Cultura

Biblioteques de Girona

El servei municipal de biblioteques depèn de l'Àrea d'Alcaldia de l'Ajuntament de Girona i és responsable de gestionar totes les biblioteques municipals que hi ha repartides pels diferents barris de la ciutat, a fi i efecte d'apropar la cultura a la ciutadania i de promoure la lectura.

Al web de les biblioteques municipals de Girona hi podreu consultar el catàleg de llibres, totes les recomanacions, novetats, sol·licitar el carnet d'usuari/ària i fer reserves o renovar el préstec dels llibres, revistes, CD o DVD que hàgiu sol·licitat prèviament.

Notícies

Els llibres de les biblioteques de Girona amagaran entrades del Festivalot
08/04/2015  |  L'acció compta amb la col·laboració de l'enigmista Màrius Serra.
El MOT comença el viatge
08/04/2015  |  El MOT se celebrarà del 9 a l'11 d'abril a la sala La Carbonera d'Olot i del 13 al 19 d'abril a la Biblioteca Carles Rahola de Girona
Comença el projecte de reforma de la nova biblioteca de la Casa de Cultura
26/02/2015  |  La setmana vinent s'iniciaran les obres que han de permetre que s'hi traslladi la biblioteca municipal Ernest Lluch.
La programació d'activitats "Anem a..." proposa conèixer la ciutat d'una altra manera
26/02/2015  |  Durant el primer semestre d'any s'han organitzat nou sortides, entre les quals hi ha un itinerari geològic per Girona o una proposta de pesca científica a l'Onyar
El retrofuturisme, protagonista del Menú de Lletres a les biblioteques de Girona, Salt i Sarrià de Ter
30/01/2015  |  S'han organitzat un concurs i un recull de llibres, pel·lícules i música sobre aquest moviment de visualitza el futur amb una estètica dels temps passats.