Oficina de Comunicació

L’Oficina de Comunicació és el servei encarregat de donar a conèixer l’activitat de l’Ajuntament de Girona mitjançant diferents canals. L’oficina s’encarrega de la gestió del web municipal, de la imatge i el disseny gràfic, de xarxes socials, edició del butlletí electrònic setmanal, de l'agenda d'activitats de la ciutat al web i sobretot de la relació amb els mitjans de comunicació.

Notícies

La tercera edició de "Notes al parc" portarà la música en viu a més barris que mai
24/05/2019  |  El cicle tindrà lloc en vuit espais diferents ubicats a Sant Narcís, Santa Eugènia, l'Eixample, Pla de Palau, la Devesa-Güell, les Pedreres, Montjuïc i el Barri Vell de Girona. La iniciativa s'allargarà tot el juliol i les actuacions es faran majoritàriament a les 20 h de cada dijous i dissabte del mes.
La circulació del carrer de Pedret es tallarà la setmana que ve per les obres de millora de la pavimentació de la calçada
24/05/2019  |  Les actuacions afectaran també els aparcaments a la via pública de la zona i el recorregut de la línia 6 del bus urbà.
El circ contemporani i la dansa d'artistes locals són els dos eixos de la nova programació de l'Escènit per al 2019
23/05/2019  |  La plaça del Pallol i els jardins de les Pedreres acolliran una dotzena d'espectacles del 28 de juny al 29 de juliol.
Les entitats que volen tenir barraca a la Copa per les properes Fires de Sant Narcís 2019 podran presentar les sol·licituds fins al 2 de juny
23/05/2019  |  Enguany s'instal·laran un total de 20 parades de venda de menjars i begudes a l'esplanada.
"Les imatges eco" d'Isaki Lacuesta arriben a l'Arts Santa Mònica de Barcelona
23/05/2019  |  L'exposició, coproduïda pel Bòlit, Centre d'Art Contemporani i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, es va poder veure a Girona del 25 de gener al 28 d'abril.
Subscripció als Butlletí  general de l'Ajuntament de Girona
Oficina de Comunicació
Veure en el plànol: