Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting

L’Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting és el servei encarregat de donar a conèixer l’activitat de l’Ajuntament de Girona mitjançant diferents canals. L’oficina s’encarrega de la gestió del web municipal, de la imatge i el disseny gràfic, de xarxes socials, edició del butlletí electrònic setmanal, de l'agenda d'activitats de la ciutat al web, del Consell Participatiu per a la Llengua i sobretot de la relació amb els mitjans de comunicació.

Notícies

Salutacció promocionarà novament la salut entre els joves amb una barraca informativa a l'esplanada de la Copa
24/10/2016  |  Diverses accions es porten a terme per prevenir les conductes de risc entre els joves durant les Fires de Sant Narcís.
L'Ajuntament de Girona cedeix la casa del jardiner de la Devesa a l'Associació de Naturalistes de Girona
24/10/2016  |  L'entitat utilitzarà les instal·lacions com a nova seu tècnica malgrat que mantindrà el vincle social amb la Vall de Sant Daniel.
L'Ajuntament de Girona signa un conveni per al manteniment del servei d'obertura de la biblioteca escolar Montfollet fora d'horari lectiu
24/10/2016  |  La firma formalitza l'acord adoptat el 29 de juliol amb les associacions de mares i pares de les escoles Montfalgars, Josep Dalmau Carles i Santa Eugènia.
El XXIX Trial Indoor Ciutat de Girona torna el dia de Tots Sants
21/10/2016  |  Les entrades per assistir a la clàssica cita del trial català ja estan a la venda als portals web trialgirona.cat, Atrápalo i LetsBonus.
Més de 200 experts en biologia del desenvolupament es reuneixen a Girona
21/10/2016  |  El Congrés 11th Meeting of the Spanish Society for Developmental Biology (SEBD) va començar ahir i se celebrarà fins demà al Palau de Congressos de Girona.
Subscripció als Butlletí  general de l'Ajuntament de Girona
Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting
Veure en el plànol:
www.gironain.cat