Oficina de Comunicació,
Documentació i Màrqueting

Oficina de Comunicació

L’Oficina de Comunicació és el servei encarregat de donar a conèixer l’activitat de l’Ajuntament de Girona mitjançant diferents canals. L’oficina s’encarrega de la gestió del web municipal, de la imatge i el disseny gràfic, de xarxes socials, edició del butlletí electrònic setmanal, de l'agenda d'activitats de la ciutat al web i sobretot de la relació amb els mitjans de comunicació.

Notícies

El festival benèfic de dansa "Girona en moviment" portarà ballarins catalans de primer nivell a la ciutat
17/07/2018  |  L'esdeveniment, organitzat per la Fundació Oncolliga Girona i l'Associació Cultural David Rodríguez, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona, tindrà lloc del 6 al 9 de setembre.
L'Ajuntament de Girona rep en règim de comodat un fons fotogràfic de Valentí Fargnoli provinent de la Fundació Privada Institut Ametller d'Art Hispànic
17/07/2018  |  L'acte és el primer dels molts programats per celebrar el 75è aniversari de la mort del fotògraf gironí.
Les biblioteques de Girona estenen la lectura a les piscines i a les places durant l'estiu
17/07/2018  |  Un any més està en marxa la Bibliopiscina a les piscines de la Devesa i a les instal·lacions del GEIEG de Sant Ponç i Sant Narcís.
L'Escola de Música Moderna de Girona encara una nova temporada amb ampliació de la oferta formativa i més alumnat que mai
17/07/2018  |  Les inscripcions per al curs 2018-19 estaran obertes de forma presencial fins al 27 de juliol i també del 3 al 7 de setembre.
L'Ajuntament de Girona dona la benvinguda als infants sahrauís que passaran l'estiu a la ciutat
16/07/2018  |  Uns 30 nens i nenes dels campaments de refugiats de la daira de Farsia s'estaran dos mesos amb famílies gironines.
Subscripció als Butlletí  general de l'Ajuntament de Girona
Oficina de Comunicació
Veure en el plànol: