Oficina de Comunicació

L’Oficina de Comunicació és el servei encarregat de donar a conèixer l’activitat de l’Ajuntament de Girona mitjançant diferents canals. L’oficina s’encarrega de la gestió del web municipal, de la imatge i el disseny gràfic, de xarxes socials, edició del butlletí electrònic setmanal, de l'agenda d'activitats de la ciutat al web i sobretot de la relació amb els mitjans de comunicació.

Notícies

L'Ajuntament de Girona comprarà habitatges per destinar-los a l'emancipació de joves del municipi
12/11/2018  |  El consistori obre una campanya per adquirir immobles a la ciutat, d'un mínim de 40 metres quadrats, per un preu màxim de 95.000 euros i que es puguin escripturar abans del 21 de desembre d'aquest any.
Arriba la segona edició dels premis de la Nit del Comerç a Girona
12/11/2018  |  L'acte de lliurament tindrà lloc el proper 20 de novembre, a les 20.15 h, a l'auditori de La Mercè.
L'ordenança municipal de tinença d'animals es modificarà per garantir-ne el benestar i millorar la convivència ciutadana
09/11/2018  |  Es limitarà el nombre i el tipus d'animals que poden conviure en un habitatge, es podrà actuar quan l'animal no tingui unes bones condicions on viure i se sancionarà el fet de no prendre mesures per evitar embrutar els pisos veïns o les molèsties pels lladrucs.
L'Ajuntament de Girona dona la benvinguda a l'alumnat dels centres de secundària que acaben d'arribar a la ciutat
09/11/2018  |  L'acte "Ciutadans de Girona, ciutadans del món" ha aplegat un total de 153 alumnes de les Aules d'Acollida de vuit instituts gironins.
Girona acull el consell executiu de la xarxa Eurotowns de ciutats mitjanes europees
08/11/2018  |  Les sessions de treball s'han celebrat a l'Ajuntament de Girona.
Subscripció als Butlletí  general de l'Ajuntament de Girona
Oficina de Comunicació
Veure en el plànol: