Equipaments i serveis de Cultura

 

Patrimoni, museus i cultura popular

 

 

Notícies

La Revetlla de Sant Jordi, la festa literària i participativa
17/04/2018  |  Les biblioteques de la ciutat se sumen de nou a la Revetlla de Sant Jordi amb propostes per a totes les edats, durant el vespre del 20 d'abril.
Aurora Bertrana, protagonista d'aquesta setmana al Museu d'Història de Girona
10/04/2018  |  Demà es presentarà la biografia de l'escriptora i activista gironina i dijous la historiadora Mary Nash farà l'última conferència del cicle que s'ha programat al voltant de l'exposició "El desig de viure i escriure: Prudenci i Aurora Bertrana".
Les obres de la Central del Molí permeten documentar restes medievals de l'antic rec comtal i del Molí de Baix
28/02/2018  |  Es tracta del primer testimoni arquitectònic conservat que s'ha trobat d'aquests espais i a partir del qual es podrà estudiar la infraestructura dels canals a Girona fa més de 800 anys.
La figura d'Aurora Bertrana centrarà el cicle de conferències a l'entorn de l'exposició "El desig de viure i d'escriure"
08/02/2018  |  La directora de l'Escola Municipal d'Humanitats, Glòria Granell, inaugurarà avui l'activitat del Museu d'Història de Girona amb la ponència "No només una illa perduda: Prudenci i Aurora Bertrana".
Som Cultura ofereix a Girona 18 tallers gratuïts per tancar la 2a edició del Festival Som Cultura
22/11/2017  |  Diumenge 26 de novembre, a la plaça Constitució, de 10 a 14 h, té lloc la clausura del SOM CULTURA amb l'activitat "Els museus surten al carrer" que és una marató de tallers. S'ofereixen 18 tallers gratuïts per part de 18 museus de les comarques gironines.

Girona Cultura

Subscripció als Butlletins electrònics de l'Ajuntament de Girona