Girona, comerç tot l'any

El comerç de Girona és viu i dinàmic. Les accions organitzades per l'Ajuntament de Girona i els comerciants, així com la consolidació d'activitats repartides en diverses èpoques de l'any, converteixen Girona en un emplaçament d'interès pels residents i visitants durant tot l'any.

GENER – FEBRER – MARÇ

Rebaixes hivern

Imatge per il·lustrar les rebaixes
Durant l'època de rebaixes, les botigues de Girona es converteixen en el punt de referència de tota la província. La diversitat en l'oferta de comerços de la ciutat, fa que durant aquestes campanyes, comprar es converteixi en una ocasió única per trobar tot allò que busquem amb uns atractius descomptes.

Coincidint amb les campanyes de rebaixes d'hivern, Fira de Girona organitza el Firarebaixa. Durant uns dies determinats, el Palau de Fires de la ciutat acull aquest esdeveniment comercial, en el que els diferents comerços participants ofereixen descomptes sobre els seus articles.

Període rebaixes hivern: del 7 de gener al 28 de febrer de 2019.

Carnestoltes

Imatge per il·lustrar carnestoltes
El mercat del Lleó celebra cada any el carnestoltes. Cadascun dels passadissos que conformen el mercat escull un motiu de disfressa. Els accessos, les parades i els comerciants s'engalanen per animar les compres de la seva clientela.

 

ABRIL – MAIG – JUNY

Botiga al carrer

Imatge de botigues al carrer
Les associacions de comerciants de la ciutat organitzen cada any la botiga al carrer. Durant uns dies concrets, els comerciants canvien la seva activitat comercial habitual per les parades als carrers. Les botigues aprofiten aquestes jornades per oferir alguns dels seus productes a preus rebaixats.

Concurs d'aparadorisme i decoració interior Girona, Temps de flors


El Concurs d'Aparadorisme i Decoració interior s'emmarca cada any dins l'edició del Girona, Temps de flors i s'organitza amb el principal objectiu de fomentar la participació dels comerços i establiments en un dels esdeveniments anuals més importants de Girona pel que fa a la projecció i promoció externa de la ciutat.

Els establiments inscrits surten publicats al fulletó de Girona Temps de flors, fet que motiva a molts visitants a seguir el recorregut dels establiments comercials a més de les exposicions de patis i jardins programats per l'esdeveniment.

 

JULIOL– AGOST– SETEMBRE

Rebaixes d'estiu

Imatge per il·lustrar les rebaixes
Durant l'època de rebaixes, les botigues de Girona es converteixen en el punt de referència de tota la província. La diversitat en l'oferta de comerços de la ciutat, fa que durant aquestes campanyes, comprar es converteixi en una ocasió única per trobar tot allò que busquem amb uns atractius descomptes.

Període rebaixes estiu: del 28 de juny al 31 d'agost de 2019.

 

OCTUBRE – NOVEMBRE – DESEMBRE

Fires de Sant Narcís

Imatge de botigues al carrer
Girona, durant deu dies, està de festa major. Les Fires de Sant Narcís congreguen cada any milers de gironins i visitants amb la intenció de gaudir de les festes i de les fires i mercats al carrer. Els comerciants troben el seu espai a la Fira de Mostres, Industrial, Agrícola i Comercial que té lloc al Palau Firal. El dia de Tot Sants, el barri vell s'omple d'artesans, col·leccionistes, brocanters i antiquaris.

Nadal


L'Ajuntament edita cada any la programació d'activitats “Aquest Nadal Girona t'espera” que conté diverses actuacions adreçades a un públic majoritàriament infantil i organitzades sobretot per l'administració local i les associacions de comerciants.
La tradicional encesa de llums dona el tret de sortida a la campanya comercial de Nadal i a la resta d'activitats que es portaran a terme a la ciutat durant aquestes festes, on també hi tenen un paper molt important les fires i mercats nadalencs al carrer.

Girona comerç
Veure en el plànol: