Oficina de Comunicació,
Documentació i Màrqueting

Oficina de Comunicació

L’Oficina de Comunicació és el servei encarregat de donar a conèixer l’activitat de l’Ajuntament de Girona mitjançant diferents canals. L’oficina s’encarrega de la gestió del web municipal, de la imatge i el disseny gràfic, de xarxes socials, edició del butlletí electrònic setmanal, de l'agenda d'activitats de la ciutat al web i sobretot de la relació amb els mitjans de comunicació.

Notícies

Els veïns i veïnes de Sant Narcís proposen 98 actuacions en la fase de participació ciutadana del pla integral del barri
13/07/2018  |  Ahir al vespre es va portar a terme l'última reunió de l'apartat d'identificació de necessitats, potencialitats i propostes generals d'acció.
Unes obres a la séquia Monar obligaran a reduir el cabal del riu Onyar la setmana vinent
13/07/2018  |  Les actuacions consistiran en impermeabilitzar un canal de terra per arreglar una fuita d'aigua a les hortes de Santa Eugènia.
El projecte europeu "The Spur" es tanca amb la creació d'un banc de recursos pioner per als artistes contemporanis
11/07/2018  |  Durant dos anys, el Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona ha internacionalitzat la seva activitat en l'àmbit europeu, guanyant visibilitat, notorietat i cohesió.
L'Ajuntament de Girona rep un conjunt de documents de Pere Cerezo, alcalde de la ciutat entre 1937 i 1939
10/07/2018  |  La Fundació Josep Irla cedeix els drets d'explotació de la documentació al consistori.
L'Ajuntament de Girona s'adhereix a l'Associació Catalana de Municipis i Entitats per a la Gestió Pública de l'Aigua
09/07/2018  |  L'alcaldessa Marta Madrenas anuncia el compromís del govern de gestionar l'aigua a la ciutat de forma 100% pública a partir del 2020.
Subscripció als Butlletí  general de l'Ajuntament de Girona
Oficina de Comunicació
Veure en el plànol: