Escoles Bressol
Municipals

Escola Bressol La Devesa
 • DADES DEL CENTRE:

  Passatge Massaguer, 9 
  17001 - GIRONA
  Tel. 972 010 270
  A/e: ladevesa@ajgirona.cat
  Web: www.girona.cat/eebb

  ESCOLA BRESSOL PÚBLICA (Codi: 17010347)
  BARRI: Eixample Nord
  ZONA ESCOLAR: 1-Nord-Centre
  DIRECTOR/A: Rosa Anna Vehí Oliver
  OFERTA FORMATIVA: Educació infantil (de 0 a 3 anys)-escoles bressol

 • Qui som:

  L’escola bressol La Devesa va obrir les portes el curs 2012-13  i és la darrera escola bressol que ha posat en funcionament l’Ajuntament de Girona. Estem situats al barri de la Devesa. L’ escola ofereix 77 places, 30 d'1 a 2 anys i 47 de 2 a 3 anys. El personal responsable del servei està format per vuit educadores, dues de les quals formen l’ equip directiu.

 • Què fem:

  Partim d’un treball d’equip i conjunt amb les famílies per atendre les necessitats dels infants i procurar el seu desenvolupament harmònic. Ens distribuïm en cinc aules de grups heterogenis on hi trobem material divers i que afavoreix la descoberta , la manipulació i l’ experimentació… Creiem que tots els moments del dia són importants i prioritzem les activitats de la vida quotidiana confiant en les seves possibilitats i donant temps perquè vagin fent les coses tot sols.

  El grup de companys els porta a viure les primeres passes de la socialització emmarcades en un ambient de joc i una actitud d’ escolta , respecte i comprensió.

  Gaudim d’ un entorn privilegiat que aprofitem fent assídues sortides pel barri.

 • Equipaments:

  Som una escola de recent creació amb amplis i pràctics espais. Comptem amb cinc aules, una gran sala polivalent, menjador, dormitori, zona d’ educadores, cuina pròpia, pati exterior...Disposem d’AFA i Consell Escolar.

Veure en el plànol:

Escola Bressol Baldufa

Escola Bressol Cavall Fort

Escola Bressol El Pont

Escola Bressol El Tren

Escola Bressol Garbí

Escola Bressol L'Olivera

Escola Bressol La Devesa