Oficina de Comunicació

L’Oficina de Comunicació és el servei encarregat de donar a conèixer l’activitat de l’Ajuntament de Girona mitjançant diferents canals. L’oficina s’encarrega de la gestió del web municipal, de la imatge i el disseny gràfic, de xarxes socials, edició del butlletí electrònic setmanal, de l'agenda d'activitats de la ciutat al web i sobretot de la relació amb els mitjans de comunicació.

Notícies

Una exposició de vehicles sostenibles tanca la Setmana Europea de la Mobilitat a Girona aquest cap de setmana
21/09/2018  |  La plaça de la Independència acollirà la mostra i diverses xerrades sobre el vehicle elèctric demà i demà passat, de 10 a 20 h.
El turisme representa el 7,26% de l'economia de la ciutat
20/09/2018  |  La gestió intel·ligent, la sostenibilitat i l'excel·lència han de ser eixos en què es basin les actuacions a desenvolupar en els propers anys, segons el Pla estratègic de turisme que s'ha presentat aquest matí.
L'Ajuntament de Girona edita el tercer llibre dedicat als alcaldes de Girona
19/09/2018  |  "Alcaldes de Girona. 1923-1931", de Josep Clara, es presentarà avui a les 19 h a la Sala Miquel Diumé.
Girona programa més de 500 activitats culturals aquesta tardor
19/09/2018  |  Un cicle de conferències amb motiu del desè aniversari del Bòlit. Centre d'Art Contemporani i la nova iniciativa "Novel·les audiovisuals" són dues de les propostes més destacades.
L'Ajuntament de Girona treballa la mobilitat sostenible amb infants amb una prova pilot a l'Escola Pla de la ciutat
18/09/2018  |  La campanya "Mou els peus, mou el món" neix amb la voluntat de portar-se a terme en altres centres educatius del municipi.
Subscripció als Butlletí  general de l'Ajuntament de Girona
Oficina de Comunicació
Veure en el plànol: