Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting

L’Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting és el servei encarregat de donar a conèixer l’activitat de l’Ajuntament de Girona mitjançant diferents canals. L’oficina s’encarrega de la gestió del web municipal, de la imatge i el disseny gràfic, de xarxes socials, edició del butlletí electrònic setmanal, de l'agenda d'activitats de la ciutat al web, del Consell Participatiu per a la Llengua i sobretot de la relació amb els mitjans de comunicació.

Notícies

El projecte dels soterranis de la Catedral per Girona, Temps de Flors submergirà els visitants al món dels somnis
03/05/2016  |  L'ambientació de l'espai està apadrinada pel Grup BBVA, que enguany referma la col·laboració amb l'Ajuntament de Girona i esdevé el principal patrocinador del festival.
600 alumnes d'escoles de primària de Girona participen en un muntatge conjunt de Temps de Flors
03/05/2016  |  El projecte floral, en el qual col·labora Bauhaus, es podrà veure del 7 al 15 de maig a la Casa Solterra.
Failovers, Rooms, Edward Estlin i The Holy Sinners, semifinalistes del l'INTRO 2016
02/05/2016  |  Les semifinals tindran lloc a La Mirona el mes de setembre.
El Festival de Cinema de Girona ha rebut 9.000 pel·lícules procedents de 130 països
02/05/2016  |  El Festival de cinema tanca la inscripció per participar a la 28ena edició de Girona, amb una participació d'obres de tot el món. La ciutat esdevé un atractiu pel talent del 75% dels països reconeguts per Google.
L'Ajuntament de Girona instal·la un punt informatiu al carrer sobre la recollida selectiva de residus de Barri Vell i Mercadal
29/04/2016  |  Ahir i avui s'ha ubicat a la Rambla un espai per recordar la importància del reciclatge i des del qual s'entreguen bosses i cubells de recollida domiciliària.
Subscripció als Butlletí  general de l'Ajuntament de Girona
Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting
Veure en el plànol:
www.gironain.cat