Festivals

A la guia de festivals que edita l'Ajuntament "Girona, Ciutat de Festivals" hi trobareu els festivals que tenen lloc a la ciutat de Girona al llarg de l'any. S'organitzen festivals de música, teatre, cinema... que us permeten gaudir de Girona durant les quatre estacions de l'any. Feu clic a sobre la imatge per accedir a la guia de festivals. 

Girona, Ciutat de Festivals

Notícies

Elliott Murphy, Immaculate Fools, Adrià Puntí i La Bien Querida, caps de cartell de l'In-somni 2016
09/05/2016  |  El canvi de dates (del 8 al 12 de juny) i d'ubicació són les principals novetats de la 13a edició del festival.
L'experiència Escape in the park reivindica la Devesa com a espai cultural i mediambiental
05/05/2016  |  L'artista i DJ Richie Hawtin actuarà a l'escenari principal el proper dia 6 d'agost.
Strenes es consolida com a pol d'atracció cultural i motor econòmic per a Girona
29/04/2016  |  L'impacte econòmic que el festival ha tingut a la ciutat ha estat de 964.417 euros, un 27% més que l'any passat.
El Plot Series Fest de Girona s'inaugura avui amb la projecció de "Borgen"
26/04/2016  |  L'acte s'iniciarà amb un debat entre set diputats al Parlament sobre la sèrie danesa i les seves similituds amb la política catalana. El festival serièfil està impulsat per l'Ajuntament de Girona i Movistar+.
El tercer cap de setmana d'Strenes continua mostrant el bon estat de salut de la música dels països catalans
19/04/2016  |  Artistes emergents per qui l'Strenes ha apostat en altres edicions com Els Catarres amb totes les entrades venudes a l'Auditori o Joan Colomo amb la plaça Sant Feliu plena a vessar, ja són artistes consolidats que tornen a atraure moltíssim públic.