PROGRAMA D'AJUTS A LES ESCOLES

Activa el teu pati

Termini de presentació de sol·licituds: 30 de gener de 2016

L’Ajuntament té la voluntat de promoure i donar suport a projectes educatius de pati dels centres educatius que treballin la inclusió i cohesió social, l'adequació i funcionalitat pedagògica dels equipaments del pati, que potenciïn la reflexió del pati com a element educatiu, que incorporin la comunitat educativa en la definició d'aquest projecte.
 

Més informació

Activa el teu projecte

Termini de presentació de sol·licituds: 6 de juliol de 2015

El passat 27 de març la Junta de Govern Local de l'Ajuntament va aprovar la Convocatòria d'ajuts "Activa el teu projecte" adreçada a centres educatius de la ciutat de Girona pel proper curs 2015-2016.

Més informació

Ajuts als centres educatius per a biblioteques escolars

Termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria 2015-2016: el 6 de juliol de 2015

Justificació fins al 30 de juny 2016.

Aquest programa preveu una convocatòria anual d'ajuts per als centres educatius de la ciutat per col·laborar amb la biblioteca escolar i augmentar la seva presència i acció en els centres.

Més informació

Ajuts als centres educatius per a desplaçaments per a activitats del programa de Recursos Educatius

Termini de presentació de sol·licituds: el 30 de juny de 2016.

L'Ajuntament de Girona ofereix als centres educatius de la ciutat activitats diverses en el marc del programa de Recursos Educatius amb la voluntat de donar suport a la contextualització del currículum dels diferents nivells educatius a l'entorn més proper i facilitar la participació dels centres a diferents activitats de ciutat.

Més informació

Ajuts als centres educatius per a l'ús subvencionat de l'Auditori de Girona

Termini de presentació de sol·licituds: el 30 d’octubre de 2015.

L'Ajuntament de Girona convoca els ajuts a la igualtat d'oportunitats dirigits a tots els centres d'educació infantil i primària i de secundària sostinguts amb fons públics de la ciutat de Girona que tinguin el seu projecte com a eixos bàsics la cohesió social, l'equitat, la coeducació, la interculturalitat, l'educació per a la ciutadania.

Més informació

Ajuts als centres educatius per a la igualtat d'oportunitats

Termini de presentació de sol•licituds convocatòria 2015-2016: el 30 d'octubre de 2015.
Justificació fins al 30 de juny 2016.

L'Ajuntament ofereix aquesta convocatòria amb la voluntat de col·laborar amb els centres sostinguts amb fons públics en l'ensenyament obligatori per a la millora de la qualitat i la igualtat d'oportunitats. En aquest sentit, esdevé un suport perquè puguin desenvolupar la seva tasca educativa.

Més informació

Ajuts als centres educatius per al foment i promoció de l'esport escolar

Termini de presentació de sol·licituds: 30 d'octubre de 2015. 
Justificació fins al 30 de juny 2016.

Entre les línies estratègiques de la Regidoria d’Esports, en l’eix de les activitats, un dels seus objectius és fomentar l’esport en les instal·lacions dels centres educatius de la ciutat, en l’horari extraescolar. Amb aquesta convocatòria d’ajuts es pretén recolzar i donar suport a aquests projectes esportius.

Més informació
Servei d'Educació
 • Àrea de què depèn:

  Àrea de Ciutadania
  Regidoria d'Educació i Esports

 • Adreça:

  Plaça del Vi, 1, 4a planta 
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 419 403

 • A/e:
 • Web:
 • Horari:

  De dilluns a divendres de 8.30 a 15 h

Veure en el plànol:

Beca Josep Pallach

Termini de presentació: 2 de novembre del 2015

L'Ajuntament de Girona i l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de Girona, de comú acord i amb motiu de l'interès mutu pels temes educatius que afecten la ciutat de Girona i per les activitats de formació permanent que s'adrecen al professorat de la ciutat, tenen signat un conveni de col·laboració conjunta i biennal d'una beca per finançar projectes de recerca educativa relacionats amb la ciutat de Girona i dels quals es vulgui fer una explotació didàctica.

Més informació

Beca Joaquim Franch

Projectes i iniciatives d’interès social en matèria d’educació cívica. 

Més informació