Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

L’Oficina de Comunicació és el servei encarregat de donar a conèixer l’activitat de l’Ajuntament de Girona mitjançant diferents canals. L’oficina s’encarrega de la gestió del web municipal, de la imatge i el disseny gràfic, de la publicació del Guia't (agenda mensual d'activitats de la ciutat), del Consell Participatiu per a la Llengua i sobretot de la relació amb els mitjans de comunicació.

Notícies

L'Espai Marfà acollirà demà la presentació del llibre "La sèrie de la teva vida", inspirat en el fenomen televisiu de "Bola de Drac"
27/11/2014  |  Els dobladors dels personatges de Son Goku (Marc Zanni) i Vegeta (Joan Sanz) relaten en el llibre anècdotes i secrets de la mítica sèrie d'animació japonesa
Consens en la Taula de Treball d'Indústria de l'Agència de Promoció Econòmica per al desenvolupament industrial i econòmic del territori
27/11/2014  |  L'Ajuntament de Girona i els principals agents socioeconòmics del territori inicien el treball de la Taula en el marc de l'Agència per engegar projectes en relació amb el sector industrial.
L'Ajuntament de Girona, la Generalitat i la Diputació commemoren conjuntament el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones
25/11/2014  |  La mare del desaparegut esportista discapacitat Santi Silvas, M. Rosa Vergés, ha llegit el manifest de l'acte unitari.
L'alcalde rep el responsable del projecte d'alfabetització a Bluefields
25/11/2014  |  Carles Puigdemont s'ha reunit aquest matí amb Orlando Pineda, conegut com "El Maestro".
Les obres del projecte d'urbanització del carrer de Lluís Borrassà duraran quatre mesos
25/11/2014  |  Les actuacions s'han iniciat aquesta setmana i comportaran que fins al 28 de desembre s'hagi de tallar un carril del carrer del Riu Cardener.
Subscripció als Butlletins electrònics de l'Ajuntament de Girona
Oficina de Comunicació
Veure en el plànol:
www.gironain.cat