2a Nit del comerç de Girona

Els premis de la Nit del Comerç a Girona estan destinats a premiar les millors iniciatives comercials i com a activitat de foment i promoció de les activitats econòmiques de la ciutat i la posada en valor dels professionals del comerç que treballen per fer d’aquest sector un referent de qualitat. També tenen la funció de reconèixer i incentivar la participació d’iniciatives empresarials que per les seves característiques es poden considerar exemples per un teixit econòmic dinàmic i competitiu.

Objectiu dels premis

Reconèixer i promocionar els empresaris i comerços del teixit comercial de la ciutat que contribueixen a fer créixer el model de comerç de proximitat i de qualitat de la ciutat.

Homenatjar les associacions de comerciants per la tasca que desenvolupen dia a dia.

Un altre dels objectius de la Nit del Comerç és facilitar el contacte entre els comerciants i professionals del sector per intercanviar idees i experiències en un ambient distès que els doni l’ocasió de trobar-se conjuntament en un sol espai.

  

 
 

I Nit del comerç de Girona

La primera edició de la Nit del Comerç de Girona va tenir lloc el dijous 9 de novembre de 2017 al Saló de Descans del Teatre Municipal i va comptar amb l'assistència de comerciants de la ciutat i professionals del sector.

La vetllada, que va estar conduïda per la periodista Ester Bertran, va estar, a més d’un acte de reconeixement a la bona tasca del comerç de la ciutat, un espai de trobada entre comerciants i professionals del sector. 

Les categories dels guardons i els premiats són següents:

Premi Avantguarda: Comunal Store

Premi Ambaixador de Girona: Joieria Pere Quera

Premi Dinamització:
Associació de Comerciants del Carrer Carme i Vista Alegre
Associació de Comerciants de Santa Eugènia de Ter
Associació de Veïns i Comerciants de Sant Fèlix
Associació de Botiguers, Industrials i Veïns del Carrer Ballesteries
Associació de Comerciants de la Devesa
Associació de Comerciants Zona U
Girona Centre Eix Comercial

Premi Disseny d’interiors (premi proposat per la Demarcació de Girona del Col·legi Oficial de Decoradors i Dissenyadors d’Interiors): Doble D!

Premi comerç verd: Cooperativa El Rebost

Premi Trajectòria:
25 anys: Recorda-te’n; Taller de restauració de la Cort Reial; Torrons Candela; La rellotgeria; Fruiteria Sant Narcís; Electrodomèstics Casellas; El Firalet
50 anys: Estanc 18; Farmàcia Ciurana; Forn Roca
75 anys: Puig Giralt; Cristalleria Sala
Els tres establiments més antics de Girona: Casa Llapart (170 anys); Ferros d’Art Cadenas (167 anys); Can Pujadas (154 anys)

Premi Especial Singular: Discos Coll

Premi Especial Soc Girona: Fina Manich (botiga Zeppelin) 

Girona comerç
Veure en el plànol:

Notícies

Se celebra la primera edició dels premis de la Nit del Comerç de Girona
10/11/2017  |  L'acte ha tingut lloc al Saló de Descans del Teatre Municipal i ha comptat amb l'assistència de comerciants de la ciutat i professionals del sector.
La primera edició de la Nit del Comerç de Girona canvia de data i es farà aquest dijous en lloc de dimecres
07/11/2017  |  L'Ajuntament de Girona ha decidit posposar l'esdeveniment un dia amb motiu de la vaga general prevista per al 8 de novembre.
Arriba la primera edició del premis de la Nit del Comerç a Girona
26/10/2017  |  L'acte tindrà lloc el proper 8 de novembre, a les 20 h, al Saló de Descans del Teatre Municipal.