Taula

Notícies

Girona commemorarà la nova denominació de la plaça de l'U d'Octubre de 2017 aquest dissabte
19/04/2018  |  L'Ajuntament de Girona i les entitats veïnals i cíviques han programat un matí d'activitats populars obertes a tothom per homenatjar la ciutadania.
Els ajuntaments de Girona, Sant Julià de Ramis i Aiguaviva es personaran com a acusació popular contra els responsables de les càrregues policials de l'1 d'octubre
19/10/2017  |  L'Ajuntament de Girona ha habilitat un espai al web municipal perquè la ciutadania pugui fer arribar més vídeos i fotografies per adjuntar a la querella. També es gestionarà des de l'Arxiu Municipal amb finalitats de memòria històrica.
L'Ajuntament de Girona anul·la les relacions protocol·làries amb la Casa Reial i la delegació del Govern de l'Estat
04/10/2017  |  L'alcaldessa Marta Madrenas anuncia que no es coincidirà en cap acte públic amb representants d'aquestes institucions ni de la Guàrdia Civil o la Policia Nacional.
Un total de 30.106 persones han participat al 9N a Girona fins a les 18 h
09/11/2014  |  Els punts de participació a la ciutat són l'Institut Carles Rahola, l'Escola d'Hostaleria i Turisme, l'Institut Montilivi, l'Institut Jaume Vicens Vives, l'Institut Narcís Xifra, l'Institut Santa Eugènia i l'Institut Santiago Sobrequés
Signatura del document de denúncia contra l'Estat per vulnerar el dret a decidir del poble català
07/11/2014  |  Els regidors i regidores de l'Ajuntament que han mostrat el suport a la consulta han signat aquest matí el document de denúncia.
La Taula Ciutadana pel Dret a Decidir de Girona convoca una concentració demà
07/04/2014  |  La concentració serà a les 20 h a la plaça del Vi. L'acte vol ser una mostra de fermesa serena i cívica de suport als parlamentaris catalans que defensaran al Congrés dels Diputats la celebració de la consulta del 9 de novembre.
Nova reunió de la Taula Ciutadana pel Dret a Decidir
03/03/2014  |  El coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, serà l'encarregat de fer la conferència introductòria de la reunió, el proper 7 de març, a les 19h, a l'Auditori de La Mercè.
Consulta SI, Consulta NO. El dret a decidir a debat
28/11/2013  |  Dimarts 3 de desembre, a les 8 del vespre, a la sala d'actes de l'Escola Agustí Gifre de Sant Gregori.
Es constitueix la Taula Ciutadana pel Dret a Decidir a Girona
21/10/2013  |  S'acorda l'adhesió de la Taula al Pacte Nacional pel Dret a Decidir i s'aprova el seu manifest.
L'Ajuntament impulsa el "Pacte Gironí pel Dret a Decidir"
30/07/2013  |  L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha presentat el catedràtic d'Història Contemporània i exalcalde de Girona, Joaquim Nadal, com a president d'aquesta taula ciutadana pel dret a decidir
Veure en el plànol:

Pacte Gironí pel Dret a Decidir

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha presentat el catedràtic d'Història Contemporània i exalcalde de Girona, Joaquim Nadal, com la persona a qui ha proposat liderar una taula que impulsi el "Pacte Gironí pel Dret a Decidir". L'objectiu és aglutinar persones, entitats, institucions, partits, sindicats, etc, a favor, tal com a definit Joaquim Nadal "de la unitat cívica del poble de Catalunya".