Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting

L’Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting és el servei encarregat de donar a conèixer l’activitat de l’Ajuntament de Girona mitjançant diferents canals. L’oficina s’encarrega de la gestió del web municipal, de la imatge i el disseny gràfic, de xarxes socials, edició del butlletí electrònic setmanal, de l'agenda d'activitats de la ciutat al web, del Consell Participatiu per a la Llengua i sobretot de la relació amb els mitjans de comunicació.

Notícies

L'Ajuntament de Girona col·labora amb la campanya Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil de Creu Roja
29/05/2017  |  L'objectiu de la campanya és garantir una alimentació saludable als infants en situació de gran vulnerabilitat a Catalunya.
L'Ajuntament de Girona inicia el procediment d'expropiació d'ús temporal d'habitatges buits per causes d'interès social
29/05/2017  |  Hi ha 29 habitatges, de 12 entitats bancàries, a Girona que compleixen les condicions que marca la llei per poder ser expropiats, un mínim de 4 anys i un màxim de 10.
L'Ajuntament de Girona proposarà els noms de Núria Terés a Santa Eugènia i Camp del Bèlit a Sant Narcís
29/05/2017  |  La Comissió del Nomenclàtor aprovà elevar el plenari la proposta de la Mancomunitat de Santa Eugènia de denominar Parc Núria Terés i Bonet a la Frontissa de Santa Eugènia de Ter i la proposta de l'associació de veïns del barri de Sant Narcís Camp de Bèlit a un espai dels Jardins Ignasi Bosch i Reitg.
L'Ajuntament de Girona lliura els premis del concurs de punts de llibre i dels Jocs Florals de Primària
29/05/2017  |  Un miler de nens i nenes de les escoles de la ciutat van omplir el passat divendres el Palau de Congressos.
Primer pas per a la construcció del futur espai cívic de l'associació de veïns i les entitats de Palau-sacosta
26052017  |  L'Ajuntament de Girona ha aprovat definitivament el projecte, que es licitarà per 361.755'60 euros (IVA inclòs).
Subscripció als Butlletí  general de l'Ajuntament de Girona
Oficina de Comunicació, Documentació i Màrqueting
Veure en el plànol:
www.gironain.cat