Oficina de Comunicació

L’Oficina de Comunicació és el servei encarregat de donar a conèixer l’activitat de l’Ajuntament de Girona mitjançant diferents canals. L’oficina s’encarrega de la gestió del web municipal, de la imatge i el disseny gràfic, de xarxes socials, edició del butlletí electrònic setmanal, de l'agenda d'activitats de la ciutat al web i sobretot de la relació amb els mitjans de comunicació.

Notícies

L'Ajuntament de Girona publica el seguiment dels treballs de jardineria de la ciutat al web municipal
25/04/2019  |  Es tracta d'un geoservei virtual que aporta informació actualitzada de les tasques de manteniment dels parcs i de les zones enjardinades.
"Rius de llibres" obre un nou espai de distribució al GEiEG de Sant Ponç
24/04/2019  |  Des d'ahir ja són cinc els punts de la ciutat en què es poden recollir llibres de segona mà de forma gratuïta.
Girona acollirà aquest cap de setmana la tercera edició de la Festa Major de l'Strenes
24/04/2019  |  L'activitat tindrà lloc divendres i dissabte a la plaça de Catalunya, des de la tarda fins a la matinada.
La mirada femenina centra una nova visita guiada a la Casa Masó
23/04/2019  |  La proposta s'estrenarà aquest dijous amb la voluntat de recuperar la memòria de dotze dones que van viure a la casa durant els darrers 150 anys.
Girona celebrarà les Festes de Primavera d'aquest any del 27 d'abril al 5 de maig
18/04/2019  |  La penjada del Tarlà i la trobada de mulasses seran els dos actes principals de la programació d'enguany.
Subscripció als Butlletí  general de l'Ajuntament de Girona
Oficina de Comunicació
Veure en el plànol: