Mercat de Can Gibert del Pla

Mercat de marxants

El dijous 16 d'abril de 2009 es va inaugurar el mercat setmanal de Can Gibert del Pla, un barri un dels més poblats de la ciutat amb més de 12.000 habitants que té greus mancances de producte fresc i comerç en general.

El seu horari és els DIJOUS de 9 a 13.30 del matí al carrer de Sant Sebastià.

La particularitat d'aquest mercat resideix en l'adquisició de 30 parades unificades per tal de garantir la modernització i adequació de mercats al context actual en el servei públic de subministrament de productes alimentaris i d'altres mercaderies, fomentar les relacions comercials de la ciutat, la lliure concurrència dels articles i productes en les condicions sanitàries més adients i permetre l'adequada regulació dels seus preus amb l'objectiu de prestigiar la producció local i la recerca de qualitat. 

Junta Local de Mercats Ambulants

L'Ajuntament de Girona es relaciona i interactua amb els marxants elaborant accions conjuntes i plans de treball.

Una de les accions més notòries és la Junta Local de Mercats Ambulants, creada l'any 2004 amb caràcter deliberatiu no vinculant.

L'objectiu principal és aconseguir la millora general, de forma contínua i progressiva, dels Mercats ambulants de dimarts i dissabtes de la ciutat de Girona, fomentant el consens i les iniciatives conjuntes de l'Ajuntament de Girona i el Gremis i Associacions de Marxants del Mercat de les Ribes del Ter.

Així mateix, reiterar en la promoció i difusió del mercat de manera que es converteixi en un atractiu turístic pels visitants i un lloc assidu pels residents.

Les reunions tenen una periodicitat bimensual i es tracten de forma conjunta, Ajuntament i Marxants, els temes establerts en el pla de treball. 

Mercat de Can Gibert del Pla
 • Situació:

  C. de Sant Sebastià
  Barri de Can Gibert del Pla

 • Horari:

  Dijous de 9 a 13.30 h

 • Línies de bus:

  L7, L4 i L3

 • Assentador municipal del mercat:

  Francesc Sánchez
  Telèfon: 972 419 079

Veure en el plànol: