PROGRAMA SUBVENCIONS
A LES ESCOLES

Activa el teu pati. Curs 2016-17

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 d'octubre de 2016.

L’Ajuntament té la voluntat de promoure i donar suport a projectes educatius de pati dels centres educatius que treballin la inclusió i cohesió social, l'adequació i funcionalitat pedagògica dels equipaments del pati, que potenciïn la reflexió del pati com a element educatiu, que incorporin la comunitat educativa en la definició d'aquest projecte.
 

Més informació

Activa el teu projecte

Termini de presentació de sol·licituds: 6 de juliol de 2015

El passat 27 de març la Junta de Govern Local de l'Ajuntament va aprovar la Convocatòria d'ajuts "Activa el teu projecte" adreçada a centres educatius de la ciutat de Girona pel proper curs 2015-2016.

Més informació

Subvencions per als centres educatius per a biblioteques escolars. Curs 2016-2017

Termini de presentació de sol·licituds: 18 de juliol de 2016

Subvenció per als centres educatius de la ciutat per col·laborar amb la biblioteca escolar i augmentar la seva presència i acció en els centres.

Més informació

Subvencions per als centres educatius per a desplaçaments per a activitats del programa de Recursos Educatius. Curs 2016-2017

Es podran presentar sol·licituds fins els dia 30 de juny de 2017.

L'Ajuntament de Girona ofereix als centres educatius de la ciutat activitats diverses en el marc del programa de Recursos Educatius amb la voluntat de donar suport a la contextualització del currículum dels diferents nivells educatius a l'entorn més proper i facilitar la participació dels centres a diferents activitats de ciutat.

Més informació

Subvencions per als centres educatius per a l'ús subvencionat de l'Auditori de Girona. Curs 2016-2017

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 de setembre de 2016.

Facilitar la cessió d’ús subvencionat de l’Auditori de Girona als centres escolars de la ciutat, per a la realització de festivals de Nadal i de cloenda de curs, corresponents al curs escolar 2016-2017.

Més informació

Subvencions per als centres educatius per a la igualtat d'oportunitats. Curs 2016-2017

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 d'octubre de 2016.

L'objectiu d'aquesta subvenció és facilitar la participació a les sortides escolars o el material requerit al conjunt de l’alumnat per al desenvolupament de les activitats curriculars i ordinàries d’aula a aquells alumnes, per a la família dels quals és molt costós o impossible assumir-ne la despesa. També té com objectiu facilitar la gestió dels centres, especialment d’aquells que es troben en entorns socioculturals i econòmics més desfavorits.

Més informació

Subvencions per als centres educatius per al foment i promoció de l'esport escolar. Curs 2016-2017

El termini de presentació de sol·licituds al Registre General d'Entrada de l'Ajuntament de Girona finalitzarà el 30 d'octubre de 2016.

Subvenció que té com objectiu és fomentar l’esport en les instal·lacions dels centres educatius de la ciutat, en l’horari extraescolar. Amb aquesta convocatòria d’ajuts es pretén recolzar i donar suport a aquests projectes esportius.

Més informació
Servei d'Educació
 • Àrea de què depèn:

  Àrea de Ciutadania
  Regidoria d'Educació i Esports

 • Adreça:

  Plaça del Vi, 1, 4a planta 
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 419 403

 • A/e:
 • Web:
 • Horari:

  De dilluns a divendres de 8.30 a 15 h

Veure en el plànol:

Beca Josep Pallach

El termini de presentació de la sol·licitud de la beca és el 30 de gener de 2017.

L'Ajuntament de Girona i l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de Girona, de comú acord i amb motiu de l'interès mutu pels temes educatius que afecten la ciutat de Girona i per les activitats de formació permanent que s'adrecen al professorat de la ciutat, tenen signat un conveni de col·laboració conjunta i biennal d'una beca per finançar projectes de recerca educativa relacionats amb la ciutat de Girona i dels quals es vulgui fer una explotació didàctica.

Més informació

Beca Joaquim Franch

17a Convocatòria Beca Joaquim Franch 2017
El termini de presentació de la sol·licitud i del projecte finalitzarà el 2 de maig de 2017, a les 18 h.

Projectes i iniciatives d’interès social en matèria d’educació cívica. 

Més informació