Equipaments i serveis de Cultura

 

Arts escèniques

Notícies

La segona edició del Festival Internacional de Circ a Girona bat rècord d'assistència amb més de 33.000 espectadors
26/02/2019  |  S'ha ofert un dia de funcions addicional i s'ha assolit una ocupació mitjana del 94,87%. L'espectacle ha recaptat 1.410 € per a finalitats socials que es destinaran al Grup MIFAS.
L'alcaldessa de Girona rep els patrocinadors del Festival Internacional del Circ Elefant d'Or
18/02/2019  |  L'acte ha tingut lloc aquest migdia al Saló de Plens de l'Ajuntament de Girona.
"Reivindicant Egmont i Carles Rahola. Per la llibertat i contra la repressió" condemnarà la tirania política a través d'una lectura dramatitzada
31/01/2019  |  L'espectacle, organitzat per la Comissió de la Dignitat amb el suport de l'Ajuntament de Girona, s'estrenarà al Teatre Municipal el dia 24 de febrer i recaptarà fons per la Caixa de Solidaritat.
"Del gris al groc" reivindicarà la llibertat a partir de la lectura de diverses cartes de personatges històrics represaliats
25/09/2018  |  L'espectacle, dirigit per Martí Peraferrer i impulsat per Òpera Jove, s'estrenarà al Teatre Municipal de Girona aquest dijous i una part de l'entrada es destinarà a ajudar les famílies dels presos i exiliats polítics catalans.
Un 77,5% de persones usuàries consideren que l'oferta cultural de Girona és excel·lent
02/05/2018  |  L'ocupació de les activitats culturals programades a la ciutat se situa al voltant del 80%. L'Ajuntament de Girona incidirà en el foment de la formació i la creació en les polítiques culturals municipals, un dels aspectes assenyala l'estudi del mapa cultural de Girona.

Girona Cultura