Oficina de Comunicació

L’Oficina de Comunicació és el servei encarregat de donar a conèixer l’activitat de l’Ajuntament de Girona mitjançant diferents canals. L’oficina s’encarrega de la gestió del web municipal, de la imatge i el disseny gràfic, de xarxes socials, edició del butlletí electrònic setmanal, de l'agenda d'activitats de la ciutat al web i sobretot de la relació amb els mitjans de comunicació.

Notícies

El Museu d'Història de Girona estrena un nou espai dedicat al món de la ràdio
11/08/2018  |  La nova instal·lació, que s'inaugurarà aquest divendres, s'ha fet amb motiu del 85è aniversari de Ràdio Girona i incorporarà aparells de la col·lecció de Jaume Pol.
Es localitza a Girona el primer fòssil de crani de mamífer vertebrat descobert a tot el món en un ambient urbà
10/12/2018  |  Les restes es van trobar fa uns mesos al carrer de Bonastruc de Porta i les investigacions han demostrat que pertanyen a un exemplar d'un sireni marí (Dugongidae) del gènere Prototherium ausetanum que va viure a la Terra fa uns 40 milions d'anys.
L'alcaldessa de Girona lliura el xec al guanyador del Concurs del Millor Xuixo del Món
10/12/2018  |  Ricard Jambert, de la Fleca Pastisseria Padrés de Banyoles, es va imposar a la resta de participants el passat 18 de novembre.
Pas endavant per a la rehabilitació de l'edifici del Cinema Modern i de la Casa Pastors
07/12/2018  |  S'ha obert la licitació per a la contractació de les obres de l'equipament cultural carrer Nou del Teatre i s'ha aprovat definitivament el projecte de la seu del nou Museu d'Art [Modern i Contemporani].
Els espais joves de Girona presenten la nova programació d'hivern amb una setantena d'activitats
07/12/2018  |  Dilluns que ve, dia 10 de desembre, s'obriran les inscripcions per participar a les propostes de L'Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i El Güell Espai Jove.
Subscripció als Butlletí  general de l'Ajuntament de Girona
Oficina de Comunicació
Veure en el plànol: