Dia

Girona i Europa

Article: Es tracta de tu, de debò!

Article de Xavier Serra Besalú (membre de la comissió participativa de Girona per a l’organització del dia d’Europa), publicat a El Punt Avui el 3 d’abril de 2014.
 

Article: Som 504 milions

Article de Xavier Serra Besalú (membre de la comissió participativa de Girona per a l’organització del dia d’Europa), publicat a El Punt Avui el 8 de maig de 2014.
 

Universitat de Girona. Centre Europe Direct Girona

El Centre Europe Direct Girona convida a visitar l'estand amb material promocional i publicacions de la UE al vestíbul de l’Edifici Jaume Casademont (Parc Científic).
Divendres dia 9 de maig 2014, de 9 a 14 h.
 

Centre de Documentació Europea

El Centre de Documentació Europea convida a visitar l'estand amb material promocional i publicacions de la UE al vestíbul de la Biblioteca del Campus de Montilivi.
Divendres dia 9 de maig 2014, de 9 a 14 h.
 

Dia d'Europa 2014. Girona i Salt

Jornada acadèmica al voltant del concepte de Ciutadania, dirigida a l’alumnat de 1r de Batxillerat, organitzada pels instituts Narcís Xifra de Girona i Salvador Espriu de Salt, amb la col·laboració del centre Europe Direct Girona de la UdG i els Ajuntaments de Girona i de Salt, entre d’altres entitats.
Divendres, 9 maig 2014, de 9 a14 h. Centre cultural La Mercè (Girona).


 

ACEFIR Grundtvig Workshop - EBSN Academy

Seminari "Quality of delivery of initial literacy for immigrants to Europe: pedagogical approach, methods and materials", organitzat per l'Associació Catalana per a l'Educació, la Formació i la Recerca (ACEFIR) i l'European Basic Skills Network (EBSN).
Dilluns 5 a divendres 9 de maig 2014. Hotel d'Entitats (Girona).

Notícies

Girona commemora el Dia d'Europa
09/05/2014  |  L'Ajuntament de Girona, la delegació territorial de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona celebren la jornada amb un acte institucional al Saló de Descans del Teatre Municipal
Gabinet d'estudis socials i europeus
Veure en el plànol: