Mitja

Diumenge 17 d'abril de 2016 ... Reserva't el dia!     

 

Fes-te voluntari

REGLAMENT

20a Cursa Popular Ciutat de Girona
11a Minicursa Ciutat de Girona

  

 1. L'Ajuntament de Girona organitza la 20a Cursa Popular Ciutat de Girona, adreçada a persones nascudes els anys 2003 i anteriors.
  A la prova de 10 km s’hi podrà participar amb cadira de rodes o amb carro d’atletisme (però no amb handbike).
  La 11a Minicursa està destinada als més menuts.
  Només es podrà participar en una de les curses.
 2. DISTÀNCIES: 
  La Cursa Popular de 10 km està certificada per la Federació Catalana d'Atletisme.
  La distància de la Cursa Popular és de 5,7 km.
  La distància de la Minicursa per als alevins i benjamins és de 1.000 m, per als prebenjamins de 500 m, i per als barrufets i barrufets acompanyats de 250 m.
 3. A les categories alevina, benjamina, prebenjamina i barrufets els/les participants hauran de córrer sols (sense acompanyament). El circuit estarà tancat i amb la màxima seguretat per evitar qualsevol incident. Només a la categoria barrufets acompanyats els/les participants inscrits podran córrer acompanyats. És imprescindible formalitzar la inscripció també per aquesta categoria per poder assegurar als atletes menuts.
 4. El lloc de sortida i arribada serà al C/ Barcelona, davant del Centre Comercial Girocentre.
  La sortida de la Cursa Popular (5 km i 10 km) serà a les 9.35 h.

  El control d'arribada per a la cursa de 5 km quedarà tancat a les 10.20 h. El temps màxim per finalitzar la cursa és de 44 minuts.

  El control d'arribada per a la cursa de 10 km quedarà tancat a les 10.55 h. El temps màxim per finalitzar la cursa és d’1 h i 20 minuts.

  Les hores de sortida de la Minicursa seran:
  - 9.00 h per als alevins i benjamins
  - 9.15 h per als prebenjamins
  - 9.20 h per als barrufets
  - 9.25 h per als barrufets acompanyats
 5. El dorsal xip s'ha de col·locar a l'alçada de la panxa.
 6. La prova comptarà amb catifes de control a la sortida, a l'arribada i 1 control parcial en la cursa de 10 km per recollir el temps dels corredors/ores.
 7. La cursa no es pot fer caminant. Els/les participants que superin el temps previst, i un cop els avancin els cotxes de tancament de la cursa, hauran d'anar per sobre de la vorera i respectar la normativa de circulació de vianants.

  Cursa de 5 km

  Distància Temps
  km 1 8 minuts
  km 2 16 minuts
  km 3 24 minuts
  km 4 32 minuts
  km 5 - Arribada 44 minuts

  Cursa de 10 km

  Distància Temps
  km 1 8 minuts
  km 2 16 minuts
  km 3 24 minuts
  km 4 32 minuts
  km 5 40 minuts
  km 6 48 minuts
  km 7 56 minuts
  km 8 1 h 4 minuts
  km 9 1 h 12 minuts
  km 10 - Arribada 1 h 20 minuts
 8. Els/les atletes de totes les categories s'han de col·locar el dorsal xip a l'alçada de la panxa per mesurar el temps i el lloc de la classificació.
  Els/les participants a la categoria barrufets acompanyats tindran dorsal però no es mesurarà el temps, ni hi haurà classificació. L’objectiu és promocionar la pràctica esportiva entre els més menuts/udes.
 9. Qualsevol persona que participi a la cursa amb un dorsal xip que no li correspongui o no el porti ben col·locat a l'alçada de la panxa quedarà automàticament desqualificada, i sense dret a sortir a les classificacions.
 10. L'organització pot demanar el DNI o document similar per comprovar l'edat i/o la identitat del/la participant.
 11. Només s'acceptaran reclamacions el mateix dia de la cursa els 30 minuts després d’haver-se penjat les classificacions dels primers classificats/ades.
  Les incidències generals sobre la classificació només s'atendran durant les 48 hores posteriors a la cursa. Passat aquest temps, no es podran fer més modificacions de la classificació.
 12. El dia de la prova s’entregaran els trofeus als tres primers classificats/ades de la general masculina i femenina de la cursa popular (5 i 10 km).
 13. L’entrega dels trofeus per categories de la cursa popular i els premis als centres escolars de primària i secundària amb més participació es farà el dia 29 d'abril de 2016, a les 19 h, a la terrassa exterior de la segona planta del Centre Comercial Girocentre.
  Per a les diferents categories es té en compte l'any de naixement del/la participant.
  L'organització concedirà trofeus als tres primers classificats/ades en les modalitats masculina i femenina en els grups d'edat següents:

  MINICURSA:

  Barrufets acompanyats
  Nens i nenes nascuts/des l'any 2011 i posteriors. No hi haurà classificació ni trofeus.
  L’objectiu és promocionar la pràctica esportiva entre els més menuts/udes.

  Barrufets
  Nens i nenes nascuts/des l'any 2011 i posteriors 

  Prebenjamins
  Nens i nenes nascuts/des els anys 2009 i 2010

  Benjamins
  Nens i nenes nascuts/des els anys 2007 i 2008 

  Alevins
  Nens i nenes nascuts/des els anys 2004, 2005 i 2006

  CURSA POPULAR - 5 i 10 Km:

  Categoria G1: Any de naixement 2003-2002
  Categoria G2: Any de naixement 2001-2000
  Categoria G3: Any de naixement 1999-1998
  Categoria G4: Any de naixement 1997-1987
  Categoria G5: Any de naixement 1986-1977
  Categoria G6: Any de naixement 1976-1967
  Categoria G7: Any de naixement 1966-1957
  Categoria G8: Any de naixement 1956 i anteriors

  Cadira de rodes o carro d’atletisme trofeus als tres primers classificats/ades de la general (siguin homes o dones).

  Premis a la participació als centres escolars de primària i secundària:
  inclouen els/les participants a la 20a Cursa Popular (5 km i 10 km) i a la 11a Minicursa. Només es podrà participar en una de les curses.

  Premis als centres escolars de primària amb més participació:
  1r classificat: trofeu i una targeta regal de 500 € en material esportiu del Centre Comercial Girocentre
  2n classificat: trofeu i una targeta regal de 350 € en material esportiu del Centre Comercial Girocentre
  3r classificat: trofeu i una targeta regal de 200 € en material esportiu del Centre Comercial Girocentre

  Premis als centres escolars de secundària amb més participació
  1r classificat: trofeu i una targeta regal de 500 € en material esportiu del Centre Comercial Girocentre
  2n classificat: trofeu i una targeta regal de 350 € en material esportiu del Centre Comercial Girocentre
  3r classificat: trofeu i una targeta regal de 200 € en material esportiu del Centre Comercial Girocentre

   

 14. Es desqualificaran els/les atletes que arribin a la meta i no hagin completat el recorregut, no hagin passat per tots els controls parcials o bé es comprovi que han comès irregularitats.
 15. L'organització declina tota responsabilitat pel que fa a accidents o perjudicis que la participació en la cursa pugui ocasionar als/les participants abans, durant o després de la prova.
 16. El fet d'inscriure's i de participar en aquesta prova, representa acceptar i respectar totalment aquest reglament. Tot allò que no s'hi prevegi queda sota la decisió de l'organització. L'organització podrà modificar el recorregut per causes alienes i/o de força major.
 17. L'Ajuntament de Girona i el Centre Comercial Girocentre es reserven el dret de fer l'enregistrament sonor o d'imatges durant el desenvolupament de l'activitat amb finalitats de difusió i arxiu, i sempre d'acord amb la legislació vigent en matèria de dret d'imatge i de protecció a la intimitat de les persones. No obstant això, l'Ajuntament de Girona i el Centre Comercial Girocentre no es fan responsables de l'enregistrament sonor o d'imatges que puguin fer terceres persones en activitats obertes al públic en general.
 18. Us informem que les dades personals que ens faciliteu seran incorporades als fitxers dels organitzadors de la cursa només amb la finalitat de gestionar la prova, enviar-vos informació vinculada i dur a terme accions promocionals.
  Així mateix ens autoritzeu que el vostre nom, cognom, data de naixement i gènere es publiquin a les llistes d’inscrits, a les de resultats, a les cròniques, fotografies i filmacions a qualsevol mitjà de comunicació (diari, web, etc) únicament per a l'estricta divulgació esportiva de la prova.

  Les vostres dades seran tractades d'acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (BOE número 298, del 14 de desembre de 1999).

  D'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal podreu exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per telèfon (972 226 136), per correu electrònic (activitatsesports@ajgirona.cat) o per correu postal al Servei Municipal d'Esports (av. Josep Tarradellas i Joan, 22-24. 17007 Girona).

 

Servei Municipal d'Esports
Veure en el plànol: