Equipaments i serveis de Cultura

 

Patrimoni, museus i cultura popular

 

 

Notícies

La presentació del catàleg de la mostra i una taula rodona donen el tret de sortida avui a la recta final de l'exposició "Damià Escuder, totes les vides"
06/03/2019  |  La comissària del projecte, M. Lluïsa Faxedas, serà l'encarregada de dirigir el debat aquesta tarda (18 h) al Museu d'Història de Girona.
L'Ajuntament de Girona acull avui la presentació del llibre "Els usos de l'aigua a la Girona preindustrial"
27/02/2019  |  Es tracta d'una publicació basada en el projecte "L'aigua a la Girona preindustrial", guanyador de la primera beca de recerca Històrica Lluís Batlle i Prats.
Els 80 anys de la fi de la Guerra Civil i l'exili republicà protagonitzen tres sortides organitzades pel Museu d'Història de Girona i el MUME
09/01/2019  |  Les activitats, que proposen diversos recorreguts pels escenaris transfronterers, tindran lloc els dissabtes 16 de febrer, 2 de març i 13 d'abril de 2019.
S'inaugura el nou espai del Museu d'Història de Girona dedicat a la ràdio
14/12/2018  |  Les instal·lacions incorporen aparells de la col·lecció Jaume Pol i de l'emissora Ràdio Girona, que enguany celebra el 85è aniversari.
El Museu d'Història de Girona estrena un nou espai dedicat al món de la ràdio
11/12/2018  |  La nova instal·lació, que s'inaugurarà aquest divendres, s'ha fet amb motiu del 85è aniversari de Ràdio Girona i incorporarà aparells de la col·lecció de Jaume Pol.

Girona Cultura