Escoles Bressol
Municipals

Escola Bressol Baldufa
 • DADES DEL CENTRE:

  C. Josep M. Prat, 12-14
  17007 - GIRONA
  Tel. 972 207 292
  A/e: baldufa@ajgirona.cat
  Web: www.girona.cat/eebb

  ESCOLA BRESSOL PÚBLICA (Codi: 17005820) 
  BARRI: Germans Sàbat
  ZONA ESCOLAR: 2 - Oest
  DIRECTORA: Sra. Raquel Duran Pavon
  OFERTA FORMATIVA: Educació infantil de 1 a 3 anys - escoles bressol

 • Servei d'escola bressol de matins:

  Per segon any consecutiu, l'Ajuntament de Girona ofereix un servei d'escola bressol els matins, de 3/4 de 9 a 3/4 de 2 del migdia, amb la possibilitat d'utilitzar l'horari complementari de 8 a 3/4 de 9, per a les famílies que ho desitgin.

  És un servei obert a tot Girona, i està ubicat a l'escola bressol Baldufa.

 • Qui som:

  Foto de procés: infant pintant-se la mà, posant-la sobre el paper, observant l'empremta que deixaÉs una escola bressol municipal amb una oferta de 122 places distribuïdes en vuit aules: 50 per a infants d’1 any i 72 són per a infants de 2 anys. El personal responsable del servei està format per setze professionals: dotze educadores, una conserge, una cuinera i l'equip directiu format per la secretària i la directora.

 • Que fem:

  Col·laborem amb les famílies en l'educació dels nens i nenes i per això procurem promoure l'intercanvi d'experiències, criteris i opinions sobre l'educació integral dels infants.

  Afavorim l'establiment d'una xarxa de relacions personals per tal de que aquest primer context socialitzador promogui l'educació en valors com a pilars bàsics de la convivència.

  Proposem activitats adequades a les possibilitats de cada nen i nena que parteixin dels seus interessos i necessitats individuals i fomentin l'observació, l'experimentació, la iniciativa, la creativitat i la comunicació.

 • Equipaments:

  Vuit aules amb lavabos i canviadors a cadascuna d'elles, una sala de plàstica, un dormitori, una sala de reunions, una terrassa de 50 m2, una sala polivalent (bicicletes, tobogan, matalassos, coixins...), un pati gran, penjador i cuina pròpia, l'escola disposa d'AMPA i Consell Escolar. 

 • Imatges:

  Foto exterior del pati de l'Escola i d'infants baixant per un tobogan

  Foto de nena preparant tints amb aigua    Foto d'infant caminant descalç per textures diverses   Foto d'educadora plantant en el jardí, davant dels infants
  Foto de nena pintant un quadre amb un pinzell   Foto de nen ensumant una planta de farigola    Foto de nens rentant objectes en una pica
  Foto d'educadora fent trenes a una nena    Foto de mans d'infants desgranant una magrana

Veure en el plànol:

Escola Bressol Baldufa

Escola Bressol Cavall Fort

Escola Bressol El Pont

Escola Bressol El Tren

Escola Bressol Garbí

Escola Bressol L'Olivera

Escola Bressol La Devesa