Taula

Notícies

"Reivindicant Egmont i Carles Rahola. Per la llibertat i contra la repressió" condemnarà la tirania política a través d'una lectura dramatitzada
31/01/2019  |  L'espectacle, organitzat per la Comissió de la Dignitat amb el suport de l'Ajuntament de Girona, s'estrenarà al Teatre Municipal el dia 24 de febrer i recaptarà fons per la Caixa de Solidaritat.
L'alcaldessa de Girona es reuneix amb la delegada del govern espanyol, Teresa Cunillera
03/07/2018  |  Aquest matí han mantingut la primera reunió després que Cunillera prengués possessió del seu càrrec el passat 19 de juny.
Girona commemorarà la nova denominació de la plaça de l'U d'Octubre de 2017 aquest dissabte
19/04/2018  |  L'Ajuntament de Girona i les entitats veïnals i cíviques han programat un matí d'activitats populars obertes a tothom per homenatjar la ciutadania.
Els ajuntaments de Girona, Sant Julià de Ramis i Aiguaviva es personaran com a acusació popular contra els responsables de les càrregues policials de l'1 d'octubre
19/10/2017  |  L'Ajuntament de Girona ha habilitat un espai al web municipal perquè la ciutadania pugui fer arribar més vídeos i fotografies per adjuntar a la querella. També es gestionarà des de l'Arxiu Municipal amb finalitats de memòria històrica.
L'Ajuntament de Girona anul·la les relacions protocol·làries amb la Casa Reial i la delegació del Govern de l'Estat
04/10/2017  |  L'alcaldessa Marta Madrenas anuncia que no es coincidirà en cap acte públic amb representants d'aquestes institucions ni de la Guàrdia Civil o la Policia Nacional.
Un total de 30.106 persones han participat al 9N a Girona fins a les 18 h
09/11/2014  |  Els punts de participació a la ciutat són l'Institut Carles Rahola, l'Escola d'Hostaleria i Turisme, l'Institut Montilivi, l'Institut Jaume Vicens Vives, l'Institut Narcís Xifra, l'Institut Santa Eugènia i l'Institut Santiago Sobrequés
Signatura del document de denúncia contra l'Estat per vulnerar el dret a decidir del poble català
07/11/2014  |  Els regidors i regidores de l'Ajuntament que han mostrat el suport a la consulta han signat aquest matí el document de denúncia.
La Taula Ciutadana pel Dret a Decidir de Girona convoca una concentració demà
07/04/2014  |  La concentració serà a les 20 h a la plaça del Vi. L'acte vol ser una mostra de fermesa serena i cívica de suport als parlamentaris catalans que defensaran al Congrés dels Diputats la celebració de la consulta del 9 de novembre.
Nova reunió de la Taula Ciutadana pel Dret a Decidir
03/03/2014  |  El coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, serà l'encarregat de fer la conferència introductòria de la reunió, el proper 7 de març, a les 19h, a l'Auditori de La Mercè.
Consulta SI, Consulta NO. El dret a decidir a debat
28/11/2013  |  Dimarts 3 de desembre, a les 8 del vespre, a la sala d'actes de l'Escola Agustí Gifre de Sant Gregori.
Es constitueix la Taula Ciutadana pel Dret a Decidir a Girona
21/10/2013  |  S'acorda l'adhesió de la Taula al Pacte Nacional pel Dret a Decidir i s'aprova el seu manifest.
L'Ajuntament impulsa el "Pacte Gironí pel Dret a Decidir"
30/07/2013  |  L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha presentat el catedràtic d'Història Contemporània i exalcalde de Girona, Joaquim Nadal, com a president d'aquesta taula ciutadana pel dret a decidir
Veure en el plànol:

Pacte Gironí pel Dret a Decidir

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha presentat el catedràtic d'Història Contemporània i exalcalde de Girona, Joaquim Nadal, com la persona a qui ha proposat liderar una taula que impulsi el "Pacte Gironí pel Dret a Decidir". L'objectiu és aglutinar persones, entitats, institucions, partits, sindicats, etc, a favor, tal com a definit Joaquim Nadal "de la unitat cívica del poble de Catalunya".