Oficina de Comunicació

L’Oficina de Comunicació és el servei encarregat de donar a conèixer l’activitat de l’Ajuntament de Girona mitjançant diferents canals. L’oficina s’encarrega de la gestió del web municipal, de la imatge i el disseny gràfic, de xarxes socials, edició del butlletí electrònic setmanal, de l'agenda d'activitats de la ciutat al web i sobretot de la relació amb els mitjans de comunicació.

Notícies

El Pavelló Municipal Girona-Fontajau acollirà l'11è Congrés Internacional de Judo Ciutat de Girona
18/09/2019  |  L'esdeveniment judoka es portarà a terme els dies 20, 21 i 22 de setembre.
Asian Dub Foundation, Zoo, Oques Grasses, Lildami, Cala Vento i Koko Jean seran els caps de cartell de la programació musical de les Fires de Sant Narcís 2019
18/09/2019  |  La festa major de Girona consolida una proposta de qualitat, eclèctica i per a públics diversos, repartida entre l'espai de la Copa, la Copeta, Sant Feliu, l'envelat i l'Auditori.
El Mercat del Lleó de Girona fa 75 anys
17/09/2019  |  Per celebrar-ho, l'associació de comerciants de la plaça ha organitzat una festa d'aniversari el dissabte 5 d'octubre.
L'activista social gironí Isaac Padrós serà la primera persona cega que fa la volta a Menorca en caiac individual
17/09/2019  |  L'Ajuntament de Girona col·labora amb el projecte, que es portarà a terme entre el 22 de setembre i el 4 d'octubre.
L'Ajuntament de Girona i l'Institut Narcís Xifra col·laboren en una iniciativa per restaurar bicicletes abandonades
16/09/2019  |  El consistori donarà una desena de vehicles al centre educatiu perquè l'alumnat de cicles formatius hi treballi durant el curs.
Subscripció als Butlletí  general de l'Ajuntament de Girona
Oficina de Comunicació
Veure en el plànol: