Servei al comerç

2a Nit del comerç a Girona

La ciutat de Girona, com a capital comarcal i de província, ha tingut des de sempre un paper clau d'atracció comercial, paper que ha perdurat i que ha anat evolucionant amb el pas del temps a través de les diferents activitats i estructures comercials que s'han anat implantant de forma progressiva a la nostra ciutat. El comerç és un dels principals sectors de l'economia del municipi. 

Notícies

Gran jornada inaugural del Fòrum Gastronòmic Girona
18/11/2018  |  El premi Cuiner 2018 Fòrum Gastronòmic se l'ha endut Arnau Muñío del restaurant Direkte Boqueria, mentre que el Millor Xuixo del Món l'ha elaborat per Ricard Jambert Dorca, de la Fleca Pastisseria Padrés.
Una cinquantena de professionals participaran al Concurs del Millor Xuixo del Món aquest diumenge
16/11/2018  |  L'acte s'inclou dins de la programació per commemorar l'Any del Xuixo i es portarà a terme en el marc del Fòrum Gastronòmic de Girona.
Arriba la segona edició dels premis de la Nit del Comerç a Girona
12/11/2018  |  L'acte de lliurament tindrà lloc el proper 20 de novembre, a les 20.15 h, a l'auditori de La Mercè.
Inauguració de la 57a edició de la Fira de Mostres
27/10/2018  |  Enguany hi participen 393 expositors de diversos sectors com alimentació, motor, indústria, tecnologia, decoració, construcció, turisme, serveis i emprenedoria.
L'Ajuntament de Girona col·loca una placa commemorativa al lloc on va néixer el xuixo ara fa cent anys
23/10/2018  |  La típica pasta dolça gironina es va crear ara fa un segle a l'obrador de la pastisseria de la família Puig, al número 15 del carrer de la Cort Reial.

Bàner de la Xarxa Gironina per la Reforma Horària

Girona comerç
Veure en el plànol: