El Palau de Congressos acull la XI Jornada de Dermatologia Catalana, un esdeveniment congressual del sector mèdic que reuneix a més de 150 especialistes del sector de tot Catalunya.
"Girona, Temps de Flors" manté l'afluència de públic tot i el mal temps
19/05/2016  |  El diumenge 8 i el dilluns 9 de maig es va registrar un descens de consultes als punts d'informació turística de la ciutat a causa de la pluja.
La Federació Catalana de Municipis i la Fundació Pi i Sunyer reconeixen cinc iniciatives de l'Ajuntament de Girona com a bones pràctiques municipals
11/05/2016  |  Es tracta de les experiències Compartint accions per la inclusió social, del Consell de Cohesió i Serveis Socials; els pressupostos participats dels barris; Natur'acc: natura i turisme, accessibles per a tothom; el compromís de puntualitat i l'acció de suport a l'orientació als instituts d'educació secundària.
Engega el primer festival de curtmetratges exprés en el marc de ‘Girona, Temps de Flors'
09/05/2016  |  Els participants al ‘Just for Flowers' hauran de presentar projectes de 3 minuts creats en 36 hores i amb espais florals com a protagonistes
Regidoria d'Ocupació, Empresa i Comerç
Veure en el plànol:
www.gironain.cat