Servei al comerç

Sol·licitud de parada de Sant Jordi

La ciutat de Girona, com a capital comarcal i de província, ha tingut des de sempre un paper clau d'atracció comercial, paper que ha perdurat i que ha anat evolucionant amb el pas del temps a través de les diferents activitats i estructures comercials que s'han anat implantant de forma progressiva a la nostra ciutat. El comerç és un dels principals sectors de l'economia del municipi. 

Notícies

Girona promociona l'Any del Xuixo en el Firatast
18/01/2019  |  Aquesta acció s'emmarca dins la programació engegada per l'Ajuntament de Girona per commemorar el centenari del dolç més típic de la ciutat.
Més visites guiades i la incorporació del Girona FC i de La Fortalesa de Sant Julià de Ramis són les principals novetats de l'edició d'aquest any del Girona 10
14/01/2019  |  Es tracta del vuitè any que es porta a terme la iniciativa, que aquest 2019 tindrà lloc del 25 al 27 de gener. Enguany es podrà accedir a 128 places hoteleres gratuïtes i a 166 entrades per veure diferents espectacles al Teatre Municipal de franc.
Girona tanca la primera fase dels treballs de remodelació del Palau de Fires
20/12/2018  |  L'equipament s'obre a la Devesa amb un nou accés principal per la façana est, on predomina clarament el vidre. Les obres també han permès modernitzar l'espai i millorar-ne tant la seguretat com l'accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda.
Es posa en marxa una nova edició de la campanya "Joguina segura" de la Policia Municipal de Girona
19/12/2018  |  Amb motiu de la proximitat de les festes de Nadal, s'han començat les inspeccions als establiments comercials de la ciutat per controlar la seguretat dels joguets a les botigues.
Calendari d'obertura dels establiments comercials en diumenge i dies festius a la ciutat de Girona el 2019
28/11/2018  |  Els comerços de la ciutat de Girona podran obrir els dies festius del 13 de gener, 30 de juny, 12 d'octubre, 1 de novembre i l'1, 6, 8, 15, 22 i 29 de desembre.

Bàner de la Xarxa Gironina per la Reforma Horària

Girona comerç
Veure en el plànol: