21a

Diumenge 7 de maig de 2017 ... Reserva't el dia!        INSCRIPCIONS OBERTES

 

Fes-te voluntari

INSCRIPCIONS

Com fer la inscripció

INSCRIPCIÓ DIRECTA: Cal adreçar-se al Centre Comercial Girocentre (Girona), planta baixa, a la consigna tèxtil.

Inscripcions obertes fins al divendres 5 de maig fins a les 21.30 h, sempre que quedin dorsals amb xip lliures.

El dorsal amb xip es lliurarà en el moment de la inscripció, així com la informació complementària de la cursa.
 

PER INTERNET: A través d'aquest web fins al dimecres 3 de maig a les 23.59 h, sempre que quedin dorsals amb xips lliures.

En la cursa de 5 km si t’inscrius per internet abans del 28 d’abril, tindràs el teu dorsal personalitzat amb el teu nom.

Els/les participants que s’inscriguin en línia hauran de recollir el dorsal amb xip a la Fira del Corredor: el divendres 5 i el dissabte 6 de maig de 9.30 a 21.30 h, al Departament d’Esports del Centre Comercial Girocentre.

Els menors de 14 anys hauran d’entregar l’autorització del pare/mare/tutor i el comprovant d’inscripció a la Fira del Corredor quan recullin el dorsal amb xip.
 

Inscripcions de centres escolars i/o AMPAs

El centre escolar i/o l’AMPA corresponent ha d’inscriure els/les participants de forma col·lectiva mitjançant l’imprès proporcionat per l’organització. Cal enviar l’imprès degudament omplert a l’adreça esportsgirona@elcorteingles.es

El darrer dia per fer les inscripcions per als centres escolars és el dimecres 3 de maig, tant en línia com presencialment.

Un/una representant de l’escola serà la persona encarregada de recollir tots els dorsals amb xip de tots els inscrits i inscrites. Els/les participants han d’estar obligatòriament matriculats al centre pel qual es presenten.

Cal donar cada dorsal xip a la persona assignada. El dorsal xip és personalitzat. Tal com diu el punt 8 de l'apartat de reglament i normativa "Qualsevol persona que participi en la cursa amb un dorsal xip que no li correspongui o no el porti ben col·locat a l'alçada de la panxa de manera visible quedarà automàticament desqualificada, i sense dret a sortir a les classificacions".

El termini d'inscripcions serà fins al dimecres 3 de maig, tant per a la modalitat en línia com presencial.

ATENCIÓ: només comptaran per a la classificació final les persones participants que acabin la cursa, hagin passat pels controls de sortida i arribada, i que estiguin degudament inscrites.  
 

Límit de corredors/ores

La Cursa Popular està limitada a 2.000 participants i la Minicursa a 1.250 participants (alevins, benjamins, prebenjamins i barrufets). Hi haurà aquesta quantitat de dorsals xip.

Per a la categoria barrufets acompanyants hi haurà dorsals (n’hi ha 250 de disponibles) però no es mesurarà el temps, ni hi haurà classificació. L’objectiu és promocionar la pràctica esportiva entre els més menuts/udes.
 

Lliurament dels dorsals xip

Els/les participants que s’inscriguin presencialment al Centre Comercial Girocentre, hauran de recollir el dorsal xip al mateix moment de la inscripció.

Els/les participants que s’inscriguin en línia, hauran de recollir el dorsal xip a la Fira del Corredor: el divendres 5 i el dissabte 6 de maig de 9.30 a 21.30 h, al Departament d’Esports del Centre Comercial Girocentre.

Caldrà presentar el comprovant de la inscripció o el DNI.

Servei Municipal d'Esports
Veure en el plànol: