Mitja

Diumenge 17 d'abril de 2016 ... Reserva't el dia!     

 

Fes-te voluntari

INSCRIPCIONS

20a Cursa Popular Ciutat de Girona
11a Minicursa Ciutat de Girona

  


Com fer la inscripció

INSCRIPCIÓ DIRECTA: cal adreçar-se al Centre Comercial Girocentre (Girona), planta baixa a la consigna tèxtil.
El període d'inscripció serà fins al divendres 15 d’abril a les 21.30 h, sempre que quedin dorsals xip lliures.
Els dorsal xip es lliurarà en el moment de la inscripció. 

PER INTERNET: el període d'inscripció finalitzarà el dimecres 13 d'abril a les 23.59 h, sempre que quedin dorsals xip lliures.
Els/les participants que s’inscriguin en línia, hauran de recollir el dorsal xip a la Fira del Corredor: el divendres 15 i el dissabte 16 d’abril de 9.30 a 21.30 h al Departament d’Esports del Centre Comercial Girocentre.  
 

Els menors d’edat hauran d’entregar l’autorització del pare/mare/tutor i el comprovant d’inscripció quan recullin el dorsals xip el mateix dia de la cursa.


Inscripcions de centres escolars i/o AMPAs

El centre escolar o l'AMPA corresponent ha d'inscriure els/les participants de forma col·lectiva mitjançant l'imprès proporcionat per l'organització. Cal enviar l’imprès degudament omplert a l’adreça activitatsesports@ajgirona.cat. L’últim dia per enviar-ho és el dimecres 13 d'abril.

Un/a representant de l'escola serà l'encarregat/ada de recollir tots els dorsals amb xip de tots els inscrits/ites en el moment de la inscripció. Els/les participants han d'estar obligatòriament matriculats al centre pel qual es presenten.

Cal donar cada dorsal xip a la persona assignada. El dorsal xip és personalitzat. Tal com diu el punt 9 de l'apartat de reglament i normativa "Qualsevol persona que participi a la cursa amb un dorsal xip que no li correspongui o que no el porti ben col·locat a l'alçada de la panxa quedarà automàticament desqualificada, i sense dret a sortir a les classificacions".

El termini d'inscripcions serà fins al dimecres 13 d'abril, tant per a la modalitat en línia com presencial.

ATENCIÓ: només comptaran per a la classificació final les persones participants que acabin la cursa, hagin passat pels controls de sortida, arribada i parcial, i que estiguin degudament inscrites.  
 

Límit de corredors/ores

La Cursa Popular està limitada a 1.750 participants (1.000 a la de 10 km i 750 a la de 5 km), i la Minicursa a 1.250 participants (alevins, benjamins, prebenjamins i barrufets). Hi haurà aquesta quantitat de dorsals xip.

Per a la categoria barrufets acompanyants hi haurà dorsals (n’hi ha 250 de disponibles) però no es mesurarà el temps, ni hi haurà classificació. L’objectiu és promocionar la pràctica esportiva entre els més menuts/udes.
 

Lliurament dels dorsals xip

Els/les participants que s’inscriguin presencialment al Centre Comercial Girocentre, hauran de recollir el dorsal xip al mateix moment de la inscripció.

Els/les participants que s’inscriguin en línia, hauran de recollir el dorsal xip a la Fira del Corredor: el divendres 15 i el dissabte 16 d’abril de 9.30 a 21.30 h al Departament d’Esports del Centre Comercial Girocentre.

Caldrà presentar el comprovant de la inscripció o el DNI.

Servei Municipal d'Esports
Veure en el plànol: