Mitja

Diumenge 11 de maig de 2014 ... Reserva't el dia!

 

Fes-te voluntari

INSCRIPCIONS

Com fer la inscripció

  • Cursa PopularInscripció directa: Cal adreçar-se al Centre Comercial Girocentre (Girona), planta baixa "consigna textil".
    El període d'inscripció serà del 14 d'abril fins al 9 de maig a les 21 h, sempre i quan quedin dorsals amb xip lliures. Minicursa
  • Per Internet: El període d'inscripció finalitzarà el dijous 8 de maig a les 13 h, sempre i quan quedin dorsals amb xip lliures. El dorsal amb xip es lliurarà el dia de la cursa de 7.45 a 8.45 h.
     
 

Els menors d’edat hauran d’entregar l’autorització del pare/mare/tutor i el comprovant d’inscripció quan recullin el dorsals amb xip el mateix dia de la cursa.


Inscripcions de centres escolars i/o AMPAs

El centre escolar o l'AMPA corresponent ha d'inscriure els/les participants de forma col·lectiva mitjançant l'imprès proporcionat per l'organització.

Un/a representat de l'escola serà l'encarregat/ada de recollir tots els dorsals amb xip de tots/es els inscrits/es en el moment de la inscripció. Els/les participants han d'estar obligatòriament matriculats al centre pel qual es presenten.

Cal donar cada dorsal amb xip a la persona assignada. El dorsal amb xip és personalitzat. Tal i com diu el punt 8 de l'apartat de reglament i normativa "Qualsevol persona que participi a la cursa amb un dorsal amb xip que no li correspongui o que no el porti ben col·locat a l'alçada del pit quedarà automàticament desqualificada, i sense dret a sortir a les classificacions".

El termini d'inscripcions serà fins al dijous 8 de maig.

ATENCIÓ: només comptaran per a la classificació final les persones participants que acabin la cursa, hagin passat pels controls de sortida, arribada i parcial, i que estiguin degudament inscrites. 
 

Límit de corredors/ores

La Cursa Popular estarà limitada a 1.500 participants, i la Minicursa a 1.250 participants (alevins i benjamins: 550; prebenjamins i barrufets: 700). Hi haurà dorsals amb xip per a aquestes xifres.
 

Lliurament dels dorsals amb xip

Els participants que s’inscriguin presencialment al Centre comercial Girocentre, recolliran el dorsal amb xip al mateix moment de la inscripció.

Els participants que s’inscriguin en línia, podran recollir el dorsal amb xip el mateix dia de la cursa de 7.45 a 8.45 h al Centre Comercial Girocentre. Caldrà presentar el comprovant de la inscripció o el DNI.

Servei Municipal d'Esports
Veure en el plànol: