Oficina de Comunicació

L’Oficina de Comunicació és el servei encarregat de donar a conèixer l’activitat de l’Ajuntament de Girona mitjançant diferents canals. L’oficina s’encarrega de la gestió del web municipal, de la imatge i el disseny gràfic, de xarxes socials, edició del butlletí electrònic setmanal, de l'agenda d'activitats de la ciutat al web i sobretot de la relació amb els mitjans de comunicació.

Notícies

Girona celebra la Setmana de la Felicitat per sisè any consecutiu
20/03/2019  |  Des d'avui fins al dia 31 de març es portaran a terme una trentena d'activitats sota el lema "Música i felicitat".
L'Ajuntament de Girona engega una prova pilot de mediació en zones d'oci nocturn de la ciutat
20/03/2019  |  Dues parelles de mediadors faran actuacions per prevenir i gestionar possibles conflictes a partir de la nit de demà fins al 8 de juny.
L'Ajuntament de Girona instal·larà llums de Nadal en 109 espais de la ciutat els propers dos anys
19/03/2019  |  El consistori ha iniciat la contractació de les lluminàries, que es distribuiran per 23 sectors del municipi els anys 2019 i 2020.
L'Espai Marfà convoca la quarta edició del seu programa d'acompanyament d'artistes
18/03/2019  |  Durant nou mesos, tres formacions musicals rebran un assessorament especialitzat per consolidar la seva trajectòria. Grups com Les Anxovetes, Big Black Rhino, Xebi SF o Biflats han passat pel projecte en els últims anys.
L'Ajuntament de Girona adequa un pas natural dels veïns i veïnes de Sant Narcís a la zona de la rotonda del Riu Güell
18/03/2019  |  Es tracta d'una drecera que feien de forma habitual els residents del barri i que travessava un espai verd.
Subscripció als Butlletí  general de l'Ajuntament de Girona
Oficina de Comunicació
Veure en el plànol: