Oficina de Comunicació

L’Oficina de Comunicació és el servei encarregat de donar a conèixer l’activitat de l’Ajuntament de Girona mitjançant diferents canals. L’oficina s’encarrega de la gestió del web municipal, de la imatge i el disseny gràfic, de xarxes socials, edició del butlletí electrònic setmanal, de l'agenda d'activitats de la ciutat al web i sobretot de la relació amb els mitjans de comunicació.

Notícies

L'Ajuntament de Girona lliura la recaptació solidària de la 5a Cursa de la Dona a la Fundació Els Jocs, a Guapes i Valentes i a l'IdiBGi
18/12/2018  |  Es van recollir un total de 9.000 euros que es destinaran a les tres entitats.
L'Ajuntament de Girona acull avui la presentació del llibre "Pere Cerezo. Entre Girona i Argentina"
18/12/2018  |  L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, participarà a l'acte, que es farà a les 19 h al Centre Cívic Barri Vell - Mercadal.
Una seixantena d'activitats formaran part de la 34a edició del Lleuresport, el parc infantil i juvenil de Nadal de Girona
17/12/2018  |  La iniciativa tindrà lloc al Complex Esportiu del GEiEG de Sant Narcís els dies 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre de 2018 i 2, 3 i 4 de gener de 2019.
Els tallers amb animals de teràpia assistida i assistència del dia 29 de desembre, que aniran a càrrec de l'Associació Teràpia amb Animals Girona, són una de les novetats d'aquest any.
Les sessions d'acollida a nouvinguts i nouvingudes de Girona reben 200 persones durant el primer any de funcionament
17/12/2018  |  L'espai es configura com una xerrada informativa per donar a conèixer com funciona la ciutat i els principals serveis que hi ha.
Avui es presenta el llibre "Fotografia en temps de Noucentisme. Adolf Mas, Valentí Fargnoli, Jeroni Martorell i el Repertori Iconogràfic"
17/12/2018  |  L'acte tindrà lloc aquesta tarda (19 h) al Saló de Descans del Teatre Municipal.
Subscripció als Butlletí  general de l'Ajuntament de Girona
Oficina de Comunicació
Veure en el plànol: