21a

Diumenge 7 de maig de 2017 ... Reserva't el dia!        INSCRIPCIONS OBERTES

 

Fes-te voluntari

REGLAMENT

 1. L'Ajuntament de Girona i El Corte Inglés organitzen la 21a Cursa Popular Ciutat de Girona, adreçada a persones nascudes els anys 2004 i anteriors. S’hi podrà participar amb cadira de rodes o amb carro d’atletisme (però no amb handbike). La 12a Minicursa està destinada als més menuts.
 2. DISTÀNCIES:
  La distància de la Cursa Popular és de 5 km. La distància de la Minicursa per als alevins i benjamins és de 1.000 m; per als prebenjamins, de 500 m, i per als barrufets i barrufets acompanyats, de 250 m.
 3. A les categories alevina, benjamina, prebenjamina i barrufets els/les participants han de córrer sols (sense acompanyament). El circuit estarà tancat i disposarà de la màxima seguretat per evitar qualsevol incident. Només a la categoria barrufets acompanyats els/les participants inscrits podran córrer acompanyats. És imprescindible formalitzar la inscripció també per a aquesta categoria per poder assegurar els atletes menuts.
 4. El lloc de sortida i arribada és al c/ Barcelona, davant d’El Corte Inglés. La sortida de la Cursa Popular (5 km) és a les 10.05 h. El control d'arribada per a la cursa de 5 km quedarà tancat a les 10.45 h. El temps màxim per finalitzar la cursa és de 40 minuts.

  Les hores de sortida de la Minicursa són:
  - 9.15 h per als alevins i benjamins
  - 9.30 h per als prebenjamins
  - 9.40 h per als barrufets
  - 9.50 h per als barrufets acompanyats
 5. La prova disposa catifes de control a la sortida i a l'arribada.
 6. La cursa no es pot fer caminant. Els/les participants que superin el temps previst, i un cop els avancin els cotxes de tancament de la cursa, hauran d'anar per sobre de la vorera i respectar la normativa de circulació de vianants.

  Cursa de 5 km

  Distància Temps
  km 1 8 minuts
  km 2 16 minuts
  km 3 24 minuts
  km 4 32 minuts
  km 5 - Arribada 44 minuts

   
 7. Els/les atletes de totes les categories s'han de col·locar el dorsal xip a l'alçada de la panxa de manera visible per mesurar el temps i el lloc de la classificació. Els/les participants a la categoria barrufets acompanyats tindran dorsal però no hi haurà classificació. L’objectiu és promocionar la pràctica esportiva entre els més menuts/udes.
 8. Qualsevol persona que participi en la cursa amb un dorsal xip que no li correspongui o no el porti ben col·locat a l'alçada de la panxa de manera visible quedarà automàticament desqualificada, i sense dret a sortir a les classificacions.
 9. L'organització pot demanar el DNI o document similar per comprovar l'edat i/o la identitat del/de la participant.
 10. Només s'acceptaran reclamacions el mateix dia de la cursa els 30 minuts després d’haver-se penjat les classificacions dels primers classificats/ades. Les incidències generals sobre la classificació només s'atendran durant les 48 hores posteriors a la cursa. Passat aquest temps, no es podran fer més modificacions de la classificació.
 11. El dia de la prova s’entregaran els trofeus als tres primers classificats/ades de la general masculina i femenina de la cursa popular (5 km).
 12. L’entrega dels trofeus per categories de la cursa popular, la minicursa i els premis als centres escolars de primària i secundària amb més participació es farà el dia 19 de maig de 2017, a les 19 h, a la terrassa exterior de la segona planta d’El Corte Inglés. Per a les diferents categories es té en compte l'any de naixement del/de la participant. Qui hagi guanyat el trofeu absolut, no en tindrà per categoria.

  L'organització concedirà trofeus als tres primers classificats/ades en les modalitats masculina i femenina en els grups d'edat següents:

  MINICURSA:

  Barrufets acompanyats
  Nens i nenes nascuts l'any 2012 i posteriors.
  No hi haurà classificació ni trofeus. L’objectiu és promocionar la pràctica esportiva entre els més menuts/udes.

  Barrufets
  Nens i nenes nascuts l'any 2012 i posteriors.

  Prebenjamins
  Nens i nenes nascuts els anys 2010 i 2011.

  Benjamins
  Nens i nenes nascuts els anys 2008 i 2009.

  Alevins
  Nens i nenes nascuts els anys 2005, 2006 i 2007.

  CURSA POPULAR - 5 Km:
  Categoria G1: any de naixement 2004-2003
  Categoria G2: any de naixement 2002-2001
  Categoria G3: any de naixement 2000-1999
  Categoria G4: any de naixement 1998-1988
  Categoria G5: any de naixement 1987-1978
  Categoria G6: any de naixement 1977-1968
  Categoria G7: any de naixement 1967-1958
  Categoria G8: any de naixement 1957 i anteriors

  Cadira de rodes o carro d’atletisme, trofeus als tres primers classificats/ades de la general (siguin homes o dones). Sempre i quan hi hagi com a mínim tres classificats.

  Premis a la participació als centres escolars de primària i secundària:
  inclouen els/les participants a la 21a Cursa Popular (5 km) i a la 12a Minicursa.

  Premis als centres escolars de primària amb més arribats/ades:
  1r classificat: trofeu i una targeta regal de 500 € en material esportiu d’El Corte Inglés
  2n classificat: trofeu i una targeta regal de 350 € en material esportiu d’El Corte Inglés
  3r classificat: trofeu i una targeta regal de 200 € en material esportiu d’El Corte Inglés

  Premis als centres escolars de secundària amb més arribats/ades:
  1r classificat: trofeu i una targeta regal de 500 € en material esportiu d’El Corte Inglés
  2n classificat: trofeu i una targeta regal de 350 € en material esportiu d’El Corte Inglés
  3r classificat: trofeu i una targeta regal de 200 € en material esportiu d’El Corte Inglés 13.
   
 13. Es desqualificaran els/les atletes que arribin a la meta i no hagin completat la totalitat del recorregut o bé es comprovi que han comès irregularitats.
 14. La participació en l’esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels/de les participants a la cursa. Queda totalment prohibida la participació en la cursa amb patins, gossos, cotxets o similar. L’organització declina tota responsabilitat dels danys que els/les participants puguin ocasionar abans, durant o després de la prova, a si mateixos o a terceres persones, així com no respondrà dels accidents o malalties contretes o agreujades durant la cursa.
 15. El fet d'inscriure's i de participar en aquestes proves representa acceptar i respectar totalment aquest reglament. Tot allò que no s'hi prevegi queda sota la decisió de l'organització. L'organització pot modificar el recorregut per causes alienes i/o de força major.
 16. L'Ajuntament de Girona i El Corte Inglés es reserven el dret de fer l'enregistrament sonor o d'imatges durant el desenvolupament de l'activitat amb finalitats de difusió i arxiu, i sempre d'acord amb la legislació vigent en matèria de dret d'imatge i de protecció a la intimitat de les persones. No obstant això, l'Ajuntament de Girona i El Corte Inglés no es fan responsables de l'enregistrament sonor o d'imatges que puguin fer terceres persones en activitats obertes al públic en general.
 17. Us informem que les dades personals que ens faciliteu seran incorporades als fitxers dels organitzadors de les curses només amb la finalitat de gestionar la prova, enviar-vos informació vinculada i dur a terme accions promocionals. Així mateix ens autoritzeu perquè el vostre nom, cognom, data de naixement i gènere es publiquin a les llistes d’inscrits, a les de resultats, a les cròniques, fotografies i filmacions a qualsevol mitjà de comunicació (diari, web, etc.) únicament per a l'estricta divulgació esportiva de la prova.

  Les vostres dades seran tractades d'acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (BOE número 298, del 14 de desembre de 1999).

  D'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal podreu exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per telèfon (972 226 136), per correu electrònic (activitatsesports@ajgirona.cat) o per correu postal al Servei Municipal d'Esports (av. Josep Tarradellas i Joan, 22-24. 17007 Girona).
Servei Municipal d'Esports
Veure en el plànol: