Coneix el servei de comerç

Qui som?

El model de comerç de proximitat de Girona és un motor econòmic de la ciutat i alhora un instrument per a la millora de la cohesió social i la convivència, la qualitat de l'espai públic i una mobilitat més sostenible. Treballem per promoure aquest model i oferim serveis municipals especialitzats pel sector comercial, enfortint la seva xarxa associativa, dinamitzant les zones comercials i donant suport als comerços emblemàtics i singulars.

Què fem?

Oferim subvencions a les associacions de comerciants de la ciutat.

Fem campanyes de promoció comercial i col·laborem amb les que duen a terme les associacions de comerciants per promocionar el comerç de la ciutat.

Facilitem informació sobre la normativa aplicable al comerç.

Signem convenis de col·laboració amb entitats públiques i privades que tinguin per objecte la promoció del comerç local.

Amb quins objectius?

Millorar el posicionament del sector comercial com a sector estratègic de la ciutat i impulsar accions per tal de fer de Girona una ciutat de moda, genuïna i pionera en bones pràctiques del comerç.

Promoure el model associatiu en el sector comercial.

Afavorir la participació del món del comerç.

Promoure el comerç de proximitat, especialment als barris, per evitar la desertització comercial i els processos de degradació urbana.

Defensar el valor social del comerç.

Reforçar la implantació de la qualitat en el comerç.

Reforçar el dinamisme, la innovació i l’adaptació permanent en el món del comerç, apostant per l’emprenedoria.

Garantir el coneixement i la formació dels comerciants, i promoure una adaptació permanent de la normativa per donar una resposta ràpida a les necessitats i prioritats de cada moment del món del comerç.

Bàner de la Xarxa Gironina per la Reforma Horària

Girona comerç
Veure en el plànol: