Concurs

  Condicions de participació

El concurs va adreçat a grups de música moderna de la ciutat de Girona i comarques gironines.

Els grups que es presentin no poden tenir contracte vigent amb cap companyia discogràfica en el moment de la inscripció o, en cas de tenir un treball publicat, han de demostrar que la gravació del disc editat ha estat autofinançada.

Els grups poden expressar-se en qualsevol llengua. Queden exclosos del concurs els grups de versions.

En total, 8 grups entraran al concurs. Set d’ells se seleccionaran a través del material rebut i penjat al web del concurs. La selecció serà a càrrec d'un jurat escollit per l'Ajuntament de Girona. S’obrirà un concurs a Facebook entre els dies 5 i 15 de febrer (inclosos) i la banda més votada de totes les inscrites entrarà directament a la primera eliminatòria.

El concurs es portarà a terme durant els mesos d’abril a octubre de 2018 i la final es farà a l'escenari de Sant Feliu dins de la programació de les Fires de Sant Narcís.

L’ordre dels grups que actuaran a les eliminatòries i a la final serà elegit per l’organització. Els concerts de la primera eliminatòria (Strena't a l'INTRO) duraran un màxim de 30 minuts i es permetran dues versions, tot i que el jurat només valorarà les composicions pròpies. A la segona fase (La Mirona), els grups podran fer una actuació de fins a 45 minuts.

El jurat tindrà en compte que les bandes siguin emergents no professionals. No es permetrà la participació de bandes que hagin guanyat l’INTRO en alguna ocasió. El fet d’haver participat no exclou una banda de poder tornar a participar.