Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting

L’Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting és el servei encarregat de donar a conèixer l’activitat de l’Ajuntament de Girona mitjançant diferents canals. L’oficina s’encarrega de la gestió del web municipal, de la imatge i el disseny gràfic, de xarxes socials, edició del butlletí electrònic setmanal, de l'agenda d'activitats de la ciutat al web, del Consell Participatiu per a la Llengua i sobretot de la relació amb els mitjans de comunicació.

Notícies

L'Ajuntament de Girona participa en la 3a edició de la campanya "Els bombers t'acompanyen a donar sang"
28/03/2017  |  La iniciativa solidària tindrà lloc a la plaça de Catalunya demà i dijous.
El Museu del Cinema de Girona i la Universitat de Girona organitzen un seminari internacional sobre el paper de la dona en el cinema dels orígens
27/03/2017  |  L'EspaiCaixa acollirà les conferències sota el títol "Presències i representacions de la dona en els primers anys del cinema 1895 – 1920" els propers 30 i 31 de març, amb una destacada presència internacional.
Es prorroguen fins al 21 de maig les exposicions sobre l'aigua al Museu d'Història de Girona i al Museu d'Història dels Jueus
27/03/2017  |  Prop de 15.000 persones ja han visitat "La Girona de l'aigua" i "Aigües rituals. Una història dels banys jueus de Girona".
L'Ajuntament de Girona participa al Global MICE Day de Brussel·les
24/03/2017  |  Ahir va tenir lloc aquesta fira a la qual assisteixen els principals compradors europeus del segment associatiu del sector MICE.
Un grup de periodistes de "Le Monde" visita Girona aquesta setmana
24/03/2017  |  Es tracta d'una acció promocional inclosa dins el pla d'actuació turística de l'Ajuntament de Girona.
Subscripció als Butlletí  general de l'Ajuntament de Girona
Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting
Veure en el plànol:
www.gironain.cat