PROGRAMA SUBVENCIONS
A LES ESCOLES

Subvencions per als centres educatius per al foment i promoció de l'esport escolar

El termini de presentació de sol·licituds és el 21 de gener de 2018.

Subvenció que té com objectiu és fomentar l’esport en les instal·lacions dels centres educatius de la ciutat, en l’horari extraescolar. Amb aquesta convocatòria d’ajuts es pretén recolzar i donar suport a aquests projectes esportius.

Més informació

Subvencions per als centres educatius per a l'ús subvencionat de l'Auditori de Girona. Curs 2017-2018

El termini de presentació de sol·licituds va finalitzar l'11 d'octubre de 2017.

Facilitar la cessió d’ús subvencionat de l’Auditori de Girona als centres escolars de la ciutat, per a la realització de festivals de Nadal i de cloenda de curs, corresponents al curs escolar 2016-2017.

Més informació

Subvencions per als centres educatius per a desplaçaments per a activitats del programa de Recursos Educatius. Curs 2017-2018

Es podran presentar sol·licituds fins els divendres 29 de juny de 2018.

L'Ajuntament de Girona ofereix als centres educatius de la ciutat activitats diverses en el marc del programa de Recursos Educatius amb la voluntat de donar suport a la contextualització del currículum dels diferents nivells educatius a l'entorn més proper i facilitar la participació dels centres a diferents activitats de ciutat.

Més informació

Activa el teu projecte. Curs 2017-2018

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dimarts 31 d'octubre de 2017.

L'objectiu d'aquesta subvenció és promoure i donar suport a projectes educatius dels centres educatius de la ciutat de Girona que responguin a les següents finalitats: Foment del bon ús de les noves tecnologies de la comunicació i de la informació; Promoció de la participació de l'escola, potenciant la implicació dels infants i joves, especialment en el seu barri; Millora de la perspectiva de gènere en la vida quotidiana de la comunitat educativa; Pràctiques d’educació inclusiva; Millora en l'eficiència energètica a l'escola i entorn; Foment de l'aprenentatge d'una tercera llengua.

Més informació

Subvencions per als centres educatius per a la igualtat d'oportunitats. Curs 2017-2018

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dimarts 31 d'octubre de 2017.

L'objectiu d'aquesta subvenció és facilitar la participació a les sortides escolars o el material requerit al conjunt de l’alumnat per al desenvolupament de les activitats curriculars i ordinàries d’aula a aquells alumnes, per a la família dels quals és molt costós o impossible assumir-ne la despesa. També té com objectiu facilitar la gestió dels centres, especialment d’aquells que es troben en entorns socioculturals i econòmics més desfavorits.

Més informació

Activa el teu pati

El termini de justificació d'Activa el teu pati curs 2016-2017 finalitza el 30 de setembre de 2017.

Pel que fa a la convocatòria del curs 2017-2018, El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dimarts 31 d’octubre de 2017.

L’Ajuntament té la voluntat de promoure i donar suport a projectes educatius de pati dels centres educatius que treballin la inclusió i cohesió social, l'adequació i funcionalitat pedagògica dels equipaments del pati, que potenciïn la reflexió del pati com a element educatiu, que incorporin la comunitat educativa en la definició d'aquest projecte.
 

Més informació

Subvencions per a biblioteques escolars adreçades als centres educatius de la ciutat de Girona per al curs 2017-2018

Termini de presentació de sol·licituds: 7 de setembre de 2017

Subvenció que té com objectiu potenciar les biblioteques escolars dels centres educatius de la ciutat a fi que puguin complir la seva funció d’espai d’aprenentatge i de suport a la docència i a la promoció lectora.

Més informació
Servei d'Educació
 • Àrea de què depèn:

  Àrea de Ciutadania
  Regidoria d'Educació i Esports

 • Adreça:

  Plaça del Vi, 1, 4a planta 
  17004 - GIRONA

 • Telèfon:

  972 419 403

 • A/e:
 • Web:
 • Horari:

  De dilluns a divendres de 8.30 a 15 h

Veure en el plànol:

Beca Joaquim Franch

17a Convocatòria Beca Joaquim Franch 2017
La convocatòria ha quedat deserta
(resolució aprovada a la Junta de Govern Local celebrada el dia 14 de juliol de 2017)

 

Més informació

Beca Premi d'Europa

El termini per a la presentació de la sol·licitud i documentació va ser el dia 30 de juny de 2017.

Per a projectes i iniciatives d'interès social, educatiu i solidari que reforcin els lligams i el sentiment de pertinença europea

Més informació

Beca Josep Pallach

El termini de presentació de la sol·licitud de la beca és el 30 de gener de 2017.

L'Ajuntament de Girona i l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de Girona, de comú acord i amb motiu de l'interès mutu pels temes educatius que afecten la ciutat de Girona i per les activitats de formació permanent que s'adrecen al professorat de la ciutat, tenen signat un conveni de col·laboració conjunta i biennal d'una beca per finançar projectes de recerca educativa relacionats amb la ciutat de Girona i dels quals es vulgui fer una explotació didàctica.

Més informació